Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

Борисов хвърли бомбата на годината: Не съм го казвал досега, но президентът Радев ме следи с дрон ВИДЕО

     Борисов хвърли бомбата на годината: Не съм го казвал досега, но президентът Радев ме следи с дрон ВИДЕО "Ако в спалнята са ми сложили камери и почнат да пускат такива снимки, втасахме я всичките", пошегува се премиерът
     
      Прочети повече в Blitz.bg:
     
      https://blitz.bg/politika/borisov-khvrli-bombata-na-godinata-ne-sm-go-kazval-dosega-no-prezidentt-radev-me-sledi-s-dron-video_news752581.html
     
      -
     
      -
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/202006/1592403499-1.jpg
      -
     
      "Би трябвало да съм охраняват, докато спя. Така поне знам. Охраната на президента Радев спи заедно с охраната ми", разкри премиерът Бойко Борисов по време на извънреден брифинг в централата на ГЕРБ, свързан с провокациите срещу управлението. "Не съм го казвал досега, но той мина границите и ще кажа - той си позволява да вдига дрон и да ме снима. Като кажа на охраната, че ще го сваля, той веднага го спира. Докарва ми го на терасата, пред хола, и аз като питам защо се прави това на охраната, те казват, че той го управлява. Аз лично знам, че Радев ме следи с дрон. Идва на един метър до мен и аз питам НСО защо не са го свалили и ми отговарят: "Еми, той президентът го движи", обясни той пред журналисти. Премиерът: Бенатова знае за стаята ми в Бояна, Сретен Йосич и Божков не ме изплашиха, а Цветанов... БЛИЦ TV "Като покажа възмущение, оп, го прибира. Казвам ви, че президентът Радев ме следи с дрон. От НСО ми казаха само и единствено, че от Китай са му подарили дрон и той си го кара", допълни министър-председателят. Извънредно в БЛИЦ! Борисов отвръща на удара: Снимките са нагласени! Мразят ни! НА ЖИВО В БЛИЦ TV "Ако в спалнята са ми сложили камери и почнат да пускат такива снимки, втасахме я всичките", пошегува се премиерът. "Много са ми интересни тия, които се имат за големи мъжкари, а като лелички са си пазили съобщения "помагай", "мерси" и т.н. Преди ходех с автомат, сега ще си взема пистолет. Има много момчета - смели, добри професионалисти от НСО. Знам, че са истински професионалисти. С много пари, някой може да го пробият. Много колеги от НСО отидоха при олигарсите на работа. Десетки са. Може да са пробили някои, достатъчно е да отвориш вратата и да щракнеш", каза Борисов. Премиерът заяви, че няма да живее в параноя, защото това не е демокрация. "Няма да живея в страх и да се гърча пред някого. Не съм се гърчил пред никой. Каквото ни е писано. Аз сладко спинкам", заключи Борисов.
     
      -
      НАТИСНИ ТУК-
     
     
     
      -
     
      -
     
      -
     
      Радев отговори на Борисов за дрона и снимките в спалнята! "Такова нахлуване в личното пространство със спящия г-н Бойко Борисов е най-опасно", каза президентът
     
      Прочети повече в Blitz.bg:
     
      https://blitz.bg/politika/radev-otgovori-na-borisov-za-drona-i-snimkite-v-spalnyata_news752709.html
     
      -
     
      -
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/202006/1592467753-gykk.jpg
      -
     
      "Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да отваря чекмеджета и да ги пълни с пачки", заяви с усмивка президентът Румен Радев пред медиите. Така той отговори на премиера Бойко Борисов, който вчера го обвини, че го следи с дрон. Управлявал съм и самолети, управлявал съм и дронове, призна държавният глава. Но в момента се прави опит да се отклони вниманието дали тези снимки са постановка и дали записът е монтаж, допълни Радев. Не мога да тълкувам всичко, изречено от премиера, имам предел за своята фантазия.
     
