Стефан д-р Димитър Чолаков
June 24, 2021, 03:29:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Въпрос към бившият СПОРтист Чоли  (Read 8181 times)
4AO4AO
Guest
« on: May 30, 2008, 09:04:05 AM »

Не спори, Чоли.
Само си говори.
Ах* "Спорт" не пише -
чистичко е там.
Ха, нек`
и тука мъничко
да замирише.

Детенцето на мои приятели видяло огромната луна и възкликнало:
-Тате, тате, кой ритна тая топка на небето?
Ама тогава Стоичков още не бил изгрял, та татето тъй и не могъл да образова синчето.

Та, темата е... всъщност, няма тема. Ако има нещо за коМентаР,

Моля, плиииЗ:

*мисля, пише  "`ах", не "Ъв" Angry
Logged
Norman
Guest
« Reply #1 on: June 05, 2008, 07:10:06 PM »

A ти може ли да ми разкажеш тука една спортна приказка, молям !?
Logged
4AO4AO
Guest
« Reply #2 on: June 06, 2008, 12:35:09 AM »

Погледни сега ах "Политика", там ще ти пусна нещо за размислювание. WinkLogged
Norman
Guest
« Reply #3 on: June 07, 2008, 10:58:03 AM »

Не ми се харесва онова там, искам тука да ми пишеш приказки и спортни стихотворения, молям. Благодарим пердварително.
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 4563


View Profile Email
« Reply #4 on: June 07, 2008, 01:40:42 PM »

ДА ЖИВЕЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ !
-
В 1990 ГОДИНА - САЩ ИМАШЕ - 1 МИЛИОН ЗАТВОРНИЦИ !
-
В 2000 - САЩ ИМАШЕ - 2 МИЛИОНА ЗАТВОРНИЦИ !
-
СЕГА САЩ ИМА В 2008 ГОДИНА - 2 МИЛИОНА И 300000 ЗАТВОРНИЦИ !
-
ДА СА ИМ ЧЕСТИТИ НОВИТЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ !
-
-
ТАКА ПИШЕ НА СТРАНЦИТЕ ПО ШВЕДСКАТА ТЕЛЕВИЦИЯ. ВИЕ САМИ МОЖЕТЕ ДА ОТВОРИТЕ СТРАНЦАТА !
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
БУЛГАРИСТАН - ШВЕДИСТАН

---
---
Vдrlden: Nyheter - Rekordmеnga fдngslade i USA - Publicerad 7 juni 2008 - 03:03
-

-
http://svt.se/content/1/c8/01/16/70/64/fange_97.jpg
 -
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22584&a=1167058&lid=puff_1167088&lpos=rubrik
-
I USA sitter 2,3 miljoner mдnniskor i fдngelse. Det дr fler дn i nеgot annat land och fler дn nеgonsin tidigare. Det дr organisationen Human Rights Watch som granskat justitiedepartementets statistik.
-
Antalet fеngar motsvarar 762 fдngslade per 100.000 invеnare, att jдmfцra med t.ex. Frankrike dдr antalet дr 91.
-
Amerikanerna bцr stдlla sig frеgan varfцr USA lеser in sе mеnga fler mдnniskor дn t.ex. Storbritannien, Kanada och Frankrike, sдger David Fathi, chef fцr HRW:s amerikanska program.
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 4563


View Profile Email
« Reply #5 on: June 07, 2008, 05:47:09 PM »

DEN POYKE VAR PROVKATЦR

-

http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=09.05.2008&p=sweden&title=%C4%E5%ED+%ED%E0+%C5%E2%F0%EE%EF%E0+-1-+%C4%E5%ED+%ED%E0+%CF%EE%E1%E5%E4%E0%F2%E0-09.05.2008

-

ТОЗИ ЧЕРЕН УЧЕНИК НА ТАЗИ СНИМКА, А И ДРУГИТЕ ДВЕ СНИМКИ ПОКАЗВАТ, КАК ТОЗИ ЧЕРЕН УЧЕНИК ПРИТЕЖАВА В ДУШАТА СИ ЧЕРНИЛКА ! В СЛЕДВАЩИТЕ КАДРИ СЕ ВИЖДАТ КАДРИТЕ И ОТ СЛЕДВАЩИТЕ МУ НЕПРИВИЧНИ ЗА ЧУЖДЕНЧЕ ПРОВОКАЦИИ - САМО ДОБРЕ ОБУЧЕНА МАЙМУНА МОЖЕ ДА ПРАВИ ПОДОБНИ МРЪСОТИИ ...., КОЙТО ПОКАЗВАМ В СНИМКИ.ТОЙ ПРИСТИГНА С ФУТБОЛНА ТОПКА НА ТЕНИС ИГРИЩЕТО И ЗАПОЧНА ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ С ДРУГИ МОМЧЕТА НАД ТЕНИС МРЕЖАТА !

ОБЯСНИХ МУ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ ТУК НА ТЕНИС КОРТА И ЗА ТОВА ИМА ФУТБОЛНО ИГРИЩЕ И ДРУГИ МЕСТА ОКОЛО ТЕНИСА, НО ДУШАТА НА ЧЕРНИЯ ПРОВОКАТОР СИ Е МРЪСНА, ЗАЩОТО ТОЙ ЧЕТИРИ ПЪТ МИ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА - "ТОЗИ КОРТ ТВОЙ ЛИ Е ?"

ТОВА МУ ПОВЕДЕНИЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРОВОКАТИВНО НАУЧЕН Е ДА ПРАВИ ТАЗИ МРЪСНА ПРОВОКАЦИЯ, КОЯТО СТАНА В ПРЕД ПОСЛЕДНИЯ ДЕН ОТ ТЕНИС ОБУЧЕНИЕТО НА 26 МАЙ 2008 ГОДИНА !

