Стефан д-р Димитър Чолаков
May 10, 2021, 07:52:53 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: February 21, 2020, 08:26:27 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
Re: Отбелязваме Деня на Холокоста
? Reply #2 on: Today at 03:30:51 PM ? Quote Modify Remove Split Topic

--------------------------------------------------------------------------------
Холокостът (от гръцкото ?напълно? и ?изгаряне?) - в исторически план е много приятен и дружелюбен начин по който евреите са имали обичай да се разправят с населението на туко-що превзетите градове - хвърляйки ги в пещите за тухли, да хванат малко коричка ... не знам дали за използвали подправки.......

а им е честит празника, както и на всички Българи, днес празнуваме изплащането на няколко милиона долара (разбира се в... ЗЛАТО) , от България, по случай това, че сме били съюзници на Германия и им ги изплащахме няколко години , след като започнахме да обосяваме и оголяваме , като редова комунистическа държавица. И разбира се всичко това след като на някой зъл гений му хрумна, ние като добър гостоприемник да спасим паразитиращате върху нашия организъм и да си плащаме за това дори под иго, което пак те измислиха и натресоха на света!
Честито братя БЪЛГАРИ!

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=tarnovo&Number=1948444666&page=10&view=expanded&sb=5&vc=1

.

 2 
 on: December 08, 2015, 07:40:04 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
До интернет фирма ХОСТ.БГ
До „глав” прокурор на България – СОТИР ЦАЦАРОВ

                                               КОПИЯ        Конституционен Съд на Република България
                                                                     Президента на Република България – Р. Плевнелиев
                                                                     Министър Председател на Р. България
                                                                     ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ
                                                                    Омбудсмана на Република България – Мая Манолова
                                                                            /СИНЕ-КУРНАТА ДЛЪЖНОСТ, КОЯТО ЩЕ СЕ                            
                                                                                            ПРЕМАХВА В КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ /
                                                                   До техни Превъзходителства Посланиците в София
                                                                   До ИНСПЕКТОРАТА НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
                                                                   До Българската Медиана общественост и Форуми

                                                                 European Cout of Human Rights – Strasbourg    
                                                                  European Parlament Bruksel      

ТРЕТИ ДОПЪЛНИТЕЛЕН „N+2” ПРОТЕСТ
От Стефан Д-ръ Димитровъ Чолаковъ от ГЪРЦИЯ

Здравей Те,
Както се обръщате към мен, Вие от „ХОСТ.БГ” и желаете да ми помогнете, като си отворя страницата, http://www.stefan-tcholakov.eu/   , която я държа при Вас и плащам за това удоволствие, както и да ми отворите пощата, която имам при Вас.

На 06.12.2015, в мен се появи една интересна идея, която споделих на страниците на „БЛИЦ”. След това пак се опитах да поставя това стихотворение:
-
СВЕТИ НИКОЛА – СПАСИТЕЛЯТ
-
 
-
Мечтая за бяла Коледа
Както пее Бин Кросби за Хавай
Бяла да бъде за всички
По целия свят да е Мир - Тишина …
-
Мир да има по всичките страни
Да няма религиозни войни
Всички да мислят за Мир
И тихо да молят във себе си Бог
-
Нека мир да има във всеки от Вас
Помолете се тихо в сърце
Всеки има туптяща душа
Мир трябва на тази земя !
-
Не на егоизма и егото Аз,
Богът на всички злини без душа
Мир трябва над тази земя
Да пеем за „Бяла Коледа” – Тишина !
-
Стефанъ Д-ръ  Димитровъ Чолаковъ
-
06.12.2015
Санкт Кристобал – Свети Никола спасителя !
Солун – Гърция
-
Моля, съобщете дали се отваря личната ми страница при вас по света !
-
http://www.stefan-tcholakov.eu/  
-
Моята тихата надежда, е че сте ми оправили интернет страницата, за да си ги включа стихотворенията ми там някъде в поетичния ми сбор на „Българска поезия” в интернетната ми страница, но се оказа, че страницата ми ОТНОВО не се отваря, а и Вие другари отговорници ОТГОВАРЯТЕ ЗА ОТГОВОРНОТО ПАЗЕНЕ на моята страница. На многократните ми послания вие си мълчите и не сте ми отговорили в електронната поща - tcholakov.stefan2@gmail.com ,  защото Вашата поща която сте ми дали не се отваря   admin@stefan-tcholakov.eu . Има нещо тайно /КОЕТО ЩЕ СТАНЕ ЯВНО/ е казано в пиесата на „ХАМЛЕТ” по Уйлям Шекспир.

Драги,  интернет фирма ХОСТ.БГ,
ДНЕС 08.12.2015, АЗ ИМАМ РОЖДЕН ДЕН И СИ СТРУВА ДА ВИ ПОЗДРАВЯ ОТ СВОЯ СТРАНА, А ВИЕ ОТ ВАША ДА МЕ ПОЗДРАВИТЕ, КАТО МИ СЪОБЩИТЕ И ОБЯСНИТЕ, ЗАЩО ПО СВЕТА СТРАНИЦАТА НЕ МИ СЕ ОТВАРЯ И НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОЗИ ФАКТ. СПОРЕД БРОЯЧА, КОЙТО Е ТАКА НЕВЗРАЧЕН, НО ВСЕ ПАК ДАВА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ПО СВЕТА НЯКЪДЕ НЕ СЕ ОТВАРЯ МОЯТА СТРАНИЦА ОТ БЪЛГАРЧЕТАТА, А ВЕЧЕ СТАНА ПОЧТИ МЕСЕЦ ОТ ТОЗИ САБОТАЖ. ПРЕДИ ТУРЦИТЕ МИ ХАКНАХА СТРАНИЦАТА И ОСТАВИХА ПОСЛАНИЕ ДА СЛУШАМ ТУРСКА МУЗИКА. АЗ ОБИЧАМ МУЗИКА НА НАРОДИТЕ И ЗА ТОВА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ, НО ЗА ФАКТА, ЧЕ И ТОГАВА СТРАНИЦАТА НЕ МИ СЕ ОТВАРЯШЕ НЕ БЕШЕ ЛОШ АТЕСТАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ МЕН. АЗ САМО СПОДЕЛЯМ КАКВО ПИШАТ ХОРАТА ПО СВЕТА, А ТОВА, ЧЕ ТУРСКИТЕ УПРАВНИЦИ УЧАСТВАТ В УБИИСТВА В СЪСЕДНИТЕ ИМ ГРАНИЦИ, АЗ НЕ СЪМ ВИНОВЕН ЗА ТОВА МЕЖДУНАРОДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ЕТО ПРИПОМНЯМ ВИ, КАКВО БЯХА НАПРАВИЛИ С МОЯТА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА, КОЯТО СЕ ПАЗИ ПРИ ВАС И СЛЕД ДВА ДНИ МИ СЕ ВЪЗТАНОВИ СЛЕД КАТО ВИ ИЗВЕСТИХ ЗА ТАЗИ ИНТЕРЕСНА ИСТОРИЯ.

