Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

Пребитият Журналист Стоян Тончев: Тежко е, ГЕРБ ме репресират чрез Прокуратурата, НАП и Полицията! – Скандално

     Пребитият Журналист Стоян Тончев: Тежко е, ГЕРБ ме репресират чрез Прокуратурата, НАП и Полицията! –
      Скандално
      http://skandalno.net/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b6%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%82-%d1%81%d1%82%d0%be%d1%8f%d0%bd-%d1%82%d0%be%d0%bd%d1%87%d0%b5%d0%b2-%d1%82%d0%b5%d0%b6-184572/comment-page-1/#comment-585183
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/06/stoian_tonchev-e1592928889929.jpg
      -
     
     
     
     
      Приятели!!! Срещу мен започва институционална репресия от Прокуратурата и Полицията на Иван Гешев, Бойко Борисов и Делян Пеевски! След минути влизам в сградата на РПУ-Поморие при разследващ полицай Чалъков на разпит, засега като свидетел по вече образувано досъдебно производство по чл. 325 от НК. Но то е срещу мен,"
     
      мвр,нап,полицията,пребит журналист,прокуратурата,репресия,стоян тончев,БЪЛГАРИЯ ОТБЛИЗО,ТОП СКАНДАЛНО"
     
     
     
      Приятели!!! Срещу мен започва институционална репресия от Прокуратурата и Полицията на Иван Гешев, Бойко Борисов и Делян Пеевски! След минути влизам в сградата на РПУ-Поморие при разследващ полицай Чалъков на разпит, засега като свидетел по вече образувано досъдебно производство по чл. 325 от НК. Но то е срещу мен, защото в същото време прокуратурата е назначила Съдебно-психиатрична експертиза, с която да бъде установено дали мога да нося наказателна отговорност! Целта на шайката е: Или в Психиатрията, или в Затвора - избирай Цената на свободата е висока. Цената да говоря и пиша истината, която плащам всеки ден, ми струва много, но аз няма да се откажа от каузата на журналист, на която служа предано и вярно. Няма да мълча! Определям случващото се като мръсна Свинска атака на Борисов и шайката му, на Мафиотско-олигархичния им модел, чрез който управляват държавата и обезкървяват българския народ. Режим, чрез който поставиха гордият някога български народ, на колене.
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/06/stoian_tonchev3-480x640.jpg
     
     
      Приятели!!! Срещу мен започва институционална репресия от Прокуратурата и Полицията на Иван Гешев, Бойко Борисов и Делян Пеевски! След минути влизам в сградата на РПУ-Поморие при разследващ полицай Чалъков на разпит, засега като свидетел по вече образувано досъдебно производство по чл. 325 от НК. Но то е срещу мен, защото в същото време прокуратурата е назначила Съдебно-психиатрична експертиза, с която да бъде установено дали мога да нося наказателна отговорност!
      Целта на шайката е: Или в Психиатрията, или в Затвора
      Цената на свободата е висока. Цената да говоря и пиша истината, която плащам всеки ден, ми струва много, но аз няма да се откажа от каузата на журналист, на която служа предано и вярно. Няма да мълча!
      Определям случващото се като мръсна Свинска атака на Борисов и шайката му, на Мафиотско-олигархичния им модел, чрез който управляват държавата и обезкървяват българския народ. Режим, чрез който поставиха гордият някога български народ, на колене. Аз няма да застана на колене пред узурпаторите на властта и наложения от тях диктаторски режим. Бруталният удар срещу мен е удар срещу Свободата на словото и Демокрацията. От мен се иска да преустановя журналистическата си дейност. Няма да го направя.
      Журналистът, минути преди влизането си в полицейското управление в Поморие
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/06/stoian_tonchev3-480x640.jpg
     
     
     
      Не им стигна да ме мачкат финансово, отблъсквайки рекламодатели от моята медия, чрез предупреждения, чрез проверки на НАП ами стигнаха и до прилагане на крайни мерки! Искат напълно да запушат устата ми и публично да ме дискредитират! За тях свободомислещите журналисти са смъртни врагове!
      Полиция и Прокуратура не разследват лицата, които ме пребиха през 2016 г., както и онези които ме следяха през февруари, 2020 г. Дори дежурен полицай не реагира, когато бях гонен пред очите му от непознато лице между колите на блока, в който живея, не му поиска и документите за проверка!!!…
      Всичко е ясно – държавна поръчка!
      Нека припомня през 2016 г. срещу мен бе извършено покушение. Бях следен, причакан и пребит пред дома си от маскирани нарко пласьори, свидетели на МВР и Прокуратура по различни дела. Вследствие на ударите, само и единствено в главата, бях обезобразен, със строшено лице счупен череп, нос, челюст, скули. Едва оживях! Претърпях операция. Възстановяването ми продължи повече от година.
     