КОПИЛЕТО ОСТАНА ДА ИГРАЕ ТЕНИС, НО МЕТНА ТОПКАТА В ОКОЛНОСТТА НА КОРТА ИЗВЪН ОГРАДАТА И ОТКАЗА ДА Я ТЪРСИ, КАТО ИСКАШЕ ОТ МЕН ТОПКА.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТАМ НА ДРУГАТА СНИМКА СЕ ВИЖДА, ЧЕ СЪМ ИМАЛ СЕДЕМ ТОПКИ В ТОЗИ ДЕН И ЗАВЪРШИХ ТРЕНИРОВКАТА НА ТОЗИ СЕЗОН С ПЕТ ТОПКИ.

ЗАПОЧНАЛ СЪМ С 12 ТОПКИ И 9 РАКЕТИ СТАРИ.

ДВЕ РАКЕТИ МИ ОТКРАДНАХА. ЕДНА ДЕТСКА РАКЕТА ДЪРВЕНА Я СЧУПИХА.

КЪМ 12 ТОПКИ СЪМ ПРИБАВИЛ И 8 МОЙ ТОПКИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗА ДА СВЪРША С ПЕТ ТОПКИ.

ЗАКУПИХ ДВЕ РАКЕТИ ОТ КЛУБА ПО ОРИЕНТИРАНЕ В ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ СИ И НА НЯКОЙ ОТ ГОЛЕМИТЕ И НАПРЕДНАЛИ УЧЕНИЦИ СЪМ ДАЛ ДА ИГРАЯТ С МЕН С ТЕЗИ РАКЕТИ.

ХУБАВО Е ДА ИГРАЕШ С ХУБАВА РАКЕТА И УЧЕНИЦИТЕ ГО РАЗБИРАТ ТОВА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЕЗИ ОСТАНАЛИ РАКЕТИ СА ОТ 2001 ГОДИНА ТЕНИС ОБУЧЕНИЕ С КОЙТО СЪМ ОБУЧАВАЛ ХОРА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ.

ТАМ НА ЕДНА ОТ СНИМКИТЕ СЕ ВИЖДА ЕДИН ШВЕД, КОЙТО Е ПРИСТИГНАЛ И ИГРА СЛЕД МЕН С ЕДНО ДЕТЕ, А В КОШНИЦАТА МУ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ТОПКИ ЗА ИГРА. ЕТО ТАКА СЕ ИГРАЕ НА ТЕНИС ОБУЧЕНИЕ В ОНЗИ СВЕТОВЕН ИЗВЕСТЕН ЦЕНТЪР ЗА ТЕНИСА В ГРАД ВЕКЬШД КЪДЕТО СА ТРЕНИРАЛИ ТАКИВА СПОРТИСТИ КАТО СТЕФАН ЕКБЕРГ, МАГНУС ЛАРСОН, ... И МНОГО ДРУГИ !

ДВА ПЪТИ ИДВА ЕДИН ТРЕНЬОР ПО ФУТБОЛ С ДВЕТЕ СИ ДЕЦА, А НА СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ИГРА С ОЩЕ ДВЕ ДЕЦА ПО МОЕТО ВРЕМЕ НА ОБУЧЕНИЕ ОКОЛО 40 МИНУТИ. АЗ ТОГАВА СЕ ЗАНИМАВАХ НА ВТОРИЯ КОРТ, А И ОТ ВЪН НА АСФАЛТЕНАТА ПЛОЩАДКА. ТОЗИ ШВЕД НОСЕШЕ ЕДНА СРЕДНО ГОЛЯМА РАНИЦА С ТОПКИ ЗА ТЕНИС.

ТОВА СА ДРЕБНИ СРАВНЕНИЯ ЗА ГРИЖАТА НА НАШАТА ПАРТИЯ И ДЪРЖАВА ЗА РАЗВИТИЕТО НА ПОДРАСТВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ И МНОЖЕСТВОТО ДЕМОКРАТИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ В ШВЕЦИЯ СРЕЩУ РАСИЗМА И ДИСКРИМИНАЦИЯТА И РАЗНИТЕ ВИДОВЕ ПРОВОКАЦИИ.

В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАХМЕ ПОЧТИ СЪЩАТА ПРОСТИ-ТУТСКА ИСТОРИЯ !

ЕТО ТОВА УСПЯХ ДА ДАМ В ТОЗИ СЕЗОН ЗА ОБУЧЕНИЕТО НА ШВЕДСКИТЕ ДЕЦА БЕЗ ПАРИ В ИМЕТО НА ЕВРОПА 09.05.2008 !

МОЖЕХ ДА ЗАСНЕМА ОЩЕ ДЕЦА ОТ НОВИТЕ, КАКТО И СТАРИ УЧЕНИЦИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТРИ ДРУГИ МОМИЧЕТА, КОЙТО ИДВАХА ДА ИГРАЯТ С ФЕРЕДЖЕТА !

АКО НЯКОГА В БЪЛГАРИЯ СЪМ ПРАВИЛ ПРОВОКАЦИОННИ "ЧОЛАКОВСКИ СЪБОТНИК И НЕДЕЛНИЦИ ЗА ОБУЧЕНИЕТО НА  ВРАЧАНИ И ЗГУРИГРАЖДАНИТ БЕЗПЛАТНО ПО СКИ", ТО В ШВЕЦИЯ СЪМ ПРАВИЛ ПЕТ СЕЗОНА ПО ЕДИН МЕСЕЦ ТОВА УПРАЖНЕНИЕ - КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ БЕЗПЛАТНИ ЧОЛАКОВСКИ - МЕСЕЦ В ИМЕТО НА ШВЕЦИЯ.