 

СЕГА ВИ ПИША ПОСЛАНИЯ, А ОТГОВОРИ ОТ ВАС НЯМАМ, ЧЕ СТРАНИЦАТА НЕ МИ СЕ ОТВАРЯ В ГЪРЦИЯ !

ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА И СВЕТОВНА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ НАЛАГА ЦЕНЗУРА ЧРЕЗ ВАС, ТЕЗИ КОЙТО МИ ПАЗИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА И ЗА ТОВА УДОВОЛСТВИЕ СИ ЗАПЛАЩАМ !

ПРИКАЗКАТА МИ БЕШЕ ЗА ТОВА ЧИСЛО НА ЧИТАТЕЛИТЕ КЪМ МОЕТО ПОЕТИЧНО, РОМАНИЗИРАНО И ДРУГО ТВОРЧЕСТВО, КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА ЧЕТАТ ОТ МОЯТА СТРАНИЦА, А ТЯ НЕ СЕ ОТВАРЯ ЗА ЛЮБЕЗНИТЕ ЧИТАТЕЛИ „ПО СВЕТА И МАЛЦЕ У НАС – БУЛГАРИСТАН”.

ЗА БЪЛГАРИЯ ВИЖДАМ, ЧЕ ВЛИЗАТ НЯКОЙ, НО РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ТУК, ЧЕ СЕ ОБАЖДАМ ОТ ГЪРЦИЯ НЯМА В БРОЯЧА. ТОВА ИНТЕРНЕТА Е ИНТЕРНЕСНО ПОЛИЧЕЙСКО НАБЛЮДЕНИЕ, КАК ДЕЙСТВА ПО СВЕТА, А ИСКАТ ДА ПРАВИМ ИЗБОРИ ПО ИНТЕРНЕТ С ИЗМИСЛЕНИЯ РЕФЕРЕН-ДУМ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ОТРЕПКА РОСЕН ПЛЕВЕЛ-ЛИЕВ, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА НИ НАТРЕСЕ ЕДНО НОВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ИЗБОРИТЕ, КЪДЕТО НЯМА ДА МОЖЕМ ДА КОНТРОЛИРАМЕ ИНТЕРНЕТ ХАКЕРИТЕ ОТ САЩ – ИЗРАЕЛ И ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ МЕСТА, ЗА ДА СЕ ДАКАЗВАТ СЕГАШНИТЕ ЮДЕЙСКИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ПОДМЕТКИ ПРЕД САЩ, ЧЕ СМЕ КОЛОНИЯ ЗА ТЯХ!

ЗАЩО МЕ СПИРАТЕ Е ВЪПРОСЪТ, НА КОЙТО НЕ МИ ОТГОВАРЯТЕ ?.

КАКВО НЕ ЩО Е ТОВА „ ОТ ПРАКТИКАТА, КЪМ АБСТРАКНОТО МИСЛЕНЕ, И КЪМ ЖИВОТО СЪЗЕРЦАНИЕ” ! ТОЗИ ТЕРМИН ГО Е ИЗВЕЛ ДРУГАРЯТ СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ, КОЙТО Е АНАЛИЗИРАЛ ТЕРМИНА ОТ  ФИЛОСОФИЯТА ОСТАВЕНА ОТ ВЛЕДИМИР УЛЯНАВ – ЛЕНИН , ЦИТАТ :”ОТ ЖИВОТО СЪЗЕРЦАНИЕ, КЪМ АБСТРАКТНОТО МИСЛЕНЕ И ТОГАВА В ПРАКТИКАТА”

АЗ ПАК НАПИСАХ СТИХОТВОРЕНИЕ И ГО ПУСНАХ В „БЛИЦ” С МОЛБА, ЧИТАТЕЛИТЕ ПО СВЕТА КАТО ГО ПРОЧЕТАТ И ДА ПРОВЕРЯТ ДАЛИ МОЯТА СТРАНИЦА СЕ ОТВАРЯ ПРИ ТЯХ, А СЛЕД ТОВА ДА ДАДАТ ОТГОВОР ДА КАЖЕМ В „БЛИЦ”, А КОГАТО ТЕ СЕ ОПИТАТ ДА ВЛЕЗНАТ В СТРАНИЦАТА МИ, И АКО Е СВОБОДНА ИЛИ ОСВОБОДЕНА ОТ ВАС, ЗА ДА СЕ ОТВАРЯ ПО СВЕТА, ИЛИ ПОПРАВЕНА ОТ ВАС КАТО ПАЗАЧИ НА САЙТА МИ, ТО ЩЕ СЕ ПОКАЖЕ ПО БРОЯЧА, КОЙТО ИМАМ КОЙ ОТ КЪДЕ СЕ ОБАЖДА. ИНАЧЕ ИМА БРОЯЧИ, КОЙТО ВЕДНАГА ПОКАЗВАТ ЛИЦЕТО НА ЧЕТЯЩИЯ, НО ВИЕ ГИ НЯМАТЕ ТЕЗИ ТЪНКИ ЖИЦИ …. ОПИТВАЙКИ СЕ ДА МЕ БУДАЛКАТЕ, ОТ КОЙ ИП-АДРЕС СЕ ОБАЖДАМ ОТ ГЪРЦИЯ, ЗА ДА СТЕ МИ ПОМОГНАЛИ ?

ТАКА СИ ОСТАНАХ С НАДЕЖДАТА ДА МИ ОТГОВОРИТЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ И НЯМАМ ОТГОВОР ОТ ВАС …. !

ТОВА МЕ КАРА ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ЮДЕЙСКА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ, КОЯТО Е ПО-ДОБРА ОТ ДС-ТО И СЪВЕТСКОТО КГБ, РАБОТИ УСИЛЕНО В ЦЕНЦУРАТА, КАТО ВИ НАРЕЖДА ДА МИ СПИРАТЕ СТРАНИЦАТА ПО СВЕТА, ЗА ДА НЕ МЕ ЧЕТАТ БЪЛГАРЧЕТАТА ДА СЕ НАРИЧАТ – ПЪРВА РАДОСТЕ ЗА ТЯХ И НЯКОЙ ДРУГИ ПО СВЕТА …., ЧЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАТ С ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ !

