Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

Борисов си призна за Записа! ... И ПОЛУЧИ НАГАРДА -

     Борисов си призна за Записа! + Записът със субтитри: - Скандално
      -
      http://skandalno.net/%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%81%d1%8a%d1%82-%d1%81-184500/
      -
     
      -
     
      -
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/06/borisov12-e1592249625435.jpg
      -
      Премиерът Борисов няма да иска разследване за автентичността на телефонния запис, както и за това кой го е публикувал. Това заяви той днес по време на инспекция на строителен обект. През уикенда българския министър-председател отрече автентичността на изтеклия в публичното пространство звуков файл. На въпроса дали ще"
      "Премиерът Борисов няма да иска разследване за автентичността на телефонния запис, както и за това кой го е публикувал. Това заяви той днес по време на инспекция на строителен обект. През уикенда българския министър-председател отрече автентичността на изтеклия в публичното пространство звуков файл. На въпроса дали ще поиска разследване по случая, Борисов каза: "Не ме интересува. Ако се вкарам само да мисля за това, значи че му обръщам внимание. Да правят каквото искат. Повече да правят. Няма лоша реклама, каза той и добави, че му се подготвят още такива неща. Думи, с които българският премиер директно потвърди че на записа е именно той, а селските пиянски псувни и каруцарски попържания са си чисти и автентични Борисови умотворения - в стил Made in Bankia. И няма как да е иначе. При такива излагащи го обвинения, всеки невинно набеден нормален човек би поискал експертиза, за да изчисти името си. Борисов категорично отказва да го направи, което от негова страна си е очевидно признание."
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2020/06/borisov12-e1592249625435.jpg
     
     
      Skandalno.net припомня, че в петък следобед в YouTube и в аудиоплатформата SoundCloud беше публикуван 6-минутен запис, правен през 2019 г., на който се чува гласа на премиера. В разговора той използва обидни квалификации по адрес на председателя на парламента Цвета Караянчева, обсъжда актуални теми, сред които предварителна информация за обвинение по случая с къщите за гости. На събеседника си, чийто глас не се чува, Борисов нарежда да проверката на Комисията за финансов надзор (КФН) срещу застрахователния холдинг Еврохолд
      Дружеството беше заявило интерес към покупката на ЧЕЗ Разпределение България; и ЧЕЗ Електро България,
      „Раздуйте това, че вкарах КФН по „Еврохолд“, на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене, това е много важно“, чуват се нарежданията и закинети на Борисов в записа.
      На 24 април, 2019 г от Комисията за финансов надзор (КФН) обявиха, че са се самосезирали и започват проверка на „Еврохолд“. В крайна сметка сделката беше прекратена от Комисията за защита на конкуренцията (КЗК). Но „Еврохолд“ беше ефективно спрян по пътя си към мащабната покупка.
      ВИЖ ВУЛГАРНИЯ ЗАПИС НА БОРИСОВ СЪС СУБТИТРИ:
      https://www.youtube.com/embed/dk9oAtAd2mU?feature=oembed
     
      В разговора на Борисов с анонимния му събеседник се засягат още и масираните проверки на къщи за гости през 2019 г., финансирани с евросредства, до които проверки се стигна, след като журналисти разкриха и оповестиха, че бившият зам.-министър на икономиката Александър Манолев ползва такава къща като лична резиденция.
      Манолев ще изгори, ще му повдигнем днеска или утре обвинения, ще го съсипем. Аз го предупредих. Там и кметът ще изгори. Но аз ще изгоря всичко, за да изгори Елена Йончева. Един нема да пощадя от наш‘те“, се чува от записания разговор. На 25 април прокуратурата повдига обвинения на Манолев, а два днипо-рано, на 23 април 2019 г. МВР започна проверки на обекти, построени от бащата на мъжа на журналистката Елена Йончева, която по това време вече е в Европарламента.
      В записа става ясно, че Борисов е потърсен заради изказване на председателката на парламента Цвета Караянчева. На 24 април (ден след началото на разследването срещу Йончева и същия ден, в който КФН се самосезира по сделката за „ЧЕЗ“ бел. ред.), Караянчева отхвърля предложение на Валери Симеонов да се почете годишнина от арменския геноцид, защото предложението му не било внесено в парламента навреме.
      Ключови в разговора са понятията „геноцид“ и „масово изтребление“. Второто заменя първото в декларация, приета от парламента през 2015 г. В изтеклия запис се чуват обвинения по адрес на Караянчева, че не може да различава „геноцид“ от „масово изтребление, гарнирани с множество обидни думи и квалификации по адрес на коментираните.
      Пею Благов, Skandalno.net
      -
      -
      Борисов получи награда за родолюбие Тя е за приноса му за развитието на страната, за всичко, което прави и е направил през годините
     
      https://blitz.bg/obshtestvo/borisov-poluchi-nagrada-za-rodolyubie_news752108.html
     
      -
     
      -
     
      -
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201912/1575448341-20191204095738-mg-4397.jpg
      -
      Министър-председателят Бойко Борисов получи наградата за родолюбие "Дядо Йоцо" на сдружение "Де е българското" за 2019 година. Наградата бе връчена на премиера от основателя на сдружението Огнян Петров. Той заяви, че наградата е за приноса на Бойко Борисов за развитието на страната, за всичко, което прави и е направил през годините. Наградата се връчва ежегодно от 2005 година на заслужили българи по време на едноименния със сдружението фолклорен фестивал край мездренското село Очин дол - родното място на Вазовия герой, на който е издигнат паметник.
      -
      СЛЕПЕЦЪТ ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА !
      -
     
     
      -
      http://www.stefan-tcholakov.eu/pic/6883
      -
     
      -
      НАТИСНИ ТУК-http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?p=links&year=2
     
      -
     
      Дядо Йоцо ще гледа на Черпиш
      как руши се Българска светиня манастир
      от новите юдейски попове в страната
      рушейки, наричайки се демократи !
     
      Там ще го поставят този старец плам
      виждащият Вазовски слепец с мечта ....
      хората да вглеждат се във този мит свещен
      да се преклоним, НЕ-спира бързащия влак !
     
      Дали няма да окачат дядо Йоцо на скалите при Лакатник
      за да заличи убитите за Свободата срещу Царя и палача
      Ще види ли от тама Змей Горянин скрит във манастир
      интерниран от терора на юдейски комунист ?!
     
      Където и да го поставят дядо Йоцо - ГЛЕДА
      Той гледа загиваща България и в момента !
      Продават я новите юдейски демократи
      юдо-коматистите предателите що ни клаха !
     
      Време е да викне дядо Йоцо с пълен глас
      Юдейската култура и религия е смърт за нас
      Те убиваха ни от турско време до сега
      Вън таз мръсна сган от майка България земя !
     
      Предатели, продажници нещеме Ви - Нии !
      Смърт за чуждите религии и шпиони що ни робят в мир !
      Те добри са за техните страни да им се молят там
      Юдо Искаритски свини що носят ни войни - НЕЩЕМ СЕГА !
     
      Където и да го поставят дядо Йоцо - ГЛЕДА
      Вижда НИ, Вазов и ЛЕГЕНДА !
     
      Стефан д-р Димитър Чолаков
     
     
     
     
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]