Стефан д-р Димитър Чолаков
July 23, 2024, 09:36:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: НЕ СМЕНИХТЕ ЛИ ТАЗИ ПРОПАГАНДА С ДРУГА ИЛИ &#  (Read 563 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 4581


View Profile Email
« on: April 10, 2023, 03:14:01 PM »

НЕ СМЕНИХТЕ ЛИ ТАЗИ ПРОПАГАНДА С ДРУГА ИЛИ Я ПОВТАРЯТЕ ДА Я ЧЕТА ЗА ПОРЕДНИЯ ПЪТ !
-
?ДА ЦИ БАУ? ОТ ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА КИТАЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
-
ДО БЪЛГАРСКИЯ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ?ГЕНЕРАЛ ? ПРЕЗИДЕНТА? НА БЪЛГАРИЯ , ДРУГАРЯТ РУМЕН РАДЕВ ?
-
ДРУГАРЮ ?ГЕРЕРАЛ ? ПРЕЗИДЕНТ,
-
РАПОРТУВА ?ОХРАНИТЕЛЯ НА ПВО И ВВС ПРИ ПОДЕЛЕНИЕ 30 400, -1963 ГОДИНА, КОГАТО ТИ СИ СЕ РАЖДАЛ, РЕДНИКЪТ  ЧОЛАКОВ СТЕФАН ДИМИТРОВЪ, ОЩЕ ОТКОМАНДИРОВАН  НА ЛЕТИЩЕ ЧЕШНЕГИРОВО, КОЕТО Е СЕГА САЩ БАЗА ЗА ПОДГОТОВКА НА ВОЙНА И ПРЕВЪРНАТИ ВЪ УКРАЙНА РУСИЯ, БЪЛГАРИЯ И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ? МЕЖДУ-НАРОДЕН ТЕРОРИЗЪМ.
 ТА МЕН МЕ НАПРАВИХА  РАБОТНИК, ТРУДОВ РЕДНИК, ДА ПУСКАМ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО В ТЕЦ ?МАРИЦА ИСТОК -2?, ЗА ДА СЕ ТОПЛИШ, КОГАТО СИ РАСЪЛ КАТО БЪДЕЩ СТРОИТЕЛ НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОБЩЕСТВО !
-
ПИША ТИ В ИМЕТО НА НОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ?ЦЕНЗ-УРА?, КОЯТО СЕ ВЪРТИ ПРИ МЕН ОТ ДОСТАВЧИКА ?КЕЙБЪЛ КОМ И КУР-ПОРЕЙШЪНЪЛ - ВРАЦА?, КОЯТО В КРАЯ НА МИНАЛИЯ МЕСЕЦ МЕ МАЛКО ?ДЕКЛЕЦЕ-ФИЦИРА? И МИ НАПРАВИХА ХУХАВЕЛ, ТА МЕ СПРЯХА ДА  НЕ ВНИ-САМ ТЕКСТОВЕ ВЪ ?СКАНДАЛНО.НЕТ? .
-
ТРИ ДНИ БЯХ БЕЗ ИНТЕРНЕТ И ТЕЛИВИЗИЯ, НО СИ ПЛАЩАМ /ТОВА НЕ Е НИКАК ВАЖНО ЗА ДРУГИ СРАВНЕНИЯ, КОЙТО ПРАВЯ ПРЕД ТЕБ И СЪДЯ ДРУГИ ДОСТАВЧИЦИ. ИМАЧ ЛИ  ПРАВО В БЪЛГАРИЯ И СЪД ДА ГИ СЪДЯ, ЗА ДА МЕ НЕ ГРАБЯТ ? АЗ ИСКАМ СЪЩО ДА СЪМ В РЕДИЦИТЕ НА БОРЦИТЕ ЗА МИР СРЕЩУ ВОЙНАТА !
