Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

Бащата на PCR-Теста Кари Мълис: COVID-19 Е ИЗМАМА! Ползват Изобретението ми за мръсни нехуманни цели

     В ПАМЕТ НА КАРИ МЪЛИС „НОБЕЛ МЕДАЛИСТ“,
      Създателя на PCR теста на света !
      -
      Да издигнем паметник на юдейските свине
      Бил Гейтс и милиардерите масони зверове
      Те кроят шапка на човечеството да умре
      издишвали са 8 милиарди светове !
      -
      Сега мислят за чипиросването на главите
      юдейски метод за ЦРУ да шпионира тези умове
      всеки ще се знае где е той
      и какво яде и пие във едно !
      -
      Команди ще му се пускат както пожелаят
      колко да живей и защо не вика „УРА“ за властта
      Живота от страни се лесно управлява
      игра за богатите забава в концлагера – „ШАЛОМ“ !
      -
      Всесилни са юдейските свини, Те са господ-дари
      с пари убиват „Свободата Санчо !“ ние пак сме роб,ОВИ
      Няма вече „Вятърните милници“ на Сервантес
      модерни са убийците с ваксина и със тест !
      -
      Дали ще оцелея да видя „НОЕВИЯ КОВЧЕГ“?
      Без Бил Гейгс масоните юдей без пари
      Те мъчат човечеството във война
      Да вдигнем паметник след поп Малтус и на Тях !
      -
      „ДА ПОЯСНЯ, ПОП МАЛТУС ПРОПРАГАНДИРАШЕ
      ТЕОРИЯТА НА ВОЙНАТА, ЧЕ Е НЕИЗБЕЖНА, ЗА ДА
      СЕ НАМАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА, ДА СЕ ХРАНЯТ
      БОЖЕ, ИДАТ НОВИТЕ МАЛТО-ОВЦИ НА БИЛ ГЕЙДС „
      -
      Стефанъ д-р Димитровъ Чолаковъ
     
     
     
      18 октобер 2020
      Враца - БЪЛГАРИЯ
     
     
     
     
      Бащата на PCR-Теста Кари Мълис: COVID-19 Е ИЗМАМА! Ползват Изобретението ми за мръсни нехуманни цели
      -
      http://skandalno.net/%d0%b1%d0%b0%d1%89%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-pcr-%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d0%bc%d1%8a%d0%bb%d0%b8%d1%81-covid-19-%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0-185620/
      -
      В края на миналата година пневмония отне живота на създателя на PCR теста Кари Мълис. Зад абревиатурата PCR се крие названието полимеразна верижна реакция (Polymerase Chain Reaction). Това е тестът, който диагностицира като „заразени“ с COVOD-19 над 35 млн. души в световен мащаб (или по-точно – 35 510 956 към 5 октомври, 2020 г.).
     
      Тези дни попаднах на името на създателя на PCR теста, Кари Мълис (Kary Banks Mullis) и продължих да си задавам въпросите, които ме мъчат вече седем месеца, а именно: „Как така, този нов, никому неизвестен вирус Ковид-19, за който все още няма лечение, се диагностицира с един тест, който, видиш ли, беше посочен като безкомпромисно средство, което на 100 % „улавя“ болните? И СЗО го посочи буквално в първите дни на избухванетона епидемията.
     
      Как така хем учените още нищо не знаят за новия вирус, хем вече имат надеждно мерило (стандарт), според което/който да откриват заразоносителите?“
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/10/pcr_test_kari_mulis-e1602943012999.jpeg
     
     
     
      -
     
     
      -
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/10/pcr_test_kari_mulis-e1602943012999-300x194.jpeg
     
     
     
      Тези, и други подобни, въпроси занимаваха мислите ми последните 7 месеца, докато тези дни, както казах, попаднах на името на Кари Мълис, който открива/изобретява PCR технологията още през далечната 1983 г., заради което е удостоен с Нобелова награда за химия през 1993 г. Изобретението му се счита за имащо ключово значение в биохимията и молекулярната биология. Всъщност, изобретението на PCR е толкова важно, че някои учени заявяват, че науките биология и медицина може да бъдат разделени на две епохи – едната преди PCR и другата – след PCR. През 1998 г. Мълис влиза в Залата на славата на националните изобретатели заради изобретението си на PCR, пише Мариела Нордел във Фейсбук.
      След изобретяването на PCR, малката калифорнийска биотехнологична компания, в която работи Мълис – Cetus, продава патента за PCR на Hoffman-LaRoche за изумителната сума от 330 милиона долара – най-голямата сума, платена някога за патент. Изумителното обаче е, че Мълис получил скромния бонус от 10 000 долара (5 заплати) и бил уволнен.


