Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

Взривяващо! Скандален запис на Борисов: Караянчева да каже, че е проста п*тка! Чужди премиери съм ги е*ал в г*за с 200, Йончева ще я на*ба през къщите за гости= Чуй Записа Тук: - Скандално

     Взривяващо! Скандален запис на Борисов: Караянчева да каже, че е проста п*тка! Чужди премиери съм ги е*ал в г*за с 200, Йончева ще я на*ба през къщите за гости= Чуй Записа Тук: -
      Скандално
     
      http://skandalno.net/%d0%b2%d0%b7%d1%80%d0%b8%d0%b2%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%89%d0%be-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%81-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be-184481/
      -
     
      -
     
      -
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/06/boiko-borisov1-e1591989136254.jpg
      -
      Cĸaндaлeн зaпиc, пyблиĸyвaн и в уоutubе oт нeизвecтeн aвтop, бe изпpaтeн и дo eлeĸтpoннитe пoщи нa paзлични мeдии, сред които и нашата. На прелюбопитния запис е българския премиер Бoйĸo Бopиcoв. Зaпиcът вepoятнo e пpaвeн пpeз aпpил-май 2019 г. В него Борисов коментира председателя на парламента Цвета Караянчева:"
     
      Взривяващо! Скандален запис на Борисов: Караянчева да каже, че е проста п*тка! Чужди премиери съм ги е*ал в г*за с 200, Йончева ще я на*ба през къщите за гости Чуй Записа Тук: - Скандално"
     
      Cĸaндaлeн зaпиc, пyблиĸyвaн и в уоutubе oт нeизвecтeн aвтop, бe изпpaтeн и дo eлeĸтpoннитe пoщи нa paзлични мeдии, сред които и нашата. На прелюбопитния запис е българския премиер Бoйĸo Бopиcoв. Зaпиcът вepoятнo e пpaвeн пpeз aпpил-май 2019 г. В него Борисов коментира председателя на парламента Цвета Караянчева:
     
      Просто Цвета да каже аз съм проста кърджалийска пу*ка и прост съм, мама му да е*а…;прост съм и ми е лесно… Изказването за Караянчева е във връзка с отказът й паралментът да почете с едноминутно мълчание арменския геноцид с мотива че молбата за това не е внесена навреме в деловодството на парламента. Борисов обяснява (вероятно на правителствен или партиен ГЕРБ-кадър) колко той, Борисов, бил прост и не знаел английски език, затова често не разбирал какво му говорят негови колеги – лидери на други европейски държави, ама ги е*ал с 200 и им го бил вкарал отзад.... Скандално е и изказването Иначе раздуйте това, че вкарах КФН по Еврохолд на тоя да му размажа"
     
      Скандално е и изказването „Иначе раздуйте това, че вкарах КФН по „Еврохолд“ на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене“. Именно „Еврохолд“ беше основен кандидат за изкупуване на българския бизнес на ЧЕЗ. Държавната КФН обаче направи проверка на дружеството, като прати доклада на прокуратурата и ДАНС. А на 24 октомври, 2019 година КЗК спря „Еврохолд“ по пътя към ЧЕЗ, а „Еврохолд“ заведе дело срещу КЗК заради това. Бързо сравнение на събитията, за които се говори в записа, показва следното – КФН влиза на проверка в „Еврохолд“ заради сделката за ЧЕЗ на 24.04.2019.
      И още: Йончева ще я на*ба през къщите за гости. И мои хора ще изгоря с тия къщи, само и Елена Йончева утре да изгори
     
      Записът е правен с външно устройство, най-вероятно в къщата му в Банкя. На него ясно си личи, че Борисов е подпийнал, а като фон се чува мазна турбо-чалга. По самият запис няма следи от маркери за СРС.
     
      Този запис не е като другите с Борисов през годините. Този показва с безпощадна яснота начинът по който това мутренско недоразумение управлява държавата вече 11-та година.
     
      И, че не само АДФИ /Агенцията за държавна финансова инспекция/ и КФН /Комисията за финансов надзор/, за които пияната и сънлива МУТРА от Банкя говори в записа, но и всички други КОНТРОЛНИ ОРГАНИ в държавата, включително ДАНС, МВР, Прокуратурата и пр., са НЕГОВИ БУХАЛКИ, за брутална разправа с всички неудобни на властта МУ.
     
      Чуйте записа, който с невиждана ярост говори, че българският премиер е една примитивна, неграмотна, проста, зла и отмъстителна МУТРА.
     
