Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

Трета световна война И НАШЕТО БЪЛГАРСКО УЧЕСТИЕ !

     Трета световна война И НАШЕТО БЪЛГАРСКО УЧЕСТИЕ !
      -
      http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2020&id=10282&p=knigi&title=%D2%F0%E5%F2%E0+%F1%E2%E5%F2%EE%E2%ED%E0+%E2%EE%E9%ED%E0+%C8+%CD%C0%D8%C5%D2%CE+%C1%DA%CB%C3%C0%D0%D1%CA%CE+%D3%D7%C5%D1%D2%C8%C5+%21
      -
      КАКВО НАПРАВИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С БСП, ОТЦЕПНИЦИ, РЕФОРМАТОРИ, ПАТРИОТИ, ЗА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА НАТО И ПОДГОТВЯЩАТА ВОЙНА И УНИЩОЖАВАНЕ НА ЕВРОПА И ЧОВЕЧЕСТВОТО ?
     
      ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ НА ТРИ МОРЕТА И ВСИЧКИ КРЕЩИТЕ ЗА ЗАРАЗАТА НА НЯКАКВА ЛИЧНОСТ ОТ „КУРО-ВИСУРА 19“, КОЙТО СЕ ПУСНА ДА УНИЩОЖАВА СВЕТЪТ !
     
      НЕ СЕ ПРОТИВОПАСТАВИХТЕ НА НАТО, А ЧЛЕН 5 ОТ УСТАВА, НИ ЗАДЪЛЖАВА ДА СЕ ВЪОРЪЖАВАМЕ, ДА СЕ БИЕМ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ СРЕЩУ РУСИЯ, КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ. НИЕ МАЛКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ДУЕМ СРЕЩУ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ, ЗА ДА БЪДЕМ ВЕЛИКИ И ДА ЗАГИНЕМ КАКТО ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА !
     
      СПРЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ, СЕГА Е ВРЕМЕТО, ЧЕТЕТЕ И СЕ УЧЕТЕ, „УТРЕ Е МНОГО КЪСНО“, НАПИСА ФИЛОСОФА ЕРИХ ФРОМ, АЗ СЪМ ДО НЕГО, ЗАЩОТО НЯМА СПАСЕНИЕ В УТРЕШНИЯ ДЕН. ДНЕС ТРЯБВА ДА РЕВЕМ И ДА СЕ БИЕМ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО И НАШЕТО ОЦЕЛЯВАНЕ !
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА
      -
      http://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10282
      -
      Трета световна война? Въпросът е не „дали“ а „кога“ и отговорът е: Скоро! – Скандално
     
     
      http://skandalno.net/%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%8a%d1%82-%d0%b5-%d0%bd%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-185654/comment-page-1/#comment-637139
     
      Предчувствието ни за Трета световна война отдавна е убеждение. Казвали сме многократно, че войната я искат елитите на т. нар. обединен Запад, обяснявали сме многократно и по какви причини. Следим и новата ескалация през последните дни в Близкия Изток, югоизточна Азия и преди всичко в Европа, където САЩ се готвят за удар по Русия от чужди територии и с чужди ръце, докато самите те горят във Втора гражданска война.
      Очакваме и нови американски провокации от рода на „фалшив флаг“ например срещу Иран, което ще подпали ядрения фитил, както и „втора вълна“ на COVID, за да блокират с „форс мажор“ икономиката на света
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/10/voina4-e1603569099414.jpeg
     
     
     
      Понятието „форс мажор“ в международния контракт може да се раздели на няколко групи.
      стихийни бедствия, наводнения, земетресения, цунами, снеговалежи,
      действия на правителствата за въвеждане на законодателни забрани, ограничения, ембарга и т.н.;
      въоръжени конфликти, войни, терористични операции, стачки и т. н.;
      епидемии, икономически войни, депресии и т.н.
      Както се вижда, западните сили задвижиха всички горе споменати четири пункта. Сега сме в последната фаза – икономическата катастрофа и фалшивата пандемия, които се движат успоредно и равноускорително към „войната, която ще отпише всички заеми“ и „ще простим на всички, на които сме длъжници“
     

Ситуацията е много лоша
     
      -
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/10/voina2.jpg
     
     
      -
      Преди всичко става дума за финансовите транснационални корпорации – „дълбоката държава“ Те разбраха, че банкрутът им е неизбежен още в края на 90-те години, когато стана ясно, че Русия – техният главен конкурент, започна да се възстановява, а Китай стана първа икономическа сила на планетата.


     
      Тогава САЩ се опитаха да разрушат Ирак, Иран, Турция, Либия, Сирия, Ливан.
      Но след кризата от 2008 г. стана ясно, че крахът на Запада неможе да се избегне. Беше забавен само благодарение на това, че САЩ могат да си печатат долари и да прехвърлят дълга и инфлацията на другите държави.
      Но и това не помогна и САЩ и разбраха, че са в цайтнот.
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/10/voina6-e1603569515479.jpg
     
     
      -
     
      Именно тогава „дълбоката държава“ взе безумното решение за началото на Третата световна война.
      План А за началото на войната беше следният– взривиха АЕЦ Фукушима през 2011 г., за да унищожат доверието към атомните централи и едновременно взривиха и Близкия Изток, който произвежда нефта. Така искаха да започнат войната някъде през 2012 – 2013 г. Не успяха. Русия и Китай казаха „не“
     
      Тогава САЩ включиха план Б, т.е., че ще изострят всички стари и нови конфликти до максимум, да започнат хаос навсякъде, даже на Запад, и в САЩ с гражданска война.
     