     
     
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/06/stoian_tonchev2-e1592928962563.jpg
     
      И към момента МВР и Прокуратурате не са открили, а и не издирват извършителите и поръчителя на жестокото криминално деяние срещу мен – политическа поръчка заради журналистическата ми работа. А всички в град Поморие, включително и аз, знаят кои са и поръчителите, и биячите.
      В началото на месец февруари 2020 г. срещу мен имаше опит за второ покушение, който бе осуетен от придружаващите ме мои приятели. Полицията абдикира от функциите си!
      След като подадох сигнали на тел. 112 и пуснах жалба, вместо да ме защитят, доминираните от ГЕРБ Полиция и Прокуратура в симбиоза опитаха да ме изкарат психически нездрав.
      Бях изведен от дома си в Поморие с измама от полицаи под претекст – да съм разпознаел предполагаеми лица по снимки в сградата на ОДМВР-Бургас, които са ме следяли. Вместо това бях заведен от шефа на РПУ-Несебър Кирязов (и други полицейски служители) в Центъра за психично здраве в Бургас, където бях принудително настанен за 24 часа под наблюдение. След изтичането на мярката бях освободен, тъй като специалистите констатираха, че при мен не е налице психическо заболяване, а ПТС посттравматичен стрес (прилагам част от епикризата).
      Пояснявам, че ПТС може да се задейства, когато нещо ви напомни за първоначалното травматично събитие – шум, изображение, лица, познати действия (следене) и т.н. През януари, 2016 г. споделих пред роднини и приятели, че съм следен, но не взех други мерки. И на 14.01.2016 г. вечерта бях пребит, потрошен, с комоцио, в безсъзнание.През 2020 г., когато установих, че отново ме следят, вече потърсих съдействие от полицията, за да предотвратя второ покушение. А държавните власти и органи се опитаха да ме изкарат луд! След като не успяха, сега искат да ме изкарат престъпник чрез скалъпени обвинения и зависими свидетели!
      Наближават избори и Държавната мафия, кръвожадният Октопод ГЕРБ, спуснал пипалата си във всички институции и власти, се опитва всячески да заглуши всяко свободно островче, всеки критичен глас.
      Сега трябва да сме обединени и сплотени повече отвсякога за България, за съдбата ни, за бъдещите поколения, за Истината и за Свободата!
      Постът ми е уведомителен, за да не се чудите: Защо това се случва?;, когато започне очернящата, дискредитираща ме клеветническа кампания в жълто-кафявите електронни и хартиени парцали, обслужващи властта в България. Долу Хунтата ГЕРБ! Да живее България!
      Журналистът Стоян Тончев, Фейсбук
     
      -
     
      -
     
      МЕН ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ В ГРАД ПРАВЕЦ МЕ БИХА НАЧЕЛО С ЗАМ. КМЕТА И ОЩЕ ДВАМА ИДИОТИ, ЗАЩОТО СЪМ СЕ СНИМАЛ С ПАМЕНТНИКА НА ДИОГЕН НАПРАВЕН ОТ ДРУГАРЯТ ТУРЧИН ВЕЖДИ РАШИДОВ ОТ ГЕРБ. "АЗ СЪМ ГРАЖДАНИН НА СВЕТА", А ЗАМ. КМЕТА МИ НАЛАГА НЕГОВО МИСЛЕНЕ ИЛИ СПЕЦИАЛНО ПОДГОТВЕНА АТАКА НА ПОБОЙ, НО ПЪРВО МУ ФЪСНАХ НА ИЗРОДА ЛЮТИВ СПРЕЙ, ЗАЩОТО ТОЙ МИ ИСКАШЕ ФОТОАПАРАТА, КАРТАТА И СЛЕД ТОВА МЕ НАПАДНА ДА МИ ДЪРПА ПЛАКАТИТЕ ВЗЕ ГИ И ТОГАВА МУ ФЪСНАХ КАТО КУРВА ЛЮТИВИЯ СПРЕЙ, А ТОЙ БЯГА, А ТРИМА ОХРАНИТЕЛИ МИ КРЕЩЯТ, ЧЕ ВИКНАЛИ ПОЛИЦИЯ ДА ЧАКАМ И АЗ ЧАКАМ, А РОБОТНИЦИ СЪС "СИНИ ПОТНИЦИ" ДЕТО РАБОТЯТ НА ПЛОЩАДА МЕ ЗАОБИГРАЖДАТ С ТОЯГИ. ЧАКАМ, И ТОГАВА ПРЕСТЪПНИКА ЗАМ. КМЕТ СЕ Е ОСЪЗВАЛ И СЕ ВРЪЩА И МЕ НАПАДА, ЗА ДА МЕ ХВЪРЛЯТ НА ПЛОЧНИКА И ДА МЕ БИЯТ ДО БЕЗСЪЗНАНИЕ ИДВА ОРГАНЪТ ДА МЕ РАЗПИТВАТ, А ПОБОЙНИЦИТЕ ПРОКУРОР ГИ РАЗПИТВАЛ И ЧАКАМ ДА ИМА СЪД - БЪЛГАРСКИТЕ КУРВИ СА НА ВЛАСТ! ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ, ЗАЩОТО АЗ НЕ МОГА, А МНОГО ТРЯБВАТ ПАТРОНИ ЗА СТРЕЛБА - ЖАЛ МИ Е ЗА ЖЕРТВИТЕ. АЗ СЪМ СТРЕЛЕЦ, БИАТЛОНИСТ!
     
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
     
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]