      ВИЖ ВИДЕОТО, а под него и стенограма на записания разговор:
     
      ЕТО И СТЕНОГРАМА ОТ РАЗГОВОРА НА БОРИСОВ:
     
      https://youtu.be/pSYZxHoe8ZQ
     
      Б.Б.: Цвета да каже: „Аз съм проста кърджалийска пут*а“
      „Да. Да, разбира се. Не. Не, не, не – писмено не. Ъъъъ, Цвета… Просто Цвета да каже „аз съм проста кърджалийска пут*а и не мога да права разлика между масово изтребление и геноцид. Съобразете се с мойта простотия и така. Това не е спешно да ме търсите. Спешно , неспешно, това е… Просто, казва си, че е проста жената, и си…“. Борисов говори доста бавно, като заваля думите, личи си че е пиян.
     
      От чутото може да се направи предположение, че става дума за казуса с арменския геноцид. През април 2015-та година българският парламент прие решение за признаване на арменския геноцид, като замени думата „геноцид“ с „масово изтребление“, което породи спорове и скандали. Именно Цвета Караянчева, настоящ председател на Народното събрание, предложи тази промяна в оригиналния текст на проекторешението, внесено от „Атака“.
     
      Записът продължава с прелюбопитни размисли на Борисов, наситени с вулгарни реплики, като става ясно, че Той разговарял с премиери на други държави и оправдава свои действия с това, че е прост.
     
      Б.Б.: „Не с лошо – прост съм, мама му де*ба, язък“
     
      „Когато си прост е лесно. Аз сутринта три пъти на един му обяснявах, понеже съм прост и не знам английски, не съм разбрал това, което ми е казвал, правилно, и съм ги наеб*л с 200. Едни чужденци, премиери. И са като усетиха, че съм им го вкарал, аз съм се оправил, а те са затънали, и се обаждат да ме питат защо съм ги наеб*л. Викам, бе, не е с лошо. Прост съм. Нали английският ми е лош, всъщност аз мислех, че това искате, мама му д*ба, язък. Е, ама то… то се набутало вече в дупар*та и си се такова. И си се върти даже.“
     
      По-нататък в разговора Борисов цитира друг подобен случай, като на сходен разговор, на който присъствали „Влади Горанов, Сотир и Гешев“ – вероятно финансовият министър Владислав Горанов, тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров и неговият заместник и бъдещ наследник Иван Гешeв.
     
      „Сутринта имах същия случай и Влади Горанов, беха Сотир, Гешев, по телефона, и се смеят там тихо, а аз с такова удоволствие му обяснявам на колегата немец, баварец, че вследствие мойта простотия всичко се е случило. И после, след малко и на колега унгарец, и на колегата поляк И накрая Гешев ми вика: „Абе аз обичам да се праим на луд, ма вие господин премиер, май се правите много успешно“. Не, бе, викам, братко – прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен. Аз съм като тея, старите трактори – кво и да му сипеш, той си пърпори и си върви. Така че, така й кажи на Цвета Караянчева. Да обяснява всичко със простотията си“, връща се отново на Цвета Караянчева Борисов.
     
      „Вкарах КФН в „Еврохолд“, да му размажа на тоя физиономията“
     
      Следват насоки към втория участник в разговора да разпространи определени действия на говорещия спрямо компанията „Еврохолд“, която беше кандидат да закупи акциите на енерго-дружеството ЧЕЗ.
      „Иначе, раздуйте тва, че вкарах, ъ.. така го наеб*х АДФИ, ъъъ тва – КФН у „Еврохолд“, на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене. Тва е много важно“, дава заръки Борисов.
     
      Комисията за финансов надзор (КФН) влезе на проверка в „Еврохолд“ заради сделката за ЧЕЗ на 24 април 2019-та година, а два месеца по-късно – в края на юни – докладът на комисията беше изпратен на ДАНС и прокуратурата. През октомври Комисията за защита на конкуренцията спря сделката.
     
      След това Борисов, от чиито думи става ясно, че има възможност да разпорежда на Комисията за финансов надзор кого да проверява, при това „за да му размаже физиономията“ на друго лице, сменя темата и преминава към скандала с къщите за гости.
      „Манолев ще изгори, стотина-двеста къщи за гости ще прибереме“
     
      „А това за къщата за гости как се движи? Да, тва сутринта аз съм го разпоредил. Всички… ай да видиш стотина-двеста къщи за гости как ще прибереме. Мдааа“, казва Борисов.
     
      След което продължава, споменавайки фамилията „Манолев“ – вероятно бившият заместник-министър на икономиката Александър Манолов.
      „А на Манолев ще изгори, ще му повдигнат днеска или утре обвинения и ще го съсипят. Те са… Аз го предупредих. Не, не, там и кмета, и кмета ще изгори. И така. Но аз ще изгоря всички, за да изгори и Елена Йончева?“, продължава разговорът, след което след дълга пауза, в която явно Борисов слуша какво му говори събеседника му.
     
