Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

И Министър Порожанов Цъфна в АпартаментГейт! Купил 250 кв. м. лукс апартамент за 54 хил. лв. – Скандално

      Завеждам в съда с хартиен носител и вестниците по тях, цялата история
     
     
      ВСЕ ПАК ДА ПОПИТАМ МОЯТА ЛЮБОВНИЦА КАМЕЛИЯ МЛАДЕНОВА ТРИФОНОВА.
      ПИСАЛ СЪМ ЗА ЛЮБОВНИЦАТА СИ ПОЕЗИЯ, ХУБАВИ НЕЩА, А СЕГА ПИША ПРОЗА.
      ТЯ КАТО ДЪРЖАВЕН ЧОВЕК, КОЙ ЗАЩИТАВА, ЗАЩОТО ТОВА КОПИЛЕ МИНИСТЪРА ПОРАЖАНАВ ВЕЧЕ НЕ Е МИНИСТЪР, НО КАТО МИНИСТЪР СЕ Е МАЛКО ЗАМОГНАЛ, КАКТО ПИШАТ В „СКАНДАЛНО“ И ОТ ЗАКУСНИКЕ СИ Е КУПИЛ АПАРТАМЬОНТИ И СПЕСТЯВАЛ, КАТО ОБИКНОВЕН СЛУЖИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА ОТ ЕРАТА НА КОМУНИЗМА, НО СЕГА БАРОВЕЦ, ----------- ТА НЕГО ЛИ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ ИЛИ ТОЙ ЛИ МЕ Е ГРАБИЛ В ИМОТА С ПОМОЩТА НА ВРАЧАНСКАТА ПРОКУРАТУРА?
     
      ПИТАМ БЕ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ СЪДИИ, ПИТАМ НАЛИ ЗА „САПАРДА“ СТАВА ДУМАТА, А МОЖЕ БИ ИМА ДРУГИ ДРУГАРИ ДЕТО СА МЕ ГРАБИЛИ МАМАТА ИМ ДЕЙБА ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА, ЕТО ВИ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЗИ ИЗРОД :
     
     
     
      И Министър Порожанов Цъфна в АпартаментГейт! Купил 250 кв. м. лукс апартамент за 54 хил. лв. – Скандално
     
      http://skandalno.net/%d0%b8-%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d1%86%d1%8a%d1%84%d0%bd%d0%b0-%d0%b2-%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b0%d0%bc%d0%b5-182507/comment-page-1/#comment-588946
     
     
     
     
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2019/05/porojanov-2-e1557338363853.png
     
      Румен Порожанов се оказа поредният висшестоящ гербер, облажил със супер евтини имоти. Министърът на земеделието от кабинета Борисов-3 се е обзавел с огромен апартамент от 247 кв.м. в престижния столичен квартал Борово срещу възскромната сума от… 54 016 лева. Сделката е от 2004 г., когато Порожанов е оглавявал дирекция в Министерство на финансите. От данните за имотната сделка става ясно, че квадратният метър му е струвал смешните … 218 лева! И това, при положение, че пазарните цени през същата 2004-та г. в София са варирали от 900 до 1800 лева за кв. м., а специално в кв. Борово не са падали под 1400 лв. квадратния метър. Оказва се, че Порожанов е платил 7 пъти по-ниска цена! Това е същият апартамент, пред който преди години маскирани нападнаха и брутално пребиха Порожанов. По това време той е министър на финансите в НДСВ и главен надзорник на Бургартабак АД. Освен просторното жилище, през същата година Порожанов купува и гараж от 20 кв. м. за 3625 лева. ….
     
      Оказва се обаче, че министърът притежава и втори гараж (30 кв. м.), който е придобил година по- късно в същата същата сграда, и който гараж му е струвал… нула лева. Напълно безплатно Порожанов е станал и съсобственик на 124 кв. м. от къща в столицата. Това поне е написал собственоръчно в данъчната си декларация.
     
      Министърът на земеделието от ГЕРБ притежава също и банкови влогове с над 160 000 лева вътре. Явно Порожанов е силно спестовен човек, като се има предвид, че цял живот е работил единствено като държавен чиновник – първо в Министерство на финансите, после в ДФ „Земеделие“ и към момента в Министерство на земеделието, което и оглавява.
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2019/05/porojanov.jpg
     
     
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2019/05/porojanov.jpg
     
     
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2019/05/porojanov-300x225.jpg
     
     
      Кооперацията, в която се намира жилището на Румен Порожанов
     
      През последния месец ведомството на Румен Порожанов се тресе от скандали заради разкритията за огромни кражби от евро фондовете, предназначени за развитие на селските райони чрез финансиране на къщи за гости. Оказа се, че с европейските пари за къщи за гости, видни кадри на ГЕРБ и ДПС и техни хрантутници са си настроили вили, къщи и хотели. А Румен Порожанов и поверения му между 2011 и 2013 г. ДФ „Земеделие“ не е направил нито една от задължителните проверки, които да удостоверят, че европейските пари са изразходвани неправомерно. Точно по това време, през 2013 г. министър Порожанов си купува автомобил „Ауди А4 за 25 000 лева, а на името жена си Веска Порожанова купува далеч по-скъп автомобил – Тойота РАВ4 придобит за 67 000 лв.
     
     
     
      До момента всички висши управленски кадри на ГЕРБ, за които се оказа, че притежават шокиращо евтини лукс имоти, се разделиха с постовете си. Това са правосъдният министър Цецка Цачева, шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, депутатът Делян Добрев, както и няколко зам.- министри. Към момента прокуратурата проверява министърът на туризма Николина Ангелкова, шефът на КОНПИ Пламен Георгиев и неговият заместник като не е ясно дали Борисов ще поиска и техните оставки. Съдбата на Румен Порожанов също е неизвестна.
     
      Надя Колева, Skandalno.net
     
      КОПИРАЛ:
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
     
     
      Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ – 441208 -1905
      Враца
      asvr@abv.bg , asvr@abv.bg , etrichkova@spcc.bg , sgeorgieva@spcc.bg , etrichkova@spcc.bg , zfartunkova@spcc.bg , arangelov@spcc.bg , rgeorgieva@spcc.bg , aivanova@spcc.bg , ruzunova@spcc.bg , rmarinova@spcc.bg , ldimitrova@spcc.bg , rivanova@spcc.bg , ndimcheva@spcc.bg , rmonchovska@spcc.bg , mvaklinova@spcc.bg , tvelinova@spcc.bg , vmladenova@spcc.bg , ezasheva@spcc.bg , tpavlova@spcc.bg , vvlahova@spcc.bg , astoilova@spcc.bg , yyordanova@spcc.bg , stodorova@spcc.bg , imoikina@spcc.bg , mnikolova@spcc.bg , bborisova@spcc.bg , apopecova@spcc.bg , akovacheva@spcc.bg , iivanova@spcc.bg , kdraganova@spcc.bg , kilieva@spcc.bg , kilieva@spcc.bg , kilieva@spcc.bg , lpetrova@spcc.bg , mkrainova@spcc.bg , mshamsipur@spcc.bg , vyordanova@spcc.bg, vkrastev@spcc.bg , vtodorova@spcc.bg , tmitkova@spcc.bg , vcholev@spcc.bg , tvasileva@spcc.bg , bstancheva@spcc.bg , ghristova@spcc.bg , dgladnishka@spcc.bg , pgrozdanova@spcc.bg , imiteva@spcc.bg , sp@prb.bg , prbcont@prb.bg , help@e-gov.bg , priemna@president.bg ,
     
     
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]