Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

Страх тресе управляващите от ГЕРБ и този страх си има име: Слави Трифонов

     Страх тресе управляващите от ГЕРБ и този страх си има име: Слави Трифонов
     
      Най-неочаквано и шокиращо една седмица след странния инцидент с кандидат
      президента Владо Кузов, който се оплака, че неизвестни са стреляли по колата му в опит да го убият, се оказа, че стрелецът е не кой да е, а самият Слави Трифонов!!!
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2016/08/vlado_kuzov1.jpg
     
     
     
      По-безумен политически компромат в нашата история не е имало! След дълги проверки ченгетата разкрили, че джипът, от който е стреляно, (забележетес пистолет Глок б.р.) , бил собственост (джипът-б.р.) на фирмата Седем осми АД, която пък се води издател на Шоуто на Слави.
     
      Още по-странно е, че вместо да се стресне от стрелбата по колата му, смелия кандидат-президентът, съден за педофилия, надлежно извадил тефтерче и си записал прилежно номерата на автомобилите, от които като в американски екшън го засипвали с дъжд от куршуми!
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2016/08/Slavi_trifonov.jpg
     
     
     
      Според показанията на Кузов, който няма свидетели, два джипа . Рейндж роувър и „Тойота“ го настигнали по магистрала Хемус след тунела „Витиня“ на 24 август вечерта.
     
      Двете коли опитали да го натикат в лявата лента, обаче той не отстъпил. След което го изпреварили, отворили прозорците и го засипали с канонада от куршуми.
     
      Кузов твърди още, че от свои източници научил, че в единия от джиповете бил самият Слави Трифонов.
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2016/08/Slavi_trifonov-600x414.jpg
     
     
     
     
     
      По негов сигнал колите били спрени за превишена скорост и заради инцидента.
      При обиска в автомобила на Трифонов бил намерен пистолет Глок, разказва Кузов, който пък научил всичко това от полицията.
     
      Цялата история звучи като съшита с бели конци от някое дете.
      Всички знаят, че Слави не кара кола, защото има проблеми със зрението.
     

Пълен абсурд е Дългия, да стои с пистолет отпред и да стреля по всеки, който пресече пътя на шофьора му.


      Освен това Слави е известен с навика си да се вози на задната седалка на джипа си.
      Да не говорим, че Дългия няма в биографията си нито едно престъпление дори не е пресичал улица на червен светофар.
     
     
     
      От друга страна, не е тайна, че жертвата на покушевието.; Владо Кузов през годините се забърка в няколко педофилски скандала. Срещу него в тази връзка имаше дори съдебен процес! И народонаселението остана силно изненадано, че в крайна сметка Владо Кузов не влезе в затвора! Ако се питате . Защо? то ние от Skandalno.net ще ви отговорим веднага:
     
      Службите ни за сигурност най-много обичат педофилите, скритите хомосексуалисти и доказаните крадци с положение в обществото!!! Именно такива хора са на прицела на ченгетата и биват използвани от тях като маши и миндили (мними лъже-свидетели) за мръсни компромати. Такъв е случая с Владо Кузов слежбите го държат с тежки компромати – и а, не им играе по свирката, а са го вкарали в затвора! Такъв е случая и с друг един отявлен хомосексуалист Ицо Петрофф! Именно той излезе миналата година и първи съобщи пред медиите, че Радан Кънев е хомосексуалист с псевдоним в сестринските среди Рада Дълбоката. След което платените сериозни медии подхванаха темата и буквално разчекнаха Радан Кънев, за да изпълнят поръчката. Пак Ицо Петроф на миналите президентски избори излезе по Бтв, за да каже колко много симпатизира на кандидат-президентката Меглена Кунева и колко неприятен му е Бойко Борисов.
     
     
     
      Хората, занимаващи се с пи-ар са наясно, че когато една толкова компрометирана и жалка особа като Ицо Петроф, по-известен в обществото с прякора си Ицо Гнусния, излезе и каже, че харесва определен човек това моментално отблъска електората от този човек- (в случая Меглена Кунева, която по това време се явяваше опозиция на Бойко Борисов). Отново политическо-ченгесарска разработка!!!
     
      Явно цялата тази история е с цел Слави да бъде дискредитиран пред цяла България месец преди референдума, иницииран от неговото шоу. И освен развратник, педофил и мошеник, да бъде изкаран убиец и хулиган.
     
     
     
      Страх тресе управляващите от ГЕРБ и РБ
      Трифонов не е обявил още дали ще се кандидатира за президент, но социологическите агенции към момента му дават огромен процент, който отвява ГЕРБ.
     
      Освен това на изборите ще се гласуват и въпросите от референдума му, въпреки, че ги отрязаха наполовина! А заради отрязаните въпроси шоуменът се закани да изкара на бунт 700-те хиляди българи, които го подкрепиха с подписите си.
     
      Бунт срещу уродливата система, която в момента управлява България и политиците, които умело ни ограбват и все повече натикват в блатото на безсмислието!
     
     
     
      Това поражда страх у всички партии на статуквото.
     
      И ако утре прочетете, че Слави закусва с малки бебета, печени на скара, а за вечеря пие девича кръв – не се чудете!!!
      Системата, колониалната система, която изстисква и последните жизнени сокове на България, е силна! И ще се бори докрай, за да го смачка.
      А после ще продължи да мачка нас! Skandalno.net
     
     
     
     
     
     
      КОПИРАЛ
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
      ВРАЦА
     
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]