ЕТО ТОВА МОГА ДА ДАМ ОТ СЕБЕ СИ ЗА ШВЕЦИЯ, КОЯТО МИ Е ДАЛА СОЦИАЛ, КАТО ФОРМА НА ПОЛИТИЧЕСКО УНИЖЕНИЕ ЗА МОЯТА КЛАСОВО - ПАРТИИНА БОРБА - КЛАСА СРЕЩУ КЛАСА - ДЕВИЗ НА ШВЕДСКИТЕ КОМУНИСТИ !

СЛЕДВАЩАТА 2009 ГОДИНА НА ТОВА МЕСТО, ВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИГРАЕ. ТУК ШВЕДСКАТА ГЛУПОСТ ЩЕ ЗАЛИЧИ ТЕЗИ КОРТОВЕ, МОЖЕ ДА ГИ ПРЕМЕСТИ, ИЛИ ДА ГИ ЗАЛИЧАТ ПОРАДИ ПРОЕКТА ЗА СТРОЙТЕЛСТВО. МОЖЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ПРОЕКТА, НО В 2007 ГОДИНА МИ ОТКАЗАХА, ДА НАПРАВЯ ПОДОБЕН БЕЗПЛАТЕН ТЕНИС КУРС ЗА ШВЕДСКИТЕ ДЕЦА, КОЙТО СА ПОЧТИ ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЧЕТА, ЗАЩОТО ЩЕЛИ ДА СТРОЯТ СПАРТНА ПАЛАТА ЗА НУЖДИТЕ И ИНТЕГРАЦИЯТА НА ЧУЖДЕНЦИТЕ !

ТАЗИ ПЕСЕН Я СЛУШАМ ОТ 1997 ГОДИНА КАК Я ПЕЯТ КОМУНАЛНИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЧЕ ЩЕ СТРОЯТ СПОРТЕН КОМПЛЕКС, КОЙТО КАТО МУ ВИДЯХ ЧЕТИРИТЕ ПРОЕКТА РАЗБРАХ, ЧЕ ТИЯ ХОРА НЯМАТ НИТО СПОРТНАТА КУЛТУРА НИТО ЧУВСТВОТО ДА ПРАВЯТ ИКОНОМИЯ В ИМЕТО НА ДОБРОТО. ДА РУШАТ ПОСТРОЕНОТО И В ПРОЕКТ ДА ГО ЗАВЪРТЯТ ТОЗИ ТЕНИС КОРТ И ФУТБОЛНО ИГРИЩЕ, КЕТО В 1996 ГОДИНА ГО ПРЕРАБОТИХА И ТОВА ПОДОБРЕНИЕ СРУВАШЕ НА ШВЕДСКИЯ ДАНАКОПЛАТЕЦ 2 МИЛИОНА КРОНИ !

НЯКОЙ СЕГА ЖЕЛА Е ДА ЛАПНЕ ПРОЕКТНИ ПАРИ ЗА ИЗМИШЛЬОТИНИ !

ДОРИ ДА ПОСТРОЯТ СПОРТЕН КОМПЛЕКС В НЕГО ЩЕ ВЛЕЗНАТ ПОЛИТИЧЕСКИ МАЙМУНИ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ПРИБЛИЖЕНИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТИТУКИ ОТ ГРАД ВЕКШЬО !

НЕ МОЖЕ ЕДИН СЛЯП БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ АФРИКАНЕЦ - КИДАНЕ ОТ ЕТИОПИЯ ИЛИ СОМАЛИЬ ДА БЪДЕ РЪКОВОДИТЕЛ НА ТОЗИ ОТДЕЛ ИЛИ НЯКОГАШНАТА ОТГОВОРНИЧАКА ПО СПОРТ, КОЯТО Е БЕЗ СПОРТНО ОБРАЗОВАНИЕ, НО ПОЛИТИЧЕСКИ АНГАЖИРАНА НАЙ МАЛКОТО, ЗА ДА НЕ НАПИША КАДЪР НА ТАЙНАТА ПОЛИЦИЯ ! ТАЗИ ЖЕНА КОЯТО Е СМЕНИЛА ТРИ ПАРТИИ Е СЕГА В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ КАТО ДЕПУТАТ ! НЯКОГА ТЯ И ДРУГИ РЪКОВОДЕХА СПОРТА В ГРАД ВЕКЬШО, КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО СИ НАЗНАЧАВАТ СВОЙ УГОДНИ И РОДНИНСКИ ХОРА НА РАБОТА !
ПОЧТИ СЪЩАТА Е ИСТОРИЯТА И НА ТОЗИ ТЕНИС КОРТ. ИМА ХОРА ОТГОВАРЯЩИ ЗА НЕГО, КОЙТО СА НА НЯКАКВА ЯСЛА КЪМ КОМУНАТА. ИМАШЕ И ХОРА ЗА ПОДРЪЖКА НА КОРТА И ОКОЛО КОРТА ИЛИ СЕ ВОДЯТ ТАКИВА, НО ГИ НЯМА .... НЯКОЙ РАЗБИРА СЕ ПОЛУЧАВА ТАЙНО ПАРИ ИЛИ СЕ ВОДЯТ ТАЙНО НА РАБОТА !

ИНТЕГРАЦИЯ СЪС ЗАТВОРЕНИ ТЕНИС КОРТОВЕ НЕ СЕ ПРАВИ - БЯХ КАЗАЛ В 2001 ГОДИНА НА ЕДНА СБИРКА В РАЙОНА, КОГАТО ИМ ОТВАРЯХ ОЧИТЕ НА СПЯЩИТЕ ЗА СПОРТА КАТО ФОРМА НА ИНТЕГРАЦИЯ - ЗАТВОРЕНИ ТЕНИС КОРТОВЕ !