     
      Миналата година пневмония отнела живота на забележителния учен. На 7 август 2019 г. той починал в Ню Порт Бийч, Калифорния. Някои смятат, че смъртта му не е случайна. Но за да не бъда обвинен в конспирации, ще оставя този факт без коментар. Истината обаче е, че самият Мълис смята, че с неговото изобретение се е злоупотребило в пропагандата на ХИВ и самият той не би го използвал за доказване на каквито и да е смъртоносни вируси. Малко преди смъртта си пък в интервю за „Ню Йорк таймс“ Мълис заявил, че PCR тестът не може да открива коронавируси
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/10/cari_mulis-e1602943106255.jpg
     
     
     
      Изобретателят на PCR теста, нобеловият лауреат Кари Мълис: Откритието ми не може да разпознава коронавируси. Използват PCR-теста ми за мерзки и нехуманни цели!
     
      Апропо, сега разбирам защо доц. Мангъров, д-р Първанова, д-р Тодоров и мнозина други български лекари, заявиха публично, че PCR тестовете са фалшива работа. Към нашите медици се присъединяват и огромен брой чужди (от САЩ, Франция, Белгия, Германия и т.н.), които също заявяват, че над 85% от обявяваните за „положителни“ резултати от PCR тестовете са фалшиви, неверни и необосновани с нищо. Според The New York Times, преобладаващото мнозинство от хората, за които се предполага, че са положителни за COVID-19, всъщност нямат в себе си вируса.
     
      Оказва се, че PCR тестовете, с които се тестват милиарди изплашени хора по планетата, са измама, пълен фалшификат, тъй като тези тестове разпознават само частични вирусни фрагменти. Факт е, че PCR тестовете диагностицират огромен брой хора, които изобщо нямат нито един от вирусите. Данните от тестовете от Масачузетс, Ню Йорк, Невада и другаде щати в САЩ показват, че над 90% от хората, които са положителни за COVID-19, всъщност не са заразени с него. Според изданието „Горната граница от 90% за фалшиви положителни резултати вероятно е твърде ниска.“ Ето защо Американския център за контрол и превенция на заболяванията (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) осъзнава, че фалшивите положителни резултати са сериозен проблем, но твърдят, че са били „погрешно” докладвани на агенциите за обществено здраве. Тези фалшиви PCR тестове също са допринесли за погрешното наименование, че повечето предполагаемо заразени пациенти са „безсимптомни носители“, поради което не изглеждат болни. Реалността е, че повечето „положителни случаи“ на коронавирус са напълно фиктивни.
     
      Именно за това Red State твърди, че PCR тестовете водят до над 13 милиарда долара корпоративни печалби. Към днешна дата (5 октомври) в България са направени 543 076 PCR теста. При цена на един PCR тест от 100 лв. общата стойност е 54 307 600 лв. (в някои лаборатории цената на един PCR тест е 120-130 лв., а експресният PCR тест в „Софиямед“ струва 190 лв. + 10 лв. за сертификат на английски, ако ще пътувате в Гърция, например). Важно е да знаем, че тези тестове са купени на цена 6$ (10 лв.). Според различните база данни, в България има около 40 сертифицирани лаборатории, които имат право да правят PCR тестове. Следователно, за седем месеца средно всяка една от тях прави 1 357 690 лв. от тестове, за които тестове са платени около 135 769 лв. Печалбата е очевидна. С други думи, Red State са прави, като смятат, че 13 млрд долара е печалбата на различни корпорации само от PCR тестовете.
     
      Нека обаче се върнем на Кари Мълис и неговият PCR тест. В статия от 15 септември 2004 г. (забележете годината!) се казва, че този ДНК тест (т.е. PСR) може бързо да установи причината за хранително отравяне или за наличието на хламидни бактерии при жените. Той се основава на т. нар. процес на полимерна верижна реакция, който увеличава целевото ДНК. Тоест, това е именно PСR теста, изобретен от Кари Мълис. Нещо повече – статията, позовавайки се на „Дейли телеграф“ пише, че този тест може да диагностицира широк спектър от заболявания само за 30 минути.
     
      В интернет може да се намери много информация за това кой е Кари Мълис, както и за неговият метод PCR, използван през 80-те и 90-те за диагностициране на СПИН, а днес – за диагностициране на COVID-19. Да, Кари Мълис е меко казано ексцентрик. Има много статии за това какъв човек е бил той. Но никой не отрича неговата гениалност. Нито изобретението му. Оставям настрана всички тези подробности.