БИХ БИЛ ЩАСТ-ЛИВ-А КАТО СЛИВА ДА МЕ ОПЛОДИТЕ С ЕДНО ПОСЛАНИЕ, КАТО ПОЛУЧА НЯКАКЪВ ОТГОВОР ОТ ВАС, И АКО НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ОСТАВЯТЕ ХАРТИЕНИ ТАКИВА В ЕЛЕКТРОННАТА МИ ПОЩА, С КОЯТО СЕ СВЪРЗВАМ С ВАС, ТО ЩЕ СЕ НАДЯВАМ НА УСТЕН НЕ „ФРАНЦУЗОЙСКИ ОТГОВОР, КАКТО ВРАЧАНИТЕ СЕ ПОДИГРАВАМЕ  С УСТНОТО ПОСЛАНИЕ”, КОЙТО НЯМА ДА МЕ ЗАДОВОЛИ, КАТО ПРИСТИГНА ПРИ ВАС В ОФИСА ВИ. ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ВАШАТА ПОЩА, КОЯТО СТЕ МИ ДАЛИ – admin@stefan-tcholakov.eu -, ЩЕ Я ОТВОРИМ НЯКОЙ ДЕН, АКО ТЯ НЕ Е ВЪРЗАНА СЪС СТРАНИЦАТА МИ, ЗА ДА НЕ МИ СЕ ОТВАРЯ НИТО В БЪЛГАРИЯ НИТО В ГЪРЦИЯ, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИМА НЯКАКВО БЪРКАНЕ В СТРАНИЦАТА МИ ! АЗ ЩЕ ОБИКОЛЯ НЯКОЙ СТРАНИ И ЩЕ ВИ ДОКЛАДВАМ С НАДЕЖДА, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧА ОТГОВОР ОТ ВАС, ЗАЩО И КАКВО ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯМ В ТАФТОЛОГИЯ ….

БИХ ВИ РАЗКАЗАЛ И ЗА ШВЕДСКИТЕ КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ И ДОСТАВЧИЦИ НА ИНТЕРНЕТ КАК МИ ПРАВЯТ НОМЕРА, КАТО МИ НАБИВАТ ИНТЕРНЕТА АНАЛНО, НО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПИША ЕДНА НОВА КНИГА, И ПОРАДИ ТОВА СЕ ОТКАЗВАМ ДА СПОДЕЛЯ БРАТСКИЯ ОПИТ, КОЙТО ВИ СЕ ПРЕДАВА НА ВАС!

С ДОБРИ ЧУВСТВА ОТ МЕН КЪМ ВАС И ОСТАНАЛИТЕ СЪБИРАЧИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ АПАРАТ, КОЙТО ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ТРЕТАТА КОШНИЦА ОТ ПОДПИСАНИТЕ „ХЕЛЗИНСКИ ДОГОВОРЕНОСТИ – 1975”, КОЙТО ТОДОР ЖИВКОВ И ЮДО-КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ ЗАПОЧНАХА ДА ИЗПЪЛНЯВАТ, НО ВИЕ НОВИТЕ УПРАНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ, ЮДЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СВИНИ НА ЦИОНИЗМА ОТ САЩ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ И ВЪРВИТЕ ПО ПЪТЯ НА ВОЙНАТА И УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !

КАКВО ОЗНАЧАВА НЯКАКЪВ СИ ТАМ САЙТ НА СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ, ЧЕ Е ЗАТВОРЕН  ПРЕД ПОДГОТОВКАТА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !? ТА НИЕ ВСИЧКИ ВЗАИМНО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ !

ИСКРЕНО ВАШ И СВОЙ !

НЕГОВО БЛАЖЕНСТВО – СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ

08.12.2015
СОЛУН –ГЪРЦИЯ
 
-
                     До интернет фирма ХОСТ.БГ
                   До „гадния – гладния - глав” прокурор на България – СОТИР ЦАЦАРОВ

СЛЕД ТРЕТИ – Н-ТИ , ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПРОТЕСТ
От Стефан Д-ръ Димитровъ Чолаковъ от ГЪРЦИЯ

                   Здравей Те,
Както се обръщате към мен, Вие от „ХОСТ.БГ” и желаете да ми помогнете, като си отворя страницата, http://www.stefan-tcholakov.eu/   , която я държа при Вас и плащам за това удоволствие, както и да ми отворите пощата, която имам при Вас. Аз открих, че пощата ми в „АБВ” не ми се отваря или до нея не мога да си изпратя писмо за разлика от другите дето пишат в моят „ФЕЙСБУК”, а за мен той е затворен, за да не мога да влизам в него. Това е специално нареждане на собственика му ЦУНКАМ-ЦУКЕР-БУКЕР, който вероятно е „демократ” евреин ционист, за да ме преследва и ми спира фейсбуковете. Това го споделям до Вас „ХОСТ.БГ”,  защото от Вас не съм правил опит или не можах да си направя един „ФЕЙСБУК”, както вече не мога да инсталирам и „СКАЙП”, а там има и места за някакъв си „Фейсбук”

ИНТЕРЕСНИ ШАШАРМИ МИ СЪЗДАВАТ ТЕЗИ ОТ ФЕЙСБУК – ЦУЦУКАМ-БУРГЕРА ОТ САЩ С НЕГОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ, КАТО СИ НАПРАВЯ ЕЛЕКТРОНЕН АДРЕС И ТОЙ БИВА ЗАТВОРЕН, КАКТО ТЕЗИ ОТ „АБ-В-ГЪЗА” И МИ СЕ ПОЯВЯВАТ СТАРИ ФЕЙСБУКОВИ НОМЕРА С ПАРОЛИ, ДРУГИ ЕЛЕКТРОННИ ПОЩИ И ТЕЛЕФОННИ – НОМЕРА. ВСИЧКО Е НОМЕР, ЗА ДА НЯМАМ ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ КЪМ СВЕТА ДА ПРОПАГАНДИРАМ ЮДЕЙСКИЯ ЦИОНИЗЪМ НАЙ-ДОБРИЯ УБИЕЦ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ САЩ – ИЗРАЕЛ И МОНОЛИТНОТО „нато”ЕДИНСТВО ОТ ЕВРОПА !
      Нямало цензура бях писал преди и хвалех престъпника Бойко Борисов, който желая да го хваля, а Аз хвалебствам „гадния прокурор” от миналото …

                         И, така Здравей Те, от „ХОСТ.БГ”
Аз съчиних едно ново стихоплетство, което желая да го поставя в моята страница, но тя в Народната Гръцка Република, не ми се отваря и Аз политам към Вас в бездната, за да Ви оплача и да Ви се надупя, като Ви съобщя тази радостна вест, че очаквам Вие да ми отворите страницата, тук в Гръчката демокрация, където се е родила тази от дума „демос – народ”, нещо като юдейската демон-крация от ционистическия капиталистически фашизъм от САЩ – Израел и други ….