ИНТЕГРАЦИЯ С ПЛАЩАНЕ НА ВИСОКИ ТАКСИ КЪМ ГОЛЕМИЯ ТЕНИС ЦЕНТЪР НА ВЕКЬО НЕ СТАВА ЗА БЕДНИТЕ ЧУЖДЕНЦИ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРАТ КРАСОТАТА НА ТОЗИ СПОРТ.

АЗ НЕЩО ДАДОХ НА ХОРАТА !

АЗ УЧИХ ДЕЦАТА НА НЕЩО ! КОЛКО МОЖАХ ДАДОХ. НА МЕН МИ ОСТАВАТ САМО СНИМКИТЕ И УВАЖЕНИЕТО ПОНЯКОГА ДА МЕ СРЕЩНАТ ТЕЗИ, С КОЙТО СЪМ ИГРАЛ И ДА МЕ ПОЗДРАВЯТ, ДОРИ ДА МИ СЕ ПОНЯКОГА ПОДИГРАВАТ С ИМЕТО - БЕЗЬОК !

ТАЗИ ДУМА ОЗНАЧАВА ПОСЕЩЕНИЕ. ВОДЕХ ЕДНА ГОДИНА В ПЕТ МЕСЕЦА СТАТИСТИКА ЗА ПОСЕЩЕНИЕТО, ЗАЩОТО БЯХ НАЗНАЧЕН ЗА РАКТИКАНТ В 2001 ГОДИНА В ОБУЧЕНИЕТО ПО ТЕНИС. ТЕЗИ ОТ КОМУНАТА НЯМАХА ЖЕЛАНИЕ ДА ОТВОРЯТ ТЕНИС КОРТОВЕТЕ ПО МНОГО ПРИЧИНИ, НО ГИ ПРИТИСНАХ ОБЩЕСТВЕНО С ПИСМОТО СИ, В КОЕТО КАЗВАХ, ЧЕ ЩЕ ОБУЧАВАМ ДЕЦАТА БЕЗПЛАТНО, ПОД ФОРМАТА НА СОЦИАЛА ДЕТО ПОЛУЧАВАМ. ТЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ БЯХА В ОХОТА ДА МЕ НАЗНАЧАТ ЗА ДВЕ МЕСЕЦА МЕ ПОДХЛЪЗНАХА ДА ПОДПИША ДОГОВОР ЗА 6 МЕСЕЦА СЛЕД КАТО ВИДЯХА КОЛКО МНОГО ДЕЦА ИДВАТ ДА ИГРАЯТ.ТОГАВА БЯХ УДОСТОЕН С РАБОТАТА ПРИКТИКАНТ НА 2400 ГОДИНА, ЗА ДА СЕ СРАВНЯ С УЧЕНИЦИТЕ ПРАКТИКАНТИ , КОЙТО ИМАХА ФИНИКИИСКОТО УВАЖЕНИЕ ОТ 4000 КРОНИ НА МЕСЕЦ. ТОГАВА ИГРАЕХ ПО ТРИ ЦЕЛИ ЧАСА С ДЕЦАТА В 2001 ГОДИНА!

СЛЕД ТЕЗИ ГОДИНИ В 2003, 2004 , 2005 , 2006 И 2008 ГОДИНА СЪМ ИГРАЛ ПО ДВА ЧАСА НА ДЕН С УЧЕНИЦИТЕ.

НЕКА ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ КОГАТО ПОЛУЧИХ ШВЕДСКО ГРАЖДАНСТВО ПОЖЕЛАХ ДА НАПРАВЯ БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИ ПО ТЕНИС ЗА ЕДИН МЕСЕЦ, ЗАЩОТО БЯХ СИ ВЗЕЛ БИЛЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ, ПОНЕШЕ 12 ГОДИНИ НЕ БЯХ СЕ ВРЪЩАЛ В БЪЛГАРИЯ - НЯМАХ НИКЪКЪВ ПАСПОРТ ! ЕТО ТОГАВА УМНИТЕ И УЧЕНИ ШВЕДИ ОТ ВЕКШЬО КОМУН С ОТГОВОРНИК СЛЕПИЯ КИДАНЕ, КОЙТО ЖЕЛАЕШЕ ДА МИ ПОМОГНЕ В 2001 ГОДИНА, НО ТРЯБВАЛО ДА СЪМ ГО СЛУШАЛ НЕГО .... ОТКАЗА ДА ПОЛУЧА ТЕНИС РАКЕТИТЕ, ТОПКИТЕ И ДА ОТВОРЯТ ТЕНИС КОРТОВЕТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ !

НА СИЛА НИЩО НЕ СТАВА, А И БЕЗ МАТЕРИАЛНА БАЗА НИЩО НЕ СТАВА - МОЕТО ЖЕЛАНИЕ Е НИЩО СРЕЩУ СТЕНАТА С МЕРЗКО ПОВЕДЕНИЕ !

ТОВА БЕШЕ ЕДНА ПРОВОКАЦИЯ, А АЗ СЪМ ИМАЛ И ДРУГИ ПРОВОКАЦИИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ПРЕДПОЛАЖАЕМИ ЮДЕЙСКИ МАЙМУНИ В ЛИЦЕТО НА КОМУНАЛНОТО РЪКОВОДСТВО СРЕЩУ КОЙТО СЪМ ОТРАВЯЛ МОЙТИ ПОЛИТИЧЕСКИ СТРЕЛИ ПО ДИСКУСИОНИТЕ СЪБРАНИЯ !