      Сега сме 2020 г., предстоят избори и „дълбоката държава“ играе едновременно с Тръмп и Байдън. На нея е необходим хаос. Няма значение кой ще спечели – важно е ситуацията да се нагорещява. Хвърлиха САЩ в жертвения огън на самоунищожението. За тях „родината“ е там, където са парите и властта.
     
      С една дума, ще участваме в безумния спектакъл на социопати. Това не е театър на абсурда. Това е общество на абсурда
     
      2021 г. ще бъде още по-лоша, но въпросът е въобще дали ще стигнем до 2021
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/10/voina5.jpg
     
     
      -
      САЩ са в хаос и гражданска война. Те са в цивилизационна и екзистеционална криза, заедно с тях Англия и Израел.
      И финансовото глобализиране не помогна на САЩ. Или, както се казва – никой не може да спре онова, което има да става. Тръмп или Байдън? Какво значение имат тези пионки? Никакво. Америка днес няма лидерство, никой не носи отговорност за нищо. америка не контролира елитите си. Ще е чудо на чудесата, ако всичко това не изгърми. Вътре в САЩ няма никакво социално лепило, никаква доминираща култура, няма обща история, общ език, етнос, религия.
     
      Конфликтите превърнаха тази държава в руини. Всичко гърми, начело с долара, който от „национална база“ се превърна в Undertaker – т.е. в гробокопач.
     
      Глобалният дълг достигна 264 трилиона долара. Това е абсолютен рекорд – три пъти повече от глобалния брутен продукт на планетата. Дългът на САЩ е 240 трилиона.Заради това там сега върви тотална разпродажба на инвеститорите, панически се освобождават от акции и облигации.
     
      Това също означава, че в момента върви и колосално преразпределение на богатството в света. На сцената са Vanguard и Black Rock. Благодарение на тях САЩ отново искат да се измъкнат от благото, теглейки се за косата, както Мюнхаузен, и зад завесата на коронавируса.


     
      В отчаян опит „дълбоката държава“ удари и основните банки JP Morgan, HSBC, Deutcshe Bank и Bank of New York защото „перяли трилиони“ но това са системните банки на капитализма чиято задача по принцип е да перат и мамят. какво ще остане без тях от капитализма, който се гради върху банките? Ще остане Федералната резервна система на САЩ, която пък е шапката на всички тези перачи на долара на САЩ.
     
      Значи, налице е безпрецедентна концентрация на активи и долари на супернаднационално ниво и нов етап в битката на САЩ срещу Китай и Русия.
     
      В сравнение с 2008 г. този процес е още по-агресивен и безогледен.
      Налице е нова „политика на кризите“ в която „невидимата ръка на пазара“ бръкна в джобовете и на Япония и Европа и докара и тях до пропастта. Но срещна съпротивата на национално ориентираните елити на Русия, Кита, Иран, Венецуела, Турция и др
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/10/rusia1-e1603570019263.jpg
     
     
     
      Това е голямата картина на войната за преразпределение на богатството на света. Другото са дребни детайли върху картината.


      Пандемията COVID беше подготвена по всички закони на военното хибридно изкуство.
      СМИ /средствата за масова информация/ станаха СМРАД /средства за масова реклама, агитация и дезинформация/.
      Какво идва – светлина в тунела или насрещен влак?
      Онова, което ни очаква не е добро:
     
      срив на инфраструктурата, електричеството, телекомуникациите
      срив на закона, анархия и хаос,
      финансов колапс, взрив на метежи, въстания, убийства;
      фалити на банки и финансови институции;
      ръст на наркоманията и трафика на деца,
      блокиране на информацията, цензура;
      граждански войни.
     
      Но тъй като става дума за война, ще припомня един от нейните закони: „изкуството на добрата война е да се разбият замислите на противника, на следващо място – да се разбият неговите съюзи, на следващо място – да се разбият неговите войски. И „;онзи, който познава врага и познава себе си, няма да се окаже в опасност и ще побеждава в сто сражения. Онзи, който не познава врага, но познава себе си, ще побеждава или ще губи, но онзи, който не познава нито врага, нито себе си – неизбежно ще бъде разбит във всяко сражение“
     
      Това означава, че навлязохме в ера на колосално зло и унищожение. Но човечеството не иска затвора, който са ни планирали от Новия световен ред. Ще припомня обаче, че същият Нов световен ред, тоест хиперинфлация, фашизъм и война вече беше разбит в Германия при Хитлер. Сега трябва да бъде разбит втори път.
      С други думи – още не е вечер. Skandalno.net
     
      Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:
      -
      -
      КОПИРАЛ
     
     
     
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
      24.10.2020
      ВРАЦА
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]