      С НАСТОЯЩЕТО ВИ ПРАВЯ РЕКЛАМА ПРЕД ДРУГАРЯ БЪЛГАРСКИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО ЩЕ МИ ЗАЩИТАВА ПАВАТА НА ЕВРО-ПЕЙСКИ ГРАЖДАНИН ПО ХЕЛЗИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ ОТ ТРЕТАТА КОШНИЦА ПОДПИСАНИ В 1975 ГОДИНА, КОГАТО ТОЙ СЕ ЛОВИЛ ЗА ТЕСТИКУЛИТЕ В ЗА-ЕБАВАЧКАТА НА ТЕЗИ ГОДИНИ И ВИКАЛ СЛАВА НА БКП – КПСС, ВЕЧНА ДРУЖБА …

     Сега да си направя рекламата, която не мога да си поставя в личната страница на поезия !
-
ПАРЛА-МЕНТА, НАРОДЕН ПЕДЕР-АЗЪ…
-
От нашата народна къща се повръща
За „парла-мента” дето пишат по стена
„Съединението прави силата” за Бога-ти фирми
Фаши- ето на ромите от Рима са на власт !
-
Затова трябва да го сринем тоз затвор
Крещят ционистите от САЩ във хор
Роми, Роби ще сте Вии за нас
От Турско робство, ние сме на власт !
-
  
 
-
Този дом сме вече разрушили
И сега над Вас сме власт и сила
И, както пее Български народ
На дупито си ми гост-по-дар и Цар…
-
Парла-мента трябва да се вапса в розово красиво,
Както „розова пантера Пинко” да е то игриво
Онзи босия поет замаза го с розови-те до-мъда…
Не желал със сини патли-джани да го о-краси !
.
За-ТУЙ тайната масонска ложа на „ЦИОН,а”
Реши бъдещата роля на народа
Да се откажем в името на САЩ
„от собствения суверинитет” за тях …
-
Така каза нашата пантера Пинко Путьото Стоянов
А по шведски „пинка” е дума за пикая и сера
И запика очите на народа огорчен
С красивия си цвят от рози, зози тоз путьо педерс …
-
Затова рози срещу Парла-мента, Вии хвърлете
Срещу розовите до чер-вено от поета до-МЪ-ДА …
Сини патли-джани Нии не щем, крещим
Ци

 3 
 on: December 06, 2015, 09:07:34 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli


http://www.blitz.bg/news/article/378132 4 
 on: December 06, 2015, 09:04:39 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
Ето кои са по-известните сайтове на петата колона на Русия у нас и дори в западната преса:
Български:
http://blitz.bg
http://pik.bg
http://pogled.info
http://bez-cenzura.com/
http://www.budnaera.com/
http://trud.bg
http://www.24chasa.bg/
http://bnoshipka.org
http://burgas-dnes.eu
http://bradva.bg
http://worldtodaybg.com/
http://mejdu-redovete.com/
https://alterinformation.wordpress.com/
http://velikabulgaria.eu/
http://presa.bg/
https://desinfowar.wordpress.com/
http://hashtag-bg.com/
http://bgnews.me/
http://zadkulisite.com/
http://rusofili.bg/
http://www.livenews.bg/
http://bgmak.eu/
http://www.svobodnoslovo.eu/
http://sofia-dnes.eu/
http://glasove.com/
http://bezpartien.com/
http://vestnikataka.bg/
http://burgas-podlupa.com/
http://novinar.bg/
http://pan.bg/

 5 
 on: December 04, 2015, 01:32:48 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
ПАРЛА-МЕНТА, НАРОДЕН ПЕДЕР-АЗЪ…
-
От нашата народна къща се повръща
За „парла-мента” дето пишат по стена
„Съединението прави силата” за Бога-ти фирми
Фаши- ето на ромите от Рима са на власт !
-
Затова трябва да го сринем тоз затвор
Крещят ционистите от САЩ във хор
Роми, Роби ще сте Вии за нас
От Турско робство, ние сме на власт !
-
Този дом сме вече разрушили
И сега над Вас сме власт и сила
И, както пее Български народ
На дупито си ми гост-по-дар и Цар…
-
Парла-мента трябва да се вапса в розово красиво,
Както „розова пантера Пинко” да е то игриво
Онзи босия поет замаза го с розови-те до-мъда…
Не желал със сини патли-джани да го о-краси !
.
За-ТУЙ тайната масонска ложа на „ЦИОН,а”
Реши бъдещата роля на народа
Да се откажем в името на САЩ
„от собствения суверинитет” за тях …
-
Така каза нашата пантера Пинко Путьото Стоянов
А по шведски „пинка” е дума за пикая и сера
И запика очите на народа огорчен
С красивия си цвят от рози, зози тоз путьо педерс …
-
Затова рози срещу Парла-мента, Вии хвърлете
Срещу розовите до чер-вено от поета до-МЪ-ДА …
Сини патли-джани Нии не щем, крещим
Цион ще превърне всички Вас в Педер-Аз !
-
Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
3 декември 2015-12-03
Солун – ГЪРЦИЯ
-
-
                     До интернет фирма ХОСТ.БГ
                   До „гадния – гладния - глав” прокурор на България – СОТИР ЦАЦАРОВ

СЛЕД ТРЕТИ – Н-ТИ , ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПРОТЕСТ
От Стефан Д-ръ Димитровъ Чолаковъ от ГЪРЦИЯ

                   Здравей Те,
Както се обръщате към мен, Вие от „ХОСТ.БГ” и желаете да ми помогнете, като си отворя страницата, http://www.stefan-tcholakov.eu/   , която я държа при Вас и плащам за това удоволствие, както и да ми отворите пощата, която имам при Вас. Аз открих, че пощата ми в „АБВ” не ми се отваря или до нея не мога да си изпратя писмо за разлика от другите дето пишат в моят „ФЕЙСБУК”, а за мен той е затворен, за да не мога да влизам в него. Това е специално нареждане на собственика му ЦУНКАМ-ЦУКЕР-БУКЕР, който вероятно е „демократ” евреин ционист, за да ме преследва и ми спира фейсбуковете. Това го споделям до Вас „ХОСТ.БГ”,  защото от Вас не съм правил опит или не можах да си направя един „ФЕЙСБУК”, както вече не мога да инсталирам и „СКАЙП”, а там има и места за някакъв си „Фейсбук”

ИНТЕРЕСНИ ШАШАРМИ МИ СЪЗДАВАТ ТЕЗИ ОТ ФЕЙСБУК – ЦУЦУКАМ-БУРГЕРА ОТ САЩ С НЕГОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ, КАТО СИ НАПРАВЯ ЕЛЕКТРОНЕН АДРЕС И ТОЙ БИВА ЗАТВОРЕН, КАКТО ТЕЗИ ОТ „АБ-В-ГЪЗА” И МИ СЕ ПОЯВЯВАТ СТАРИ ФЕЙСБУКОВИ НОМЕРА С ПАРОЛИ, ДРУГИ ЕЛЕКТРОННИ ПОЩИ И ТЕЛЕФОННИ – НОМЕРА. ВСИЧКО Е НОМЕР, ЗА ДА НЯМАМ ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ КЪМ СВЕТА ДА ПРОПАГАНДИРАМ ЮДЕЙСКИЯ ЦИОНИЗЪМ НАЙ-ДОБРИЯ УБИЕЦ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ САЩ – ИЗРАЕЛ И МОНОЛИТНОТО „нато”ЕДИНСТВО ОТ ЕВРОПА !