-
ТА, АЗ ХОДЕХ В ОБЩЕСТВЕНАТА БИБЛИОТЕКА НА ИМЕТО НА ДРУГАРЯТ ?ХРИСТО БОТЬОВ?  И ТАМ, ТАКА МЕ НАСОЧИХА НА ПО ГОРНИЯ ЕТАЖ, ЗА ДА ПИШУВАМ И ПРАВЯ ?КОНТРА ПРОПАГАНДА? ВЪ БУЛГАРИСТАН И ОТКРИХ, ЧЕ ГОРНИЯ КОМПЮТЪР ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ СА ГО ПРОМЕНИЛИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН, КАКТО МИ ПРАВЕХА В ШВЕЦИЯ В ДОМА МИ ОТ ДРУГИТЕ ДОСТАВЧИЦИ И ТАКА ПРОДЪЛЖАВА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПРОПАГАНДА В БЪЛГАРИЯ  ДА СПИРАТ ИП АДРЕСИТЕ, ЗА ДА НЕ ПИШАХ ХОРАТА СРЕЩУ ЗАПАНИТЕ ЦЕНСОСТИ, САЩ, НАТО И ЮДЕЙСКИЯ ИМПЕРИАРИАЛИЗЪМ ? НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО, ДУКЕМЕНТАЛНО ПРЕДСТАВЕНО ОТ МЕН, НЕ ЧЕ СЕ ЖАЛВАМ, САМО КОНСТАТИРАМ ОБЩЕСТВЕНО С ТОЗИ ПРОТЕСТ, КОЙТО Е НИЩО С ДЕЛАТА ДЕТО ВОДЯ И ТИ СЕ ОПЛАКВАМ, А ТИ МЕ ПРЕХВЪРЛЯШ КАТО МЪДО В СЪДРАНИТЕ СИ ГЕНЕРАЛСКИ ПАНТАЛОНИ ?
ТАКА РАЗБРАХ, ЧЕ СЪМ ПРЕ-ЕБАН ДЕМОКРАТИЧЕСКИ, ПО НАРЕЧЕНО МУ И ПО МОДЕРНО МУ С ДУМАТА ?ДЕМОКРАТИЧЕСКА ЦЕНЗ-УРА !?  ПОД БЛАГОРОДНОТО ОБЯВЛЕНИЕ, ЧЕ БИСКВИТКИТЕ КОЙТО ГИ СЪБИРАТ, ТАЙНО Е ДА НИ ДЕКЛЕЦЕ-ФИЦИРАТ  ЯВНО ПО ШЕКС-ПИР ОТ ЧОВЕШКОТО ОБЩУВАНЕ ПО СВЕТОВНАТА МЕДИЯ ?.
-
ПРИ ТОЗИ ХОД НАПРЕД НАЗАД ОТ НАС ДО ОБЩЕСТВЕНАТА БИБЛИОТЕКА, ЗАБЕЛЯЗАХ И ДРУГ ?ТАЙНО ТЕХНИЧЕСКИ? ХУХАВЕЛ, ИЛИ КУХИНЕЛ, В ТАЗИ ?ДЕМОКРАТИЧЕСКА ЦЕНЦУРА?, КАТО НАПИСАНОТО В ДОМА МИ ОТ МЕН , КОЕТО СЪМ ПОСТАВИЛ В ?СКАНДАЛНО.НЕТ?  НЕ СЪЩЕСТВУВА В РУБРИКИТЕ НА БИБЛИОТЕКАКАТА НА ДРУГАРЯТ ?ХРИСТО БОТЬОВЪ?, КОЙТО СЕ Е БОРИЛ ЗА ?СВОБАДА И ДАЖЕ Е УМРЯЛ ЗА НАС? ?.
НЯМА НИКАКВА ПОЧТИ РАЗЛИКА, КОЯТО ОТКРИХ, ЧЕ В БИБЛИОТЕКАТА НА ГРАД ВЕКШЬО ? ШВЕЦИЯ МОЯТА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НЕ СЕ ОТВАРЯ, И ТОВА Е ЗАЩОТО ТИЯ НА КОЙТО ИМ ПЛАЩАТ ЗАТВАРЯТ МОЯТА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА ПО СВЕТА ДА НЕ СЕ ОТВАРЯ, НО ИМА ЕДНИ ДРУГИ ТРИКОВЕ, КОЙТО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ПО СВЕТА НЕ ЗНАЯТ, ЗА ДА ОТВОРЯТ СТРАНИЦИТЕ МИ И ДА МЕ ЧЕТАТ, КАТО ЕДИН ОТ ?БОРЦИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРЕДИ И СЕГА, ЗАЩОТО КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИК, АЗ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЗВАМ ВСЕКИ ДЕН, ЧЕ СЕ БОРЯ ЗА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА В БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ ? СРЕЩУ ВОЙНАТА.