      На 25 април 2019-та година прокуратурата повдигна обвинения на Александър Манолев, който стана един от героите на скандала „Апартаментгейт“, след като от публикация на „Биволъ“ стана ясно, че той е собственик на имот край Сандански, в който е построена къща за гости, финансирана с 380 000 лева по европейски проект, но според авторите на публикацията имението никога не е функционирало като семеен хотел, а се е ползвало като частна вила.
     
      „Ще вървят заедно с Йончева“
      След паузата Борисов намесва и „Йончева“ – най-вероятно бъдещия евродепутат Елена Йончева. Тезата за „афера“ на Елена Йончева и семейството на бъжа й беше лансирана от близката до властта жълта медия „ПИК“ на 23 април 2019-та година. Стана ясно, че полицията ще проверява двете къщи за гости на бащата на съпругът й, но до обвинение за разлика от случая с Александър Манолев, така и не се стигна.
     
      „Не, те явно… аз го гледах и по бТВ, не беше лошо. Показаха и картинките, всички. Да де, ама те са като ги закачат и едните, и другите, то ще вървят къщите за гости и на единия, и на другия. Няма как да кажат… нали, то тва им е проблема. Не, снощи ги показваха – с цветенца, с такива работи. Показваха. Катинарите. Ма са съм пратил полицията, ако се окаже, че и там, при Йончева, като при Манолев не са ходили гости… Изведнъж си разследваща журналистка, ама свекър ти не го разследваш“, завършва Борисов и свършва записа.
      До този момент няма официално изявление от страна на Бойко Борисов или ГЕРБ относно разговора. Skandalno.net
      !-- Shares --
      Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:
     
      КОПИРАЛ:
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
     
     
     
      -
      -
     
      Гешев и Лаура Кьовеши обсъдиха българския принос в Европейската прокуратура В срещата участваха и зам.-главните прокурори г-жа Красимира Филипова и г-жа Пламена Цветанова
     
      https://blitz.bg/obshtestvo/geshev-i-laura-koveshi-obsdikha-blgarskiya-prinos-v-evropeyskata-prokuratura_news751188.html
      -
     
      -
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/202001/1579005613-mg-6621jpg.jpg
      -
     
      -
      Главният прокурор Иван Гешев проведе видеоконферентна среща с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши на тема „Бъдещото функциониране на Европейската прокуратура и българският принос за дейността й“ В срещата участваха и зам.-главните прокурори г-жа Красимира Филипова и г-жа Пламена Цветанова, която отговаря за новосформираното направление във ВКП с предмет противодействие на злоупотребите със средства на Европейския съюз и взаимодействие с Европейската прокуратура, и завеждащият отдел „Международен“ във ВКП - г-н Цветомир Йосифов.
      Срещата е организирана по молба на г-жа Кьовеши за обсъждане на необходимия бюджет на Европейската прокуратура и подготовката на Република България за изграждането и структурирането на Европейската прокуратура. Главният прокурор Иван Гешев изрази подкрепата на българската прокуратура за „разширяване на компетентността на Европейската прокуратура в бъдеще в посока разследване на трансгранична престъпност, пране на пари и организирана престъпност, когато застрашават интересите на Европейския съюз“, като подчерта и необходимостта от увеличаване на финансирането и кадровата обезпеченост на Европейската прокуратура с оглед нейното ефективно функциониране.
      „След първоначалните промени в НК и НПК се подготвят изменения в Закона за съдебната власт и допълнителни такива в НК и НПК, които ще регламентират статута на европейските делегирани прокурори и материалната им компетентност. Прокуратурата ще окаже експертна помощ в този процес, в рамките на компетентността й“, подчерта г-н Гешев.
      По време на срещата се обсъди необходимият брой европейски делегирани прокурори в България. Обвинител №1 сподели опасенията си, че първоначално обмисляният вариант за двама европейски делегирани прокурори с месторабота в РБ е недостатъчен. Той заяви, че ще окаже пълно съдействие за изпълнението на задълженията им. На въпрос от страна на г-жа Лаура Кьовеши за обезпечаване на разследването на делата от компетентността на Европейската
      прокуратура, главния прокурор уточни, че решение ще вземе законодателят, но най-удачен е вариантът разследването да се провежда от специализирани в областта на престъпленията срещу финансовите интереси на ЕС органи, по модела на разследването на делата от компетентността на Специализираната прокуратура.
      Главният прокурор на Република България изрази подкрепата си за усилията на г-жа Кьовеши за по-бързото структуриране на Европейската прокуратура и осигуряването на необходимия й финансов ресурс.
     
      -
      КОПИРАЛ
     
     
     
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]