Нямало цензура бях писал преди и хвалех престъпника Бойко Борисов, който желая да го хваля, а Аз хвалебствам „гадния прокурор” от миналото …

                         И, така Здравей Те, от „ХОСТ.БГ”
Аз съчиних едно ново стихоплетство, което желая да го поставя в моята страница, но тя в Народната Гръцка Република, не ми се отваря и Аз политам към Вас в бездната, за да Ви оплача и да Ви се надупя, като Ви съобщя тази радостна вест, че очаквам Вие да ми отворите страницата, тук в Гръчката демокрация, където се е родила тази от дума „демос – народ”, нещо като юдейската демон-крация от ционистическия капиталистически фашизъм от САЩ – Израел и други ….

С НАСТОЯЩЕТО ВИ ПРАВЯ РЕКЛАМА ПРЕД ДРУГАРЯ БЪЛГАРСКИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО ЩЕ МИ ЗАЩИТАВА ПАВАТА НА ЕВРО-ПЕЙСКИ ГРАЖДАНИН ПО ХЕЛЗИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ ОТ ТРЕТАТА КОШНИЦА ПОДПИСАНИ В 1975 ГОДИНА, КОГАТО ТОЙ СЕ ЛОВИЛ ЗА ТЕСТИКУЛИТЕ В ЗА-ЕБАВАЧКАТА НА ТЕЗИ ГОДИНИ И ВИКАЛ СЛАВА НА БКП – КПСС, ВЕЧНА ДРУЖБА …

Сега да си направя рекламата, която не мога да си поставя в личната страница на поезия !
-
ПАРЛА-МЕНТА, НАРОДЕН ПЕДЕР-АЗЪ…
-
От нашата народна къща се повръща
За „парла-мента” дето пишат по стена
„Съединението прави силата” за Бога-ти фирми
Фаши- ето на ромите от Рима са на власт !
-
Затова трябва да го сринем тоз затвор
Крещят ционистите от САЩ във хор
Роми, Роби ще сте Вии за нас
От Турско робство, ние сме на власт !
-
Този дом сме вече разрушили
И сега над Вас сме власт и сила
И, както пее Български народ
На дупито си ми гост-по-дар и Цар…
-
Парла-мента трябва да се вапса в розово красиво,
Както „розова пантера Пинко” да е то игриво
Онзи босия поет замаза го с розови-те до-мъда…
Не желал със сини патли-джани да го о-краси !
.
За-ТУЙ тайната масонска ложа на „ЦИОН,а”
Реши бъдещата роля на народа
Да се откажем в името на САЩ
„от собствения суверинитет” за тях …
-
Така каза нашата пантера Пинко Путьото Стоянов
А по шведски „пинка” е дума за пикая и сера
И запика очите на народа огорчен
С красивия си цвят от рози, зози тоз путьо педерс …
-
Затова рози срещу Парла-мента, Вии хвърлете
Срещу розовите до чер-вено от поета до-МЪ-ДА …
Сини патли-джани Нии не щем, крещим
Цион ще превърне всички Вас в Педер-Аз !
-
Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
3 декември 2015-12-03
Солун – ГЪРЦИЯ
-
-
С ДОБРИ ЧУСТВА ОТ „ИНТЕРНЕТ КАФЕ – ТЕСОЛОНИКИ – ГЪРЦИЯ”,
И АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ ИЗОЛИРАТЕ ДА ПИША В БЪЛГАРСКОТО „БГ – БЛИЦ” ПРОСТРАНСТВО, ВИНАТА НЕ Е ВАША, А В ГРЪЦКИЯ ТЕЛЕВИЗОР.

ЩЕ ВИ СЕ ОБЯДЯ ПАК, ЗА ДА ВИ ПИТАМ, ДАЛИ СТЕ МИ ИЗПЪЛНИЛИ ИСКАНЕТО ИЛИ ЩЕ МИ ОТГОВОРИТЕ СЪС СТАНДАРТНОТО – Здравей Те …
-
Говорител Чоли Боли го Уйьо на „Негово Блаженство”
Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
04.12.2015
Народна демократична Гърция
-

 6 
 on: November 24, 2015, 09:04:04 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
НА ТЕРОРА С ТЕРОP
-
http://www.moskvatv.net/page/russia24-tv-online.php
-
НАД БОТЕВГРАД САМОЛЕТИ ОТ САЩ СЕЯТ ОТРОВИ !
 
-
По  пътя от юдейската САЩ
Що ръсят смърт над България
Самолети порят небеса
С химикали тровят нашата страна
-
Нямаме вече въздушни герой
Да свалят тези ционисти световни
Те убиват всичко по път
За да робят изяло светът !
-
Аз съм терорист
Срещу юдейските свини
Те убиват да си мълчим
Смърт срещу тяхната смърт !
-
Смъртта е над нас
Те ни убиват сега с химикали
Да отговорим с тероризъм над тях
Те ни убиват сега, да отмъстим и ние на тях!
-
Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
17.11.2015 - Солун – ГЪРЦИЯ
-
-
                                                                       До интернет фирма ХОСТ.БГ
До „гадния – гладния - глав” прокурор на България – СОТИР ЦАЦАРОВ

ВТОРИ ПРОТЕСТ
От Стефан Д-ръ Димитровъ Чолаковъ от ГЪРЦИЯ

Драги ,  интернет фирма ХОСТ.БГ,
Аз желая да Ви информирам, като Ви съобщавам, че съм изпратил едно електронно послание до Вас и моят не така особено приятел Главния Прокурор на България, който го информирам за „ЦЕНЗУРАТ ДЕТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА СРЕЩУ МЕН”
-
http://www.stefan-tcholakov.eu/ 

-
Препечат-Вам Ви това послание, като сега лично се обръщам към Вас да ми дадете отговор, защото до сега си замълчахте, защо моята Интернет страница, която съм регистрирал при Вас и си плащам за това удоволствие не се отваря тук в Гърция. След няколко седмици ще се завърна в Кралство Швеция и Ви питам и там ли ще ми затворите личната страница, защото до сега там се отваря.

Обясних Ви, че не ми се отваря и електронната поща, която съм регистрирал към Вас въпреки, че лично през миналата година сме написали кода. На какво се дължи това спиране или тези две спирания са комплекс при който Аз съм заличен при вашата фирма по указание на ЮДЕЙСКИЯ СВЕТОВЕН ЦИОНИЗЪМ, защото не ми харесват страницата и Ви нареждат или плащат да бъда скрит от светът.

Този феномен, го установих от малкото посещения на страницата ми, което означава, че по света не може да се отвори моята страница.