ЕТО ДНЕС НАШАТА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕ-ВИЗИЯ ПОКАЗАХА, КАК ОТ РУСИЯ ДРУГАРЯТ ПУТИН Е ВЪРНАЛ НА ТЕЗИ РОДИТЕЛИ ДЕЦАТА, КОЙТО СА ЖИВИ ДА СИ ГИ ГЛЕДАТ, ЗА ДА НЕ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ ГИ ПРОДАВА НА КИТАЙЦИТЕ, КОЙТО СИ ИМАТ МНОГО ДЕЦА ?
УПЛАШИХА ГО , ЧЕ ЩЯЛ ДА ГИ ХРАНИ В РУСИЯ И ХОРАТА СЕ СТРАХУВАТ, НО СЕГА СА РАДОСТНИ, А ОНЕЗИ ДЕЦА ДЕТО СА БЕЗ РОДИТЕЛИ ЩЕ ГИ ХРАНЯТ И ГЛЕДАТ В ДЕТСКИ ГРАДИНИ ПОЦЯЛА РУСИЯ !
ВЪПРОСЪТ БЕШЕ ЗА ИЗВЯВАТА МИ ВЪВ ВРАЧАНСКАТА БИБЛИОТЕКА НА ДРУГАРЯТ БОТЬОВЪ КАТО СТИХОПЛЕТ-ЕЦ ПРОТИВ ВОЙНАТА , И ДА ПОЛУЧА ЕДНА МЪНИЧКА НА-ГРАДА ? ОРДЕН НА ДРУГАРЯТ ?ЛЕНИН? МОЖЕ И МАРКС И ЕНГЕЛС ДА МИ ДО-ТУРИТЕ ... ОТ ПРЕД НЕ ОТ ЗАД !
-
ДНЕС ГЛЕДАХ ЕДНО ПРОПАГАНДНО ПРЕДАВАНЕ НА ?ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ? ГЕРМАНСКОТО РАДИО ЗА ПРОПАГАНДА?  /МЕН МЕ СЪДИХА 1981 ГОДИНА ЗА СЛУШАНЕ НА РАДИО ПО  ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА/, НО СЕГА Я ГЛЕДАМЕ В ДОМЪТ СИ И ТАКА КАЗАХ ТОГАВА НА ОБВИНИТЕЛЯ  ПРО-КУР-ХОР И НА СЪД-ЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ РАБОЩЕЩИ ЗА ПАРТИЯ БКП ЗА ПАРИ, ПРЕД ДС-ТО ЦИТИРАМ СЕ : ?В СЛЕДВАЩАТА ГОДИНИА 1982 В ГЕРМАНИЯ ЩЕ ПУСНА СПЪТНИК, КОЙТО ЩЕ ПРЕДАВА ТЕЛЕВИЗИЯ И ПРОПАГАНДАТА И ЩЕ ВЛЕЗНЕ В ДОМА МИ И ЕТО ДНЕС КОНСТАТИРАХ ТАЗИ БЛАГОВИНЯ, ЗА КОЯТО БЯХ НАРОДЕН ЗАТВОРНИК И ПРЕШЕСТВЕНИК НА ТВОЯТА ДЕМОКРАЦИЯ ? ПРЕЗИДЕНТЕ ? В ИМЕТО НА ФОНДАЦИЯТА ?КОНРАД АДЕНАУЕР И ДРУГИ ДЕТО СЪЗДАДОХА БОЙКО БОРИСОВАТА ПАРТИЯ ?ГЕРБ?, ДА Е ПАТЕРИЦА НА ВЕЛИКАТА ГЕРМАНИЯ КОЯТО ПОДКРЕПЯХМЕ В ДВЕ ВОЙНИ И НАКРАЯ СЕ ИЗСРАХМЕ, НО ДОБРЕ ЧЕ СЕ БИХМЕ И МАЛКО СЪ ТЯХ ТА ДРУГАРЯТ СТААЛИН НИ ЗАЩИТИ В ПАРИЖ ДА НЕ НИ ОКУПИРАТ И ВЗЕМАТ ПОЛОВИДАНАТА БЪЛГАРИЯ И ДА Я ДАДАТ НА ГЪРЧОЛЯТА, ЗАРАДИ ФАКТА ЧЕ СМЕ ГИ ПАЗИЛИ ОТ ЗЛИЯ ЗМЕЙ ?!
ГЕРМАНСКАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА НА ?ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ? ГАРМАНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ?  ПОКАЗАХА СТАТ-УЙЯ НА ДРУГАРЯТ ФРИДРИХ ЕНГЕЛС ПОДАРЕНА ОТ КИТАЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И ГЕРМАНЦИТЕ ГО ЛЪСКАТ ТОЗИ ПАМЕТНИК И ПОКАЗВАТ ТОЗИ ДРУГАР И ДРУГАРЯТ МАРКС И  ОБЯСНЯВАХА ЗА НЕГО, ЗАЩОТО АЗ НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ ТОЙ Е НАПИСАЛ С ЕНГЕЛС НЯКЪКЪВ ?КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНИ-ФЕС?, А В БУЛГАРИСТАН МУ МАХНАХА ИМЕТО НА ИКОНОМИЧЕСИЯ ИНСТИТУТ, ЗАЩОТО БИЛ РОДО-НАЧАЛНИК НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ДВИЖЕНИЕ ВЪ БУЛГАРИСТАН, КОЕТО СЕ РАЗВИВА КАТО СВЕТВОВНО И БЕЗ НАС, ЗАЩОТО СМЕ ГО МАХНАЛИ, А НА ЗАПАД ЧЕСТВАХА 200 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО МУ И ГО УЧАТ ?!
-
ТА ПО ТОЗ ПОВИД , ПОНЕЖЕ СЕ ДОКАЗА, ЧЕ ДРУГАРЯТ ХРИСТО БОТЬОВ Е БИЛ ЧЛЕН НА СВЕТОВНИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ И ОН ПРЪВ КОМУНИСТ В БЪЛГАРИЯ, ДА ВЗЕМЕТЕ ДА ГО ИЗТРИЕТЕ ОТ ВРАЧАНСКАТА БИБЛИОТЕКА , ЗАЩОТО ТОЙ Е ВРЕДЕН ЗА МЕН, ДА МИ ПРАВИТЕ ПРОПАГАНДА С НЕГО И ДА МЕН  СКРИВАТ ДА НЕ МУ БЪДА ЛИТЕРАТУРЕН ПРОТИВНИК, ЗАЩОТО АЗ СЪМ СЕ УЧИЛ ОТ НЕГО И СЪМ СЕ КЛЕЛ ПРЕД ЛОБНОТО МЕСТО, НА 2 АПРИИ 1989 ГОДИНИ, ГА ИЗЛЕЗНАХ НА ВРАЧАНСКИЯ ПЛОЩАД ДА МУ СЕ ПОКЛОНЯ? С ?ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНАТА МАСА?, ЗА КОЯТО БЯХ ДВА МЕСЕЦА В ГСУ ? НА МВР ДА ГИ УЧА НА ДЕМОКРАЦИЯ, А ТЕ МЕ ИЗГОНИХА ОТ БЪЛГАРИЯ, А СЕГА ШВЕДИТЕ МИ ВЗЕХА СОЦИАЛНАТА ПЕНСИЯ И АЗ ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ЗА ТРЯБВА ДА ТИ ЛИЖА КУРО /ЧЛЕНО/ ЗА СОЛ , ЗА ДА НЕ ВЗЕМАМ УЧАСТИЕ С МОИТЕ  КНИГИ ВЪ БИБЛИОТЕКАТА МУ, ЗАЩОТО СЪМ ПРОДЪЛЖИТЕЛ НА БОТЕВА И Т.Н.