      Крайно недостойно е отново да се лепят петна по НСО, чиято работа е да защитават охраняваните лица, а не да ги дискредитират. НСО охранява извън сграда, но когато домакинът реши да допусне гости вътре, той носи отговорност за тях. За НСО не вярвам, но не е лошо и премиерът да си направи преценка за кръга от познатите си, отправи съвет Радев. Борисов хвърли бомбата на годината:
     
      Не съм го казвал досега, но президентът Радев ме следи с дрон ВИДЕО "Такова нахлуване в личното пространство със спящия г-н Бойко Борисов е най-опасно. Такова нахлуване в личното пространство е безумно", заяви държавният глава. В момента, в който излезли снимките, се обадих на НСО да отидат веднага при премиера и да направят проверка на случая.
     
      Прокуратурата е длъжна да направи проверка, защото в момента е най-важно едно Трябва да има независима експертиза и за достоверността на аудиозаписа, каза още президентът. "Никога не съм изразявал желание за служебен кабинет", отсече той. "Брифингът вчера беше опит да се търси геополитическа индулгенция за проблемите в държавата. Борбата за власт се води между политическите партии. Аз в кухнята на партиите не се меся. Ако е дискредитирана държавата, има органи, които да възстановят справедливостта. Ще наложа вето с ясни аргументи на промените в закона за МВР, ще ги имате публикувани", каза Радев, като уточни, че ветото ще е частично.
     
      "Никой не може да дискредитира правителството, освен самото то. Борисов с нещата, които говори и поведението си, е най-голямата заплаха за правителството", изтъкна още президентът на въпрос дали участва в опит за държавен преврат.
     
      ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
     
     
     
     
     
     
     
      Деси Атанасова с изумителен поетичен коментар за компроматите срещу Борисов Поетът едва ли е предполагал, че кон и ескаДРОН ще са основните средства на "опозицията"
     
      Прочети повече в Blitz.bg:
     
      -
      https://blitz.bg/politika/desi-atanasova-s-izumitelen-poetichen-komentar-za-kompromatite-sreshchu-borisov_news752725.html
     
      -
     
      -
     
      Разкритието на Борисов, че Радев го следи с дрон, летящ на 1 метър от него, е повод за притеснение сред обществото и членовете на ГЕРБ. Във връзка с грубата намеса в личното пространство на премиера Десислава Атанасова Радева пусна във Фейсбук преди минути този пост: "Кон изправя се, изцвили и отронил сетни сили, грохне мъртъв на земята някой воин поразен. Ах, летете, ескаДРОНИ!" Смирненски едва ли е предполагал, че кон и ескаДРОН ще са основните средства на "опозицията". Тя язди кон, а той управлява дрон Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки. Това заяви прездидентът Румен Радев в отговор на думи на Бойко Борисов от вчера. В момента се отклонява вниманието от най-големия въпрос, а той е един: дали снимките са постановка, дали записът е монтаж. Това е въпросът. Снимката със спящия човек е най-тревожна за мен, такова нахлуване в личното пространство на министър-председателя не е допустимо. В ход е служебна проверка, каза още президентът.
     
     
      -
     
     
     
      Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки. Това заяви прездидентът Румен Радев в отговор на думи на Бойко Борисов от вчера. В момента се отклонява вниманието от най-големия въпрос, а той е един: дали снимките са постановка, дали записът е монтаж. Това е въпросът. Снимката със спящия човек е най-тревожна за мен, такова нахлуване в личното пространство на министър-председателя не е допустимо. В ход е служебна проверка, каза още президентът.
     
     
     
      УСТНИТЕ ЩЕ СИ УКРОТЯ, АЛА ОЧИТЕ НЕ МОГА ... Народна песен !
      -
      КОПИ:
     
     
     
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ, ЗАПЛАШВАН ОТ ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ ПО ИНТЕРНЕТ - 2002

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]