УЧЕНИЦИ - ЧУЖДЕНЧЕТА СА ПОДУЧВАНИ ДА МИ СМУЩАВАТ РАБОТАТА НА ТЕНИС КОРТА И ЧОВЕС МОЖЕ ДА СЕ ЧУДИ КАК ЕДНО МОМИЧЕ ВЛЕЗНА С ВЕЛОСИПЕД В ТЕНИС КОРТА И ТЯ СЕ ВЪРТЕШЕ ОКОЛО ЕДНОТО ИГРИЩЕ. ТОВА Е НЕЩО НЕ ОБЯСНИМО ДА СЕ НАПРАВИ ОТ ШВЕДЧЕ, НО ОТ СРЪБЧЕ МОЖЕ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ МОМИЧЕ ДА ПРАВИ ТОЗИ НОМЕР. НЯМАМ ДУМИ ЗА ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ. КАКТО И ДРУГОТО ДА МИ ОКРАДНАТ ВЕЛОСИПЕДА ЗАД ГЪРБА НА ОГРАДАТА, КЪДЕТО ГО БЯХ ОСТАВИЛ. ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА НАГЛОСТ И ПРИУЧЕНА ПРОВОКАЦИЯ, ЗАЩОТО АЗ ИЗПОЛЗВАХ ДОКУМЕНТАЦИЯ НА ДУМАТА - БЕЗЬОК - ПОСЕЩЕНИЕ, ЗА ДА КАНДИДАТСТВАМ ЗА РАБОТНО МЕСТО КАТО ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ИДРОТ - ФИЗИЧЕСКА КУЛТУРА И СПОРТ - ПРЕДМЕТ В ШВЕДСКОТО УЧИЛИЩЕ ИЛИ НЯКОЛКО УНИВЕРСИТЕТА !

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ НАЗНАЧАВАТ И ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, КАКТО СЕ ПРАВЕШЕ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ СЕ ОТМЕНЯХА КОНКУРСИ, СКРИВАХА КОНКУРСИ ИЛИ НЕ МИ ОТГОВАРЯХА !

НА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МЕСТО БЯХА НАЗНАЧИЛИ ЕДИН КАДЪР С ПО-ВИСОКО ОБРАЗОМАНИЕ - МОЖЕ БИ С НЯКЪКВА ТИТЛА ! ТОВА ВЕЧЕ СА ПОДРОБНОСТИ ОТ ДРУГО НИВО !

СЕГА НЕ СЪМ ПРАВИЛ ОТЧЕТИ НА БЕЗЬОК - ПОСЕЩЕНИЕ. НЯМА СМИСЪЛ ЗА НИЩО, ЗАЩОТО НЯМА СМИСЪЛ ЗА НИЩОТО. ВАЖНОТО Е ДА УВАЖИШ ШВЕДСКИЯ НАРОД С МАЛКОТО, КОЕТО МОГА ДА ДАМ ОТ СЕБЕ СИ !

ТОЛКОВА МОЖАХ !

НАЩО ПОДОБНО ИМАШЕ И В БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА И ТОЙ БЕШЕ ЛОШ В НЯКОЙ ОТНОШЕНИЯ !

ТРУДНО СЕ БОРИ ЧЕВЕК С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МАЙМУНИ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?p=sweden

07 ЮНИ 2008

НАПИСАН ОТЧЕТ В БЪЛГАРИЯ
Logged
Norman
Guest
« Reply #6 on: June 11, 2008, 04:13:23 PM »

Аз доходх вече...амам, ти 4ао4ао, кога ще напишеш спортната приказка !?
Иначе, аз помолих един/една друг разказвач "таканака" и той ми обеща да напише и да ми изпрати. И триебва да му кажем какво искам да има вътре...пожелавам си да има - една седефена мидичка, пожарогасител, шарен чорап с палец като моя с красиво разположени цветни ивици, без фигури, само така подредени като дъга. Имам го на снимка, но не можем да го качим тука ; още може вътре да има, една репичка и една свирка.
Logged
4AO4AO
Guest
« Reply #7 on: June 12, 2008, 04:33:32 PM »

На Норми

Изкъпах се.
Разстлах леглото
и излезнах в двора,
кокошките да прибера
и в курника да ги затвора.
Та, най-подире,
влизам в спалнята:
Ооо! Боже! Боже мой!
Кой излегнал се е на леглото?
Моля ви се! Знаете ли кой?
Лъвенце!
Мъничко лъвенце!
Облещих се!
И изкрещях от страх.
Изкочих и кръстосвах махалата -
у къщи да се прибера,
до късно не посмях.
Ма то, прибраха го накрая.
Горкият!
Мамин сладък -
смелия беглец!
Предсавяте ли си: ?!
...прескочил бил стобора
на зоокъта,
ах нашия градец.

п.п.Не е приказка, преразказ е, по истинска случка.
Logged
Norman
Guest
« Reply #8 on: June 13, 2008, 01:18:12 PM »

Ей, колко красиво си го описал/а...много ти благодарим 4ао4ао... веднага оживя пред мене тая случка с лъвчето, даже го видях как си облизва лапичката.
Обаче ми се струва, че тебе не те е било много страх, нали...повече изненада и ненадейност има ъв думите ти... много ми се харесва, браво !
Logged
4AO4AO
Guest
« Reply #9 on: June 13, 2008, 10:25:54 PM »

Виж сега, Норми,
Виждам че порасваш и захитряваш, ма не са разсейвай. Нъли за спорт тука говорим?!
Напъни се мъничко, мойто момче, та помисли за поуката! Ах разказчето са двамина героите, нъл тъй? Кой главият, бе? Остав` я ти бабата! Кой скача? Лъвчето! Що го фанаха и го върнаха ах клетката, наместо да го коронясат?