     
      Седем месеца ни убеждават, че PCR теста диагностицира COVID-19. Та за това аз се питам през тези седем месеца, защо аджеба, този прословут PCR тест не диагностицира грип, пневмония, бронхит, ларингит и т.н. Как пък този тест се оказа толкова умен, че само Ковид намира? Вероятно защото „увеличава целевото ДНК“ и „хваща“ само Ковид? ОК! Съгласих се. ОБАЧЕ….
     
      Статия, озаглавена „Машина за манипулации: Защо създателят на „теста за коронавирус“ не би го използвал“ на Селия Фарбер за UncoverDC показва пошлостта на тази PCR измама. Статиите на Селия Фарбер акцентират върху свободата и тиранията, фармацевтичната индустрия и медийното насилие на човешките свободи, поради което е подлагана на сериозни атаки заради материалите си, свързани с фалшивата наука и психологическите операции около истерията ХИВ/СПИН. Заради заплахи, свързани с нейни публикации, е търсила защита от ФБР и полицейското управление на Ню Йорк. Понастоящем пише за UncoverDC и The Epoch Times, а по-рано – за Harper’s Magazine, Esquire, Rolling Stone и др. След като дълбоко се огорчава от корпоративните масмедии, не иска никога да се връща при тях. Носителка на награда Semmelweis International Society Clean Hands за разследваща журналистика. Автор на книгата „Serious Adverse Events: An Uncensored History of AIDS” и водещ на подкаста „The Whistleblower Newsroom”.
     
      В статията си Селия Фарбер пише:
      „Преди години имах късмет да се срещам с учени – епични, невероятни учени, пресичащи пътя ми, когато никой друг не искаше да говори с тях. Сега техните имена се появяват, техните предупреждения и корекции изкристализират. Истинската „наука“ (същността на природата) никога не е лоша новина. Науката на глобалистите обаче не е нищо друго, а само лоша новина. Причината, заради която Бил Гейтс иска да повярвате, че коронавирусът ще изтреби над 450 милиона души, е в това, че той мрази природата, Бог и вас. Защо е така? Ще трябва да попитате неговия психиатър.
     
      Но нека да поговорим за най-новата терористична бомба, взривена от глобалистките, атеистични и уродливи политици върху вашия напълно добър, свободен живот като гражданин на САЩ през 2020 г., управляван от президент, който не мисли назадничаво. Колко от нас са „заразени“ с този нов коронавирус и колко трябва да сме уплашени? Какво имаме предвид, когато кажем, че човек e „тестван положително“ за Covid-19? Това всъщност не означава, че въпросният човек „има“ вирус. Държани сме като заложници от собствените ни технологии, без да разбираме какво всъщност представляват. Аз съм в рядката позиция на човек, който е познавал, прекарвал време с изобретателя на метода за тестване и съм го интервюирала. Методът е използван в понастоящем наличните тестове за Covid-19 и се нарича PCR. Изобретателят се казваше Кари Мълис и беше един от най-топлите и забавни хора, които някога съм срещала, освен че беше и непоколебим критик на „науката“ за човешкия имунодефицитен вирус (ХИВ), и един от нетипичните Нобелови лауреати, т.е. „гений.
     
      Хората, които отнеха всичките ви свободи през последните седмици, са социални инженери, политици, лидери на глобалистичната мисъл, банкери, фанатици на СЗО и други подобни. Тяхната армия са „мейнстрийм медиите“, които в момента са буквално перфектната и денонощно работеща пропагандна машина. Бил Гейтс дълго чакаше вирус с толкова много, както той каза, „пандемичен потенциал“. Но Гейтс има проблем и той се нарича PCR. Въпреки че изобретателят на PCR теста умря миналата година и не е тук, за да адресира проблема, неговото творение сега играе централна роля в корона тероризма.
     