Ето сега желая да внеса в моята лична страница едно стихотворение и някък си не става да извърша тази процедура и Ви питам, ще ми освободите ли страницата, както в България и Кралство Швеция и тук в Гърция , свободна Гърция де се чувствам свободен и не цензуриран от политическата конюнктура в юдо - ционистическите български управници, който ни убиват – СВОБОДАТА, след като ни тровят с химикали пускани от специалните САЩ самолети!
-
НА ТЕРОРА С ТЕРОР
-
НАД БОТЕВГРАД САМОЛЕТИ ОТ САЩ СЕЯТ ОТРОВИ !
 
-
По  пътя от юдейската САЩ
Що ръсят смърт над България
Самолети порят небеса
С химикали тровят нашата страна
-
Нямаме вече въздушни герой
Да свалят тези ционисти световни
Те убиват всичко по път
За да робят изяло светът !
-
Аз съм терорист
Срещу юдейските свини
Те убиват да си мълчим
Смърт срещу тяхната смърт !
-
Смъртта е над нас
Те ни убиват сега с химикали
Да отговорим с тероризъм над тях
Те ни убиват сега, да отмъстим и ние на тях!
-
Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
17.11.2015 - Солун – ГЪРЦИЯ

-

ДРУГАРЮ , „гадния – гладния - глав” прокурор на България – СОТИР ЦАЦАРОВ,
ДА ТЕ ИНФОРМИРАМ, ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ДОСТАВЧИЦИ ОТ СТУДИО – МИХАЙЛОВ – ВРАЦА С ГОЛ-ЯМА-ТА ФИРАМ „КЕЙБЪЛ – ХОЛДИНГ И КУР-ПО-РЕЙШЪН” МЕ ИЗОЛИРАХА ОТДАВНА ПО ИНТЕРНЕТ ФОРУМИТЕ ПОСЛЕ И ВЪВ ФЕЙС-БУКИ-ВЕДИ … СМЕНИХ КЛИНО И СЕ НАБУТАХ НА ВРАЧАНСКИЯ РИМЕКС И СЛЕД МЕСЕЦ, МИ НАБУТАХА СЪЩИЯ КУР-ДО КОЛЕНКОВ ПО БЪЛГАРСКИ ДА МЕ ИЗОЛИРАТ ОТ ФОРМУТИ ВЪВ ФЕИСЪТ - ЛИЦЕ И ДРУГИТЕ ФОРУМИ С ИП-АДРЕСА !

СЕГА СЕ ОБАЖДАМ ОТ ГРЪЦКАТА РЕПУБЛИКА И ВИЖДАМ, ЧЕ МОГА ДА ПИША В БЛИЦА , А И ПО ДРУГИТЕ ФОРУМИ, ЗАЩОТО НЕ СА КЛЪЦНАЛИ НА ГЪРЦИТЕ ИП-АДРЕСА.

С ТОВА ДА ТИ НАПИША ДРУГРУ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ ДА ТИ СЕРА НА ДЕМОКРАЦИЯТА ДЕТО Я ПОД-ДЪРЖАШ И ТВОЯ ГОСПОД ДЕТО СТОЯЛ НАД ТЕБЕ.

ОТ БИБЛИЯТА БЪЛГАСКА Е КАЗАНО, НЕ СЕ ПОКЛАНЯЙТЕ НА ЗЕМНИ ВЛАДЕТЕЛИ И ТИ, НА СЕ ПОКЛАНЯШ НА ТВОЯ ГОСПОД ПРЕСТЪПНИКА БОЙКО БОРИСОВ И МАФИЯ, КОЙТО ЗАЯВИХА, ЧЕ НЯМАЛО ЦЕНЗУРА В БЪЛГАРИЯ.
-
http://www.stefan-tcholakov.eu/ 
-
ТУКА В БРАТСКА ГЪРЦИЯ ОТКРИВАМ, ЧЕ МОЯТА ЛИЧНА СТРАНИЦА ПОДДЪРЖАНА ОТ ХОСТ.БГ, НЕ СЕ ОТВОРЯ. ВЕЧЕ МИ Е ЯСНО, ЗАЩО ХОРАТА ПО СВЕТА СА НАМАЛЕЛИ ДА ВЛИЗАТ В МОЯТА СТРАНИЦА ДА СА СЕ ЗАПОЗНАВАТ СВОБОДНО С МОИТЕ ПИСАНИЯ, КОЙТО ВИЕ ТАМ В ЮДЕЙСКА БЪЛГАРИЯ МЕ СПИРАТЕ.

ПРОКУРОРО ДА ТИ СЕРА НА ДЕМОКРАЦИЯТА И НА ТВОЯ ГОСПОД ДЕТО СТОЙ НАД ТЕБ. ТОВА Е НАРИЧА ТУРСКИ ШАДРАВАН СЕКИШ, ДА ТИ ТРОШИ МЪДА-ТА И ДА ТИ СЕРЕ НА КУРО.

ДРУГО Е ТИ ДА МУ ТРОШИШ МЪДАТА НА ТВОЯ ГОСПОД, И ДА МУ СЕРЕШ У УСТАТА, АКО НЕ МОЖЕШ ДА МУ СЕРЕШ НА КУРО-МИТОВИЯ !

ТОВА Е ОТ МЕН И ПОСЛАНИЕ ДО ХОСТ.БГ ДА МИ ОПРАВЯТ СТРАНИЦАТА И ДА НЕ МИ Я СПИРАТ, ЗАЩОТО СЛЕДВАЩАТА ПРОВЕРКА Е ОТ БРАТСКА МАКЕДОНИЯ , СЪРБИЯ, ГЕРМАНСКАТА ДЕМОКРАТИЧНА РЕПУБЛИКА, КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ И ЦЯЛА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА САЩ – ЦИОНИЗЪМ !

АЗ СИ ПЛАЩАМ ЗА ПОД-РЪЖКА НА СТРАНИЦАТА И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ БРАТСКИЯ КИТАЙСКИ, РУСКИ, СЕВЕРО-КОРЕЙСКИ, ИРАНСКИ, БРАЗИЛСКИ, БЕЛО-РУСКИ НАРОДИ ДА МИ ПОДЪРЖАТ СТРАНИЦАТА СРЕЩУ ВАС ЮДЕЙСКИТЕ УБИИЦИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СРЕЩУ КОЙТО СЕ БОРИМ ИЛИ БОРЯ АЗЪТ.
-
http://www.HOST.BG   
-