Logged
Norman
Guest
« Reply #10 on: June 13, 2008, 10:47:24 PM »

Ми защо го върнаха...за да може бабишкерата да се просне ъв леглото...и ти като си толкова разочарована, че не са го коронясали, защо си кръстосвала улиците и си квичала -олелел, а не си го посрещнала като цар, а !?
И ъв кой градец се е случило това и кога, молям?!
Logged
Norman
Guest
« Reply #11 on: June 16, 2008, 06:54:57 PM »

Хайде, 4ао4ао пиши ми приказка молям !
Майка ми снима хвърчилото, може и чорапа да ми снима, но как да ти ги покажем, като не ми е ясно как се показват картинки тука. Ако ниекой ми обясни как и къде да ги качим от мойто ПиСи ще ти помогнем да направиш приказката, защото и хвърчилото и чорапа са точно като тая Дъга за която ти говорим. Тя естествено е по-красива, но аз не можем да обувам Дъга-та, нали
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 4563


View Profile Email
« Reply #12 on: June 21, 2008, 08:19:35 AM »

ПАЛЕЩО ЗАВРЪЩАНЕ Въ ЮДЕЙСКА БЪЛГАРИЯ !
 
 

     ПАЛЕЩО ЗАВРЪЩАНЕ Въ ЮДЕЙСКА БЪЛГАРИЯ !
      Разказ от Стефан д-р Димитър Чолаков – Швеция
      
      
      
      
      
      
      <
      img src=
      http://us.f1.yahoofs.com/users/e279d472/bc/Mailbilagor/social.gif?bceCTO9A0ulmnbyu
      >
      - Ало , Ало , Ало , Ташаков Чолаков Простаков , Ало бе ….. обади се ординарецо !
      - Кой търси , Ташаков Чолаков Простаков ?
      - Прочутия генерал Ботуш-Коишов-Нагайкин Американски !
      - О , миличкият ми началник прочутият генерал Ботуш-Каишчов-Нагайкин – Велко Верин – Димитър Инкьов – Хасан от Хамург-Хаскьой-Горскио
      - Стига бе оридинарецо си издавал четата !
      - Как бе гос-син генерал , само при споменаването на името ти , Аз се изправям на крака и козеру-Вам пред телефона . Само каква радост е за мен да ми се обад-ИШ .
      - Я стига си се занасял Ташаков Чолаков Простаков …..
      - Как бе Ботушка , как да се занасям , че у мен има уважение към теб . Видиш ли ти ми се обаждаш , е как да не се радва ординареца на своят повелител и началник ?
      - А , бе Ташаков Чолаков Простаков , ти защо си написал това заглавие в Интеренто може ли да ми го обясниш и какво искаш да кажеш в крайна сметка за юдите ?
      - Как , бе Ботушка , как да неможе да го разбереш заглавието ми , Ти прочутият генерал от тайната разветка на няколко държави .
      - А , бе Ташаков Чолаков Простаков , Аз го разбирам ама нали трябва да направим малко разбор и приказки по този случай . Нещо ми се види , че бъркаш с юдо-комунистическите масоните дето Е-б-я-х-а преди , а и сега ни ДО-е-б-а-в-а-т .
      - А , не гос-син генерал небъркам , всичко си е на местото .
      - Е , та какво значи си решил да се връщаш в “Юдейска България” такали да го разбирам спроред заглавието ?
      - Так точно , гос-син генерал Бошуш Каиш-ЧОВ Нагайкин – АМЕРИКАНСКИ. За времено се връщам да видя как е демокрацията и кой път да хващаме ?
      - Стига бе , Ташаков Чолаков Простаков , нали се разбрахме да не ми отговаряш с руски изрази “ так точно” , ще караш с американските изрази “ Иес сър !”
      - Так точно , “Иес сър” гос-син генерал .
      - Ей от теб човек неможа да излезне !
      - Немой така Бе Ботушка и Аз душа нося , не всички можем да бъдем като теб прочути Генерали на две реждима метреси ……поетеси !
      - Стига си сказвал и цитирал “ Радой Ралин” , то и неговата се изпя ….
      - Абе , Ботушка , то на всички се изпява песента …
      - Е , така е , ама защо пак си ударил през просото и нападаш нашите хора ?
      - Кой са нашите хора бе Ботушка ?
      - Е , как кой нашите хора , ами юдейчетата !
      - Ама , Ази съм против юдейските комунисти , гос-син генерал !
      - А , ма неможе така бе Ташаков Чолаков Простаков , те наши хора юдейчета от нашето комунистическото време са хора на специални постове по върховете . Приятели наши , познати наши , работници наш , все наши ! Всите са били тайни шпиони и подлеци . Те са били още от царско Фердинандовско време такива и са ги ползвали като най добри такива подлеци и по времето на нашето цар Борис 3-ти дето ги е ползвал и Той и синат му на младини все още ги е ползвал в ерата на комунистите главорази и сега ги ползвахме като додохме на власт . Неможей така с тях , наши хорица са етническо малцинство с висок статут !
      - Ама , Ботушка , нали да се борим с юдейскиу комунизъм , нали така правехме от “Радио Свободна Европа” ?
      -
      
      
      