      Ето извадка от статия, която бях публикувала в SPIN през 1994 г., за Кари Мълис, PCR, ХИВ и… Тони Фаучи (Антъни Фаучи е американски лекар и имунолог, бивш директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести, а от януари 2020 г. е един от водещите членове на оперативната група за администрацията на Тръмп относно Пандемията на COVID-19 в САЩ. – б.м.):
      „PCR има голямо влияние върху областта на СПИН, или по-скоро върху ХИВ изследванията. PCR може, освен всичко друго, да открие ХИВ при хора, които са с отрицателни тестове за ХИВ антитела. […] Мълис, подобно на своя приятел и колега д-р Питър Дюсберг, не вярва, че СПИН е причинен от ретровирусния ХИВ.“
     
      Селия Фарбер продължава:
      „Когато видите думата „случаи“ на вашия телевизионен екран, в този свят, който сега е заложник на едно единствено събитие, един ужас, един Идол, ще ви бъде простено, да си мислите, че това са случаи на Covid-19. Броят на „случаите“ често е много голям брой, осветен в червено. Не ни става ясно какво е „активен“ случай. Това означава ли случай, диагностициран напълно по симптомите? Или е частично симптоматичен случай? Ако е последното, то със сигурност обхваща грипа и пневмонията, които магически, както мнозина забелязаха, изчезнаха безследно като заболявания през 2020 г. В САЩ е трудно да разберем какво определя един „случай“, т.е. каква е дефиницията за „случай“.
     
      В САЩ ние направо сме зарязали класическата диагностична медицина, в полза на биотехнологията или лабораторната медицина. Това се случва от доста време насам и представлява опасен завой. „Корона тестът“ е наименуван с характерен техно-жаргон: „CDC 2019-nCoV Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel“. Това означава в превод, че е тест, който търси игла в куп ДНК сено. PCR тест.“
     
      В статията си Селия Фарбер пита д-р Дейвид Расник (биохимик и бивш основател на ЕМ лаборатория, наречена Viral Forensics) какъв съвет има за хората, които искат да бъдат тествани за COVID-19. Отговорът на Расник е:
      „Не го правете. Нито един здрав човек не трябва да бъде тестван. Тестът не означава нищо, но може да унищожи живота ви, да ви направи абсолютно нещастни. Най-просто казано, PCR е термичен цикъл, използван за създаване на милиарди копия на специфична ДНК проба, което я прави достатъчно голяма, за да може да бъде изследвана. PCR е незаменим метод с голямо разнообразие от приложения, включително биомедицински изследвания и криминалистиката. PCR е технология от типа „игла в купа сено“, която може да бъде изключително подвеждаща при диагностицирането на инфекциозни заболявания. Първият конфликт между тази революционна технология и човешкия живот се случи на бойното поле на СПИН и самият Мълис излезе на предна линия, оспорвайки PCR като диагностичен инструмент.
     
     
     
      По-нататък в статията си Селия Фарбер пише:
      „Лабораториите могат да манипулират колко „случаи“ на Covid-19 има в държавата им. Един от начините за разграничаване на истината от измамата в съвременната „наука“ е да се проследи какво бива отстранено. Например, в PubMed от Китай имаше едно резюме на английски, което изкара целия COVID индустриален комплекс за тестове неоснователен и абсурден. Имаше известна китайска публикация, в която беше изчислено, че ако тествате хора без симптоми, до 80% от положителните резултати може да се окажат фалшиво положителни. Това беше нещо шокиращо, толкова шокиращо, че PubMed трябваше да изтегли резюмето, въпреки че китайската публикация все още е публикувана и налична. В общи линии резюмето казва, че при асимптоматични популации вероятността положителният тест за коронавирус да бъде истински положителен е само около 20%. Тоест, 80% ще бъдат фалшиво положителни.“
     
      Дейвид Расник казва, че „PCR за диагностициране е голям проблем. Когато трябва да го усилите чрез този огромен брой цикли, това генерира огромно количество лъжливи положителни резултати. Отново съм скептичен, че PCR тестът някога може да бъде верен“ – казва още той.
      На въпрос на Селия Фарбер „Какво би казал Кари Мълис за тази експлозия на PCR безумие?“, Дейвид Кроу отговаря: „Съжалявам, че той не е тук, за да защити собствената си технология. Кари Мълис не измисли тест. Той измисли много мощна производствена техника, с която се злоупотребява. Къде са най-добрите приложения за PCR? Не и в медицинскана диагностика. Той знаеше това и не пропускаше случай да го каже.“ А на въпроса на Фарбер какво се случва в момента, Кроу отговаря:
     
      Не мисля, че те разбират какво правят. Мисля, че е извън контрол. Те не знаят как да приключат с това. Това е, което мисля, че се случи: те изграждаха една пандемична машина в продължение на много години и както знаете, имаше пандемично упражнение скоро преди да започне цялото това нещо. [Под „пандемично упражнение“ Кроу има предвид симулационната конференция „Събитие 201“ от 18 октомври 2019 г. с участието на Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Центърът за здравна сигурност Джон Хопкинс и Световният икономически форум. Между другото, всички статистики, проекции и модели, които виждате в медиите, излизат от Джон Хопкинс – изследователски частен университет, намиращ се в гр. Балтимор, щата Мериленд, САЩ – б.м.]
     