ХАЙЛ-ЛЕЛЕ-УЙЬО БЪЛГАРИО МИЛА,
ЗЕМЯ НА ГЕРОЙ, НЕ СПИРЕН И МОЩЕН
Е ТВОЯ ВЪЗХОД …
-
ДА КРЕПНЕ НА ВЕКИ, СЪЮЗЪТ НИ БОНЕ
С ВЕЛИКИЯ БРАТСКИ ЮДЕЙСКИ ЦИОН.
-
СЛАВА РЕПУБЛИКО, СЛАВА НА КРЪВОПИИЦИТЕ
ДА ЖИВЕЯТ НА ВЕКИ – НИИ РОБИ НА ТЯХ !
-
ПРИПЯВА СЕ ДОКАТО ИМ ОМРЪЗНЕ ДА НИ СЛУШАТ!
-
ТЕЗИ КОЙТО УМЕЯТ ДА ВЪРШАТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ МЕН,
ОБЪРНЕТЕ СЕ С ГНЯВ СРЕЩУ КРЪВОПИИЦИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !
-
ХАКЕРИ, УДРЕТЕ ДЕЙБА НИИНАТА МАМА ЮДЕЙСКА, ПРЕСТЪПНИЧЕСКА
И ЗАРАДИ МЕН !
-
ВАШ, НАШ И НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД !
-
http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=KORRЦ&;p=sweden&title=PROMENAD+-+1+-+KORR%D6+-+08.05.2008 
-
Нека да попитам главния прокурор Сотир Цацаров, Аз имам ли някакви граждански права и свободи или всичко е записано в книга по Конституция, за да се подигравате и преследвате индивида в името на чуждите на България и Българския народ юдейски постулати на религиозния „Талмуд”, който ни се набива като нова религия.

Стефан Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
-
24.11.2015
-
Солун - ГЪРЦИЯ 7 
 on: November 24, 2015, 09:03:26 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
НА ТЕРОРА С ТЕРОP
-
http://www.moskvatv.net/page/russia24-tv-online.php
-
НАД БОТЕВГРАД САМОЛЕТИ ОТ САЩ СЕЯТ ОТРОВИ !
 
-
По  пътя от юдейската САЩ
Що ръсят смърт над България
Самолети порят небеса
С химикали тровят нашата страна
-
Нямаме вече въздушни герой
Да свалят тези ционисти световни
Те убиват всичко по път
За да робят изяло светът !
-
Аз съм терорист
Срещу юдейските свини
Те убиват да си мълчим
Смърт срещу тяхната смърт !
-
Смъртта е над нас
Те ни убиват сега с химикали
Да отговорим с тероризъм над тях
Те ни убиват сега, да отмъстим и ние на тях!
-
Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
17.11.2015 - Солун – ГЪРЦИЯ

 8 
 on: November 12, 2015, 10:00:40 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
МНЕНИЕ НА ШВЕДСКИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СТЕФАН ЛЬОВЕН
В ИНТЕРВЮ ПРЕДСТАВЕНО ОТ ШВЕДСКИЯ ВЕСТНИК "АФТОНБЛАДЕТ"
ПРЕВОД - "ГУГЪЛ"

Trycket цkar pе att Lцfven ska synas mer

Stefan Lцfven reser runt i Europa fцr att цvertala EU:s ledare att ta ett stцrre ansvar i flyktingkrisen.
Men nu цkar trycket pе att statsministern ska synas mer – pе hemmaplan.
– Svenska folket fцrvдntar sig en oerhцrd nдrvaro av statsministern i ett sеnt hдr lдge, sдger en S-kдlla.
-
-
Налягането се увеличава при Lцfven да изглеждат по-

Стефан Lцfven пътуват из Европа, за да убеди лидерите на ЕС да поеме по-голяма отговорност в бежанската криза.
Но сега на нарастващ натиск върху министър-председателя да се появяват по - у дома.
- Шведските хората очакват огромно присъствие на министър-председателя в място като това положение, се казва в S-източник.

-
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article21752618.ab
-
Тази криза е в горната част на политическия дневен ред. Премиер Стивън Lцfven е провел редица срещи с международни върхове, въпроса за бежанците е във фокуса.
- Ние трябва да имаме нов ред за това как ние в Европа се събраха, за да поеме отговорност за това. Имаме нужда от нов регламент Дъблин просто. Това е време, за да постави началото на дебат относно реалното, каза Lцfven последна по време на срещата на ЕС в Ла Валета, Малта.
Той и правителството продължава да настоява, че ЕС трябва да помогне на бежанците и в Швеция, Германия и Австрия приемате твърде много отговорност.
"Очаквайте присъствие"
Но това не е достатъчно, казва партийните си колеги.
Aftonbladet е разговарял със социалдемократите на различни политически равнища. Няколко посоча, че министър-председателят трябва да бъде по-видими в Швеция.
- Нашите членове се чудят къде е, защо той не е виждал. Шведските хората очакват огромно присъствие на министър-председателя в място като това положение, казва член на парламента.
Сред профилите на S, което е Aftonbladet разговаряха с е и загриженост, че промяната в политиката на бежанец в момента текат толкова бързо, че партията наистина не излизаш с.
- Разрешения за временно пребиваване и граничния контрол биха били немислими преди няколко месеца. Къде сме ние, за три седмици, ако продължава по този начин?
"Нито една седалка"
В същото време има голямо разбиране за работата, която Стефан Lцfven и ръководството на партията остави.
- Не е едно седалище, което има, в тази политическа ситуация. Ние сме зависими от възможността да работите с други хора, както в Швеция и в Европа, казва социалдемократ.
Стефан Lцfven преди това е бил критикуван за това, че прекалено пасивни в броя на бежанците от своя партньор Зелената партия.
- Трябваше да се махна и да покаже лидерство, е зелена младежката изходящо говорител каза Лоренц Tovatt.
Jдmtin: просто не е
Партиен секретар Социалдемократите "Карин Jдmtin съгласни с картината на една невидима премиер.
- Призовавам общинските съвети, и често правят посещения в общините. И части като ясна картина, тъй като те осигуряват, че ситуацията се прецежда в много общини, но далеч не всички. Но виждания за това как вижда премиерът просто не е вярно. Стефан Lцfven е публиката почти всеки ден по време на този бежански кризи и отговори на въпроси на медиите, казва тя.
-
-
КОПИРАЛ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 9 
 on: November 12, 2015, 09:56:19 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
Sе pеverkas du av Sveriges tillfдlliga grдnskontroller
 
Tillfдlliga inre grдnskontroller har infцrts vid landets grдns – och det pеverkar alla.
Ska du resa in eller ut ur Sverige?
Ta dе med dig pass, nationellt id-kort eller ett nordiskt kцrkort.

-
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21749037.ab
-

Как се влияе от временни граничен контрол на Швеция
 
Временни вътрешния граничен контрол са въведени на границата - и това се отразява на всички.
Ако пътувате в или извън Швеция?
Вземете по паспорт, лична карта или Nordic лиценз.