      
      <
      img src=
      http://fun.ohmygoodness.com/Cards/voting/Animated/tn_politicduel.gif
      >
      - Ама тогава бяха времената други бе Ташаков Чолаков Простаков . Запада ни плащаше да се борим срещу комунизъмът , ама не срещу юдейчетата . Нали ме разбираш ?!
      - Е те нали бяха най-добрите убиици след 9 септември 1944 , когато додоха на власт и посадиха Съветския юдейски комунистически експеримент в България . Нали срещу този съветски експеримент се борихме и жертвахме сили .
      - А , бе Ташаков Чолаков Простаков вярно се борихме срещу него , ама сега духат други ветрове – ЕЙ ОТ ЗАПАДА СЕ НАДИГА , ЧЕР-НА ВРАЖЕСКА СТЕНА ! Юдейските комунисти ВЕЧЕ са наши братя по оръжие .
      - Как така бе генерале ?
      - Ами наши хора са те . Те ни помагат да завземем ЦЯЛАТА ВЛАСТ без бой и всичко да бъде в наши ръце , както си беше при комунистическата диктатура .
      - Е как така бе Ботушка , нали за България мислихме и милеехме .
      - Е-б-и-и макята на България , ние да си оправим нашият комунизъм това е задачата която се поставя от световното юдо-масонство . Спасение по еденично !
      - Как бе Ботушка , за какъв комунизъм приказваш , Ти нали вече си станал американски капиталист , защо пак за комунизма наш приказваш .
      - Ординароцо още си тъп , “като слонско дупе” Нашите хора бившите юдейски комунисти са най-добрите приватизатори дето разрушават системата и съгараждат свой собствен капитализъм по принципа и лозунго – ДА СЪГРАДИМ СОБСТВЕН КОМУНИЗЪМ – КИБУЦ ПО ИЗРАЕЛСКИ . Първо се изгражда собственият комунизъм – капитализъм от средната класа и след това се мисли за народа .
      
      
      
      
      
      <
      img src=
      http://www.karutzar.hit.bg/images/nojews.jpg
      >
      - Разбрах гос-Син генерал !
      - Добре , Ташаков Чолаков Простаков ! Сега ми обясни , защо връщането ти е палещо и то срещу нашите братски юдейчета бившите комунисти-новите капиталсти тръгнали към – СИЯЙНИТЕ ВЪРХОВЕ НА ЮДЕЙСКИЯТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ВРЪХ САЩ ? НЕРАЗБИРАШ ЛИ , ЧЕ СМЕНИХМЕ САМО ИМЕНАТА НА ВЪРХОВЕТЕ ОТ СЪВЕТСКИ ВРЪХ “ КОМУНИЗЪМ “ ДЕТО ГО ОЯЗДИХА НЯКОЙ АЛПИНИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ С ИМЕТО НА ЮДЕЙСКИЯТ КОМАТИЗЪМ ОТ САЩ !
      - Драги генерале ще ти дам рапорт !
      - Не ща ти рапортите бе Ташаков Чолаков Простаков . Искам да ми обясниш с думи прости това заглавие на ТВОЯТ разказ “Палещото завръщане……”
      - Батушка Ботушка . Ти като се върна во Булгаристанска губерния преди време тебе те приеха с почести , хвалебствия , че си най прочутият генерал Ботуш Кайшчов Нагайкин-АМЕРИКАНСКИ дето е допринесал най-много за свалянето на комунистическият юдейски режим . Благодарение на твойте сказки по “Радио Не-свободна Европа” хората са се ентусиазирали в борбата срещу юдо-комунизмо . Весниците писаха за теб , че ти си най-баш генералът дето цяла България познавала , величала и ще величае . Дори името ти Димитър Инкьов не го знаят , ама карат с Велко Верин дено се знае , че е “ Прочутият партизански генерал Ботуш Кайшов Нагайкин “
      - Е така е де , няма що . Истина е това . Говори ми Ташаков , обичам да слушам хубави думи . Ти ми стопли душата с тези приказки !
      - Ето видя ли как се помина наш Добри Джуров , прочутият армейски генерал и поклони му направиха от всички страни , дори царчето Семиончо юдейското изчадие му пратил венец на признателност , за това че Добрията се е борирл срещу Царска България дето беше съюзник на Германският фашист Адолфо Хитлеров . Благодарение на тези истории Адолфо и Борко – САЩ и Велика Британия се изсраха с бомбените си товари над България та избиха цивилното население , както стана с НАТО над Белград в 1999 година . Ти прати ли телеграма на твоят прочут генерал Добри Джуров дето ти е бил началник , защото Аз му отдадох едно за почест като редник дето съм служил при него ?
      - Никакви почести никъкви награди . Добри Джуров беше мекушав както генерал . Аз Е-б-я-х , като истински генерал със заслуги . Затова изпуснаха властта юдейските комунисти , защото се оядоха като започнаха да крадът и да бягат в чужбина . Още от времето на кланетата след 9 септември 1944 година юдейчетата започнаха да гарабят и да бягат към Израел , западна Европа и САЩ с парите на ограбените и набедени Български фашисти . НАЛИ ЗНАЕШ , ЧЕ ЮДЕЙЧЕТАТА НА САЩ И ВЕЛИКА БРИТАНИЯ СЪЗДАДОХА ХИТЛЕР ЗА БОРБА СРЕЩУ ЮДЕЙСКИЯТ КОМУНИЗЪМ ! ДОРИ НА ДЖОН ФИДЖЕРАЛД КЕНЕДИ – ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ , БАЩА МУ Е ИМАЛ СИМПАТИИ КЪМ АДОЛФО ХИТЛЕРОВ , А ДЯДОТО НА СЕГАШНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ДЖОРЖ БУШЕВ -МЛАДШИ Е СЪДЕН ЗА ТЪРГОВИЯ С АДОЛФО ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИЯ . После идват и другите истории за създавенето на държавата Израел , но то сигуро е бело по заръка на партията и великият кормчия другарят Сталин , който подготви с помоща на чешките юди революционо освободителната война срещу Велика Британия . После нещата се обърнаха тама , но в България нещата си останаха по комунистически . Юдейските комунисти клаха всичко щом се опъваше срещу “ Новият комунистически ред “
      БОТУШКА ТУКА ТИ ПОСТАВЯМ И ЕДНА СНИМКА ОТ ДЕМОНСТРАЦИЯТА МИ НА 9 МАЙ 2002 ГОДИНА ЗА ДА НАПОМНЯ ЗА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА ДЕТО ПОМОГНА НА ИЗРАЕЛ ДА СЕ СЪЗДАДЕ КАТО ДЪРЖАВИ И ДА СЕ ПОВЯВЯВА КАТО ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ПРЕСЛЕДВАЙКИ ПАЛЕСТИНСКИЯТ НАРОД !
      