      „Учените нанасят страшно много вреди на света в името на това да му помогнат. Нямам нищо против да атакувам побратимите от колегията, защото се срамувам от тях.“ (Кари Мълис, изобретател на PCR технологията) Skandalno.net
     
      Превод: Пею Благов, Skandalno.net
      -
      -
      КОПИРАЛ
     
     
     
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
      17.10.2020
     
      -
      -
      Когато парите от чужбина секнат
     
      http://www.class.bg/%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82/item/417988-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%87%D1%83%D0%B6%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%BD%D0%B0%D1%82#.X4wrCtUza1s
     
      Когато парите от чужбина секнат
      Автор: Classa.bg**Дата: 18.10.2020Сподели:
     
     
     
      За мнозина преводите на пари от чужбина са жизненоважни, а сега, покрай пандемията, сумите спадат драматично. Много мигранти са останали без работа и вече нямат възможност да подпомагат роднините си.
     
     
      След локдауна (затварянето и масовите ограничения), през април и май трансферите от чужбина рязко намаляха, казва в интервю за ДВ говорителката на Световната банка Александра Клопфер Хернандез. Тя отбелязва, че през юни и юли паричните преводи са отбелязали лек ръст, но въпреки това няма никакво място за оптимизъм. "В условията на икономическа криза и висока безработица, особено сред мигрантите, ние предполагаме, че тези плащания ще намаляват още", казва госпожа Хернандез.
     
      По данни на Световната банка, през 2019-а година мигрантите са превели на своите семейства у дома 554 милиарда долара, като 133 милиарда долара идват от хора, работещи в Европа. През тази година общата сума на преводите ще спадне с цели 110 милиарда долара. Това означава, че неволите на онези близо 800 милиона души, които разчитат на парите от чужбина, сериозно ще се задълбочат. Заплашена е дори икономическата стабилност на цели държави в най-бедните части от света. Нека не забравяме, че сумата на паричните преводи от мигранти е по-голяма от тази на чуждестранните инвестиции и помощите за развитие в тези по-бедни части от света.
     
      България е на девето място по парични преводи от Германия
     
      В Европа най-много пари мигрантите изпращат у дома от шест държави: Германия, Франция, Испания, Великобритания, Русия и Италия. Според германската емисионна банка Бундесбанк, през последните години общата сума, превеждана от тукашните гастарбайтери на семействата им е нараснала от 3,5 на 5,3 милиарда евро. Сред десетте страни, към които се отправят най-много парични преводи от Германия, е и България - на девето място. На първо е Турция, следвана от Полша и Румъния.
     
      Данните за тази година обаче не са достатъчно благонадеждни. Марина Манке от Международната организация по миграцията казва, че засега няма окончателни числа нито за преведените суми, нито за щетите, нанесени от пандемията. Тя обяснява, че в момента се разчита главно на данни от отделни държави и на прогнози.
     
     
     
      И в Куба масово разчитат на преводите от чужбина
     
     
      И дава пример с молдовците в чужбина, участвали в едно допитване: половината от тях заявили, че в момента нямат доходи и не пращат пари у дома.
     
      Фирмите за парични преводи печелят доста добре
     
      Фирмите за парични преводи не дават повече информация и препращат към финансовите си отчети. От тях обаче се разбира, че паричните трансфери рязко са намалели. Специалистите по проблемите на миграцията призовават фирмите за парични преводи да намалят таксите си, за да осигурят по-евтини възможности на мигрантите да превеждат пари у дома. В момента тези такси възлизат на 3-7 процента от сумата на превода. Това означава, че през 2019-а година фирмите за парични преводи са спечелили около 38 милиарда евро. В момента тези десетки милиарда остро липсват на бедните хора в най-засегнатите страни. Те не само биха облекчили съдбата им, но биха помогнали и на самите държави за тяхното икономическо развитие и за привличането на повече инвестиции.
     
      С напредването на дигитализацията обаче фирмите за парични преводи попадат под все по-силен натиск да снижават тарифите. Особено в условията на пандемия все по-голямо значение придобиват дигиталните финансови услуги. Освен това в интернет вече може да правят сравнения на таксите, за да се избере най-изгодната фирма. В Германия правителството дори подпомага един сайт за такива сравнения: www.geldtransair.de. Ако се интересувате от тарифите за превод на пари от Германия, можете да направите сверка с информацията в този сайт.
     
     
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]