Швеция към този граничен контрол - цялата картина
 РЕШЕНИЕ: Временни граничен контрол бяха въведени в 12
 УБЕЖИЩЕ EXPERT: "Решението изглежда да се направи в паника"
 БЕЖАНЦИ Самос: "Отиваме в Швеция, така или иначе"
 ФАКТИ: Така че трябва да работят
 ФАКТИ: Донеси сесия - така че можете засегнати от контролите
 Документи показват: защо е взето решението
 Lцfven: Не знам дали ще има разлика телевизори
 ЛЕНА Mellin: Решението би могло да означава дори повече лица, търсещи убежище
След решение от правителството има временни вътрешния граничен контрол днес, 12 ноември, въведена в Швеция.
CNN е вече беше съобщено за това, което временно граничния контрол средства, и че те ще бъдат въведени в Trelleborg, Малмьо и моста Йоресунд и фериботите от Дания и Германия.
Валиден ID
И решението засяга всички - включително шведските граждани. Всеки, който идва към избраните контролите шведски граничните трябва да могат да се идентифицират и да се покаже, че те имат право да останат в страната, съобщиха от полицията.
Ако пътувате в или извън Швеция от страна от ЕС следователно трябва да имат паспорт, лична карта с вас или друга форма на валиден документ за самоличност със себе си. В ранните етапи имаше известно объркване по отношение на легитимация. На официалната си Facebook страница изясняване на полицията в четвъртък сутринта, че дори валиден Nordic свидетелство за управление е достатъчно като форма на ID, за да получите в и извън страната.
Ако пътувате без документи за самоличност и получава спря, той не трябва да доведе до сериозни затруднения.
- Ако получите избрана за проверка, може да отнеме малко повече от обичайното време. Но случая на няколко минути, няколко прости проверки в компютъра, казаха Patrik Engstrцm, ръководител на полицейската раздела за Border на Националната оперативна департамент, NOA, по време на пресконференция в четвъртък.
"Трябва да се премине към децата"
Какво, че ще се кандидатира за деца понастоящем не е ясно.
"Вероятно това е достатъчно, за да стража има валиден документ за самоличност. Искате ли да бъде напълно безопасен и децата имат паспорт или национална лична карта, трябва да вземете със себе си ", пише в полицията на Facebook.
Може да предизвика опашки
По-строгите правила ще се прилагат първоначално в продължение на десет дни, но може да бъде удължен. Проверките най-вероятно ще доведе до опашки и задръствания на граничните контроли. Oresund Bridge е едно такова място.
- Ние сме повърхностно обсъдено как трябва да се извърши този контрол. Ние, например, 16 000 до 17 000 души, които пътуват през моста Йоресунд и ние искаме, разбира се, не предприемат мерки, които ненужно усложняват работата си или житейска ситуация. Но това е работа на полицията да вземе решение, каза министърът на вътрешните работи Anders Ygeman вчера.
Така нареченият вътрешен контрол на чужденците могат, при полицейска извършва само "когато е налице основателна причина да се смята, че лицето няма право да пребивава в Швеция или ако има конкретна причина за проверка."
Хората, които избират да се търси убежище в шведския границата или във вътрешността на страната, имат право да имат своето заявление смята.

-
-
КОПИРЛА

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 10 
 on: November 12, 2015, 09:51:56 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli

КОНТРОЛ НА ШВЕДСКИТЕ ГРАНИЦИ - 11.11.2015
АВТОМАТИЧЕН ПРЕВОД ОТ "ГУГЪЛ" НА ШВЕДСКИЯ ВЕСТНИК "АФТОНБЛАДЕТ"
С ВИДЕО РАЗГОВОР. ИМА НЯКОЙ НЕТОЧНОСТИ В ПРЕВОДА, НО СЕ РАЗБИРА...
-

Въведени са временни граничен контрол

HYLLIE. Полицията е приключил вече тренира в Hyllie и контролира всички туристи от Дания.
В същото време гранични контроли на моста Йоресунд.
- Ние ще продължим денонощно, казва Ewa-Gun Westford, говорител Skеne полицията.


-
http://www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21747881.ab
-

Малко след 12 часа, полицията в Сконе-напред да започне гранични проверки. Инициативата имаше за цел да станция Hyllie, което е първата жп гарата в Швеция за Дания, мостови и фериботните терминали Йоресунд в Trelleborg и Хелзингборг.
Когато Йоресунд влака разточва на перона на гарата в 12:39 застанаха около 20 полицейски служители по входните врати на влака, влезе и помоли всички пътници да се покаже идентификация.
Усилията му отне пет или шест минути и отиде спокойно да.
Опашките на моста
Граничните проверки също са били пуснати на шведската страна на моста Йоресунд. Полицията ще се покажат всички леки автомобили, автобуси и камиони, пътуващи през кабини за пътно таксуване. Общо пропускателен 20,000 превозни средства дневно мост в двете посоки.
- От 12 часа те са извършени проверки на леки и товарни автомобили, пътуващи през тук. Това, което аз знам е проверена самоличността на лицата, които седяха казва Сана Holmqvist, пресаташе на моста Йоресунд.
Как това ще се забележи?
- Това може да се случи, че ще има забавяне и опашки пред пункта за таксуване, така че ще бъде забелязана.
Говорителят на полицията, Ewa-Gun Westford, казва, че проектът ще продължи толкова дълго, тъй като правителството смята за необходимо.
Всички влакове ще бъдат проверени.
- Ние ще продължим денонощно, казва тя.
Започва разследване
Хората, които нямат документи за самоличност изпращат на полицията да Шведския миграционен борд. Има и изпратени хора, които имат валиден документ за самоличност, но които желаят да търсят убежище.
Какво се случва с тези, които не разполагат с документи за самоличност?
- Тогава започват да се разследва. Кой е човекът, и това, което лицето е случаят тук. От това, че като се започне след разследване в областта на убежището. Ние ви информираме, че иска да бъде в Швеция тогава ще трябва да кандидатстват за убежище, в противен случай можете веднага депортиран в Дания.
Мога да насочи дисплей се извършват тук на гарата?
- Да, това може да стане толкова. След това можете да си изберете връщане назад, казва Ewa-Gun Westford.
Тя също така казва, че полицията са работили усилено, тъй като миналата нощ, заемайки заедно залога, тогава министър на вътрешните работи Anders Ygeman проведе пресконференцията си.
Ewa-Gun Westford Не бих казал, колко полицаи са ангажирани в операцията, но казват, че може да се наложи укрепване.
Според Aftonbladet John Granlund на място в Росток информирал бежанци вчера вечерта, сряда, за граничния контрол и изискването за документи за самоличност.
- Около сто души са били засегнати от новината, и стават много разтревожени. Тази сутрин бе изгонен бежанци до фериботния терминал, 40 души не бе позволено да се качат на борда, заяви Джон Granlund.
Спряно от Stena Line
Въвеждане на граничния контрол позволява на компанията ферибот Stena Line сега спрете бежанци, идващи към фериботните терминали без документи за самоличност.
Докато TT Line плаване сред други Рощок-Trelleborg въведе проверка на ID.
- Ние, да бъдат наложени от страна на полицията, за да се провери, че всеки, който закупи билет с валиден паспорт или лична карта, в съответствие със стандартите на ЕС, казва Катрин Ludvigsson на пресслужбата на компанията.

-
-
копирал

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Pages: [1] 2 3 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!