      
      
      
      
      <
      img src=
      http://www.karutzar.hit.bg/images/nojews.jpg
      >
      
      
      
      
      
      <
      img src=
      http://us.f1.yahoofs.com/users/d1ead0c0/bc/Meine+Fotos/Demonstrazia-9+maj+2002.gif?bcxyIQ9AxpD3QQ6x
      >
      …..
      
      
      
      
      
      <
      img src=
      http://us.f1.yahoofs.com/users/e279d472/bc/Mailbilagor/social.gif?bceCTO9A0ulmnbyu
      >
      НОВОТО БЕЗРЕДИЕ , ГОС-СИН ТЕНЕРАЛ !
      - Так точно , новото безредие Ташаков Чолаков Простаков !
      - Ботушка ти май , забрави за съветският израз “ так точно” …. И ти го ползваш !
      - Стига си се заяждал ординарецо със своят прочут генерал !
      - Не бе Ботушка , хортува ме си нали за тези неща ми е думата около юдейският комунизъм дето клаха в България , а сега доколва с приватизацията – грабеж !
      - Ти , Ташаков Чолаков Простаков , няма да пишеш срещу юдейчетата те наши вече от “Новият Световен Ред” дето се насажда от нашият велик САЩ . Преди имахме велик СССР в борбата срещу “Фашизма , капитализма , Отечествената война и Комунизъма” , сега си имаме пак нов “Брат от великият юдейски САЩ “ и братските юдейски държави дето управляват с помоща на великята капитал-Долариса ! Доларис – Поларис му е макята . Пращаш ракетите за умиротворение на народите и гледай сайра като в Авганистан и Югославия .
      - Да ама нашите ракети искат да се унищожат .
      - Ще се унищожат нашите ракети . Те са вражески ракети купени от вражеска страна великият СССР . Сега ракети ще се купуват само от великият САЩ и неговите сателити .
      - ТАК ТОЧНО ГОСИН ГЕНЕРАЛ , ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ЮДЕЙСКО ОТ САЩ !
      - Так точно , Ташаков Чолаков Простаков . Ти си умно ординарец !
      - Ботушка , може ли да пордължа с разказа си !
      - М , ъда бе Ташаков , карай да чуя какво мислиш в своят рапорт.
      - Ботушка бе , ти помниш ли за онзи протестен палеж срещу Българското посолство во Стокхолмо дето стана на 29 септемри 1992 година при смяната на часовото време дето объра всички линии .
      - Помня бе , Ташаков Чолаков Простаков , онзи “ Чоли Боли го Уиьо “ беше направил там някъква демонстрация и беше намазал дори и църквата .
      - Так точно гос-син генерал !
      - Е та кактво от това .
      - Е , как , “кво от това” ими той ще се връща в България .
      - Ами да се връща , Ташаков Чолаков Простаков !
      - Е да се връща , ами ще му дърпате ли ташаците ?
      - Ако е заслужил ще му ги дърпаме .
      - А твойте ташаци дърпаха ли ги !
      - Ей , Ташаков Чолаков Простаков , та нали Аз съм “най-добрият” нали ти си написал по нагоре тези неща , как ще ми дърпат ташаците на мен . Аз да не съм предател . Мен за предател ме смятаха по времето на юдо-комунизма ! Сега времената са други и юдите са ни приятели и братя . В тях и ножа и кокало !
      - Не бе Ботушка , други са писали за теб , че ти си най великият и прочут писател на разкази от прочутото “Радио Не-свободна Европа”. Хората пишат за великите генерали , а за простите редници никой непише само дето ще им дърпат ташаците .
      - Чакай бе , Ташаков Чолаков Простаков , то не е ли манало давност от това време ?
      - Да бе генерале , може да е минало време ама нали знаеш онзи виц за “ Заека дето бягал , защото търсели кой е ОПЛОДИЛ СЛОНИЦАТА , та като хванели в гората някое животно , пъ&#
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 4563


View Profile Email
« Reply #13 on: June 21, 2008, 08:22:12 AM » 


http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2002&id=4593&p=statiibg&title=%CF%C0%CB%C5%D9%CE+%C7%C0%C2%D0%DA%D9%C0%CD%C5+%C2%FA+%DE%C4%C5%C9%D1%CA%C0+%C1%DA%CB%C3%C0%D0%C8%DF+!+


 
Logged
Norman
Guest
« Reply #14 on: June 21, 2008, 09:35:45 AM »

Ох, Чолище, нищо не можем да разберем от тая приказка, щото ние с майка сме чели от Димитър Инкьов само “Аз и сестричката ми Клара” но автора е починал за съжаление и сега ниема кой да напише „Аз и братчето ми Норман”.
Ти си много хаотичен и говориш несвързано, а така детска книжка не се пише, според мене триебва всичко да е много подредено и разбираемо да е сложено ред по ред, за да е хубава книжката и да има хубави вълшебни картинки вътре.
И съм малко по-доволен от тебе, защото ми се струва че си започнал да се поправяш.
Logged
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!