Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

СЕКИРЧЕ ЗА МАРЕШКИ

     СЕКИРЧЕ ЗА МАРЕШКИ И СТЕФАН ЛЬОВЕН - Марешки със сензационна оферта към президента Радев, подарява му... След като един плаж, според президента, е по-важен от моята свобода, искам безвъзмездно да му го подаря и да подаде оставка, щом стане олигарх София, България15 Септ. 2020, 08:1238761 прочита22 коментара
     
      https://blitz.bg/analizi-i-komentari/mareshki-ss-senzatsionna-oferta-km-prezidenta-radev-podaryava-mu_news769693.html
     
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/202009/1600145102-veselin-mareshki.jpg
     
      "Важното е какво ще стане на трета инстанция. Това са съдебни неща, които не разбирам - имам адвокати. За по-голямата част непредубедени зрители е ясно, че съм невинен." Това заяви категорично лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки в ефира на Нова тв. "В опита да бъда омаскарен, прокуратурата не се свени да прави всякакви сценки. Обвини съдия, че щял да вземе откуп от мен. Съдията беше оправдан на всички инстанции. Моментът е много добре подбран, за да може след няколко дни да се покаже в докладва в ЕС, че има осъден политик", обясни той. "Аз не вярвам, че всички хора са злодеи и че като прокуратурата е мислила, че така стават нещата, дали пък те не са хванали за топките съдията, който ме осъди и да са му казвали: "Пращай Марешки в затвора", допълни Марешки. Лидерът на ВОЛЯ заяви, че ще бъде първият българин, който е осъден, защото иска наем за своя собственост. "Много е интересна цялата сага. Затова смята, че съдията се е объркал. Там има два имота - единият е продаден лично от моя семейна фирма, така че аз знам кое е мое. Този имот, който сме продали, е собственост на Колева. Но този, който е собственик на този имот, безсрамно се шири в моя имот. Асен Миланов е осъден на три инстанции, че се е настанил в моя имот и незаконно е разширил заведението си", разкри Марешки. "Нали си давате сметка, че утре някой може да се настани във вашия хол", попита той. "Във всяко стадо има мърша и не можем да обвиняваме хилядите прокурори и полицаи, които си вършат работата, заради няколко, които вършат такива лоши неща. Предната седмица ми твърдяхте, че съм се продал за един плаж, за да подпиша проекта за Конституция", каза лидерът на ВОЛЯ. "Аз ще бъда първият българин, който е продал свободата си за един плаж. Аз съм единственият различен и всичко това е с цел да очернят името ми. Още в началото Прокуратурата се опита да ме изплаши и да избягам. Не само, че не избягах, но и влезнах в парламента. Нямам намерение да бягам. Ще се защитавам в България. Не знам какво става тук на Земята, но аз съм невинен", обясни Марешки. "Започвам да говоря отдалеко. Ще извадя всички скици и ще ги разпратя навсякъде, за да докажа, че са се настанили в имота ми. В момента аз съм убеден, че след като един плаж, според президента, е по-важен от моята свобода, искам безвъзмездно да му го подаря и да бъде един президент с плаж и да си подаде оставката, след като стане олигарх", завърши зам.-председателят на НС. Припомняме, че апелативният съд във Варна отмени оправдателната присъда на Окръжния и наложи 4-годишна ефективна присъда за изнудване на депутата. Красимира Колева трябва да изтърпи 3 години и 6 месеца лишаване от свобода при общ режим и да заплати глоба от 6 хиляди лева, съобщиха от съда. Двамата са признати за виновни за това, че от 9 октомври до 16 ноември 2014 г. с цел да принудят Асен Миланов да заплаща ежемесечно сума в размер на 10 хиляди лв., го заплашили с разрушаване на стопанисваното от него заведение и със създаване на пречки и преустановяване на търговската дейност.
     
      -
      -
      Стана ясно от съда защо Марешки получи 4 години затвор Марешки и Красимира Колева са признати за виновни за това, че с цел да принудят Асен Миланов да заплаща ежемесечно сума в размер на 10 хиляди лв., го заплашили
     
      https://blitz.bg/kriminalni/nakazanie/stana-yasno-ot-sda-zashcho-mareshki-poluchi-4-godini-zatvor_news769614.html
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201506/20150615.ukeicxzrxi.jpg
     
     
      -
      http://stefan-tcholakov.eu/pic/10262
     
      -
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201506/20150615.ukeicxzrxi.jpg
     
      Марешки с тежко обвинение към Радев: Кой му плати да... Само човек, който е свикнал, че за всяко нещо трябва да му се плаща, може да прави такива внушения, заяви лидерът на Воля
      https://blitz.bg/politika/mareshki-s-tezhko-obvinenie-km-radev-koy-mu-plati-da_news767745.html
     
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/202009/1599195264-sistemen-bufer-5.jpg
     
      Българският народ е разделен заради хората около президента Румен Радев, който се опитва с вдигнати юмруци да прави тези провокации. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на ПП "Воля" Веселин Марешки. "Една част от хората харесват тези, които блокират пътищата и създават смут и бият полицаи. Има и такива, които разсъждават нормално и подкрепят нормалните граждани", добави той. Що се отнася до обвиненията, че се е подписал под проекта на ГЕРБ за нова Конституция заради концесия на два плажа във Варна, Марешки заяви, че "за съжаление, чух такова внушение от президента. Това е много жалко. Само човек, който е свикнал да работи по този начин – че за всяко нещо трябва да му се плаща, може да прави такива внушения", подчерта той. "На 3 август президентът каза, че е готов с Конституция. На 19 декември миналата година той обясни пред всички, че почва нова Конституция. Сега казва, че няма да прави. Кой му плати, за да се откаже да прави нова Конституция", попита Марешки. "Всеки ден правя бизнес сделки. Имам много сътрудници, които работят във фирмите. Не зная кой какво прави всеки ден. Но това няма нищо общо с това, което се е случило в политическата ни дейности", коментира още лидерът на "Воля". Той направи прогноза и за бъдещето на кабинета. „Управляващите го казаха, виждам, че вървят към приключване на мандата. Най-вероятно това ще се случи”.
      https://www.vbox7.com/play:5f58ba719f
     
     
     
      Марешки с мълниеносна реакция за извънредното обръщение на Радев Още на 14 юли призовах президента да не говори по улиците, заяви лидерът на "Воля"
     
      https://blitz.bg/politika/mareshki-s-mlnienosna-reaktsiya-za-izvnrednoto-obrshchenie-na-radev_news767240.html
     
     
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201901/1548322560-img-4280jpg.jpg
     
      "Още на 14 юли призовах президента Радев да не говори по улиците, а да покаже уважение към парламентарната република и да дойде да каже в парламента какви са вижданията му за бъдещето", това заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки.
      Думите му са по повод новината от по-рано днес, от която стана ясно, че утре президентът Румен Радев ще направи извънредно обръщение към народа и депутатите. "Утре - 2 септември, щял да се яви.
      Доста време му трябваше да го разбере, но все пак е нещо", заяви Марешки. "Когато искаш хората да уважават институциите в държавата, пръв трябва да даваш пример.
      Особено, ако заемаш такъв отговорен пост!", заяви лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки. БЛИЦ припомня, че по-рано днес държавният глава се обърна към депутатите от Народното събрание като каза: "Разпуснете незабавно парламента, имам вариант за Конституция".
      -
     
     
      НАМЕСВАМ СЕ НА ТОВА МЕСТО, ЗА ДА НАПИША, ЧЕ АЗ СЪЩО ИМАМ ПРОЕКТ ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ. НАРОДА ТРЯБВА ДА РЕШИ ДАЛИ ДА ВЛИЗАМЕ ВЪВ ВОЕННИ СЪЮЗИ И ДА ВОДИМ ВОЙНИ.
      СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ТРЯБВА ДА СА ИЗБИРАЕМИ, НЕ ДО ЖИВОТНО ИЗБРАНИ И ДА СЕ СЪДЯТ „ПО СЪВЕСТ“ ПРЕДИ, ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ТОВА ПО РАБОТНИТЕ ИМ МЕСТА.
      ИМАМ И ДРУГИ ДЕТАЙЛИ И МНОГО НАРОД ЩЕ СЕ ПОДПИШЕ ПОД МОЕТО ПОСЛАНИЕ, НЕ ПОД ТОВА НА СПЕЦИАЛНО ИЗБРАНИТЕ МАЙ-МУНИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ – КОНСТИТУЦИЯТА СЕ ИЗБИРА ОТ НАРОД !
      АЗ ИМАМ ПРАВО НА ГЛАС, НО НЕ МОГА ДА СТИГНА ДО НАРОДНОТО ДУПЕТИЛИЩЕ В СОФИЯ, ЗАЩОТО СЪМ С ЧЛЕН ИЛИ ХУЙ, КАТО ЕВРО-ПЕЙ-СКА ПОЛОВИНА, ШВЕДСКА ПОЛОВИНА И ПОЛОВИН БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ ! МАМАТА ВИ ДЕЙБА НА КОНСТИТУЦИЯТА, КОЯТО НЕ МЕ ЗАЩИТАВА !
      Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
     
      15 СЕПТЕМВРИ 2020
      ВРАЦА
     
     
     
     
      Rada Apostolova
      тоя човек не знае какво го чака тепърва.ще се разнищи и горивото което продава откъде и как идва в бензиностанциите.лекарствата колко са легални.наистина той ще опере пишкира и за златния пръст.не знае че за бог бойко приятели няма
      Like • Reply • 4 • 7h
     
      Антоанета Стойкова
      Ами първо съдията не е един ,а са трима и както винаги само г-н Марешки е разбрал.
      И второ г-н Марешки Вие сте народен представител и причината да не живеем в правова държава е Ваша отговорнос .Значи несте си свършили работата и не сте за мястото което заемате ,а за мястото което съда Ви е отредил.
     
     
      РОСИЦА ИВАНОВА
      Те са там заради себе си. Пишат точно тези закони, които са удобни за тях.
      Like • Reply • 5 • 10h
     
      Геуорги Иванов Танев
      ТОВА ДА СИ ПРОСТ И ГЛУПАВ ВИНАГИ ВЪРВИ ЗАЕДНО С ТОВА ДА СЕ НАГЪЛ! ВИЖДАТЕ ЛИ ДО КАКВО НИВО Е ПАДНАЛ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ТОЗИ Е ОПОЗИЦИЯ, ПОКРЕПАЩА УПРАВЛЕНИЕТО. ПЪЛНА ШИЗОФРЕНИЯ.
     
      Like • Reply • 10 • 11h
     
      Dimiter Dimitrov
      Той танцува само един парламент. Римейк на филма "Тя танцува само едно лято".
      Like • Reply • 6 • 11h
     
      Ваня Младенова
      Как ще подаряваш нещо, което е публична държавна собственост? Ти си само концесионер, бе мухльо!
      Like • Reply • 8 • 12h
      -
      ГЕОРГИ МАРКОВ 15 Септември 2020, 9:37 Мажи сърцето с вазелин ! Дупарата ще издържи-сърцето не..... +21 Отговори
      ГЕОРГИ МАРКОВ 15 Септември 2020, 9:38 Още един прелъстен и изоставен от пожарникаря... +57 Отговори E 15 Септември 2020, 11:05 Точно,казано.
     
      софиянец 15 Септември 2020, 9:14 Марешки, раболепието ну те помогна.Също, че говориш срещу президента!Народът не е на твоя страна. +71 Отговори
     
      мунчо 15 Септември 2020, 10:10 Марешки и Президента несъвместими понятия. +34 Отговори моко 15 Септември 2020,
      10:42 Баи Ставри няма да се откаже от офертата
      ЕТО ГО БАЙ СТАВРИ, ТОЙ НЕ ПРОЩАВА … !
     
     
      Амгъл 15 Септември 2020, 11:14 Неуважаеми марешки, не мери другите с твоя аршин... +22 Отговори
     
      Емил Станоев 15 Септември 2020, 12:15 Всяка простотия има граници при него няма.
      .......от село 15 Септември 2020, 14:43 Повече никога на аптеки и бинзинджийници ,,Марешки,,,.докото ги прекръсти на - ,, Магарешки,, !?
     
      Браво 15 Септември 2020, 15:49 ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ +1
      Отговори Гост 15 Септември 2020, 15:51 Защо искаш бартер с президента? Виж Бойко и касета!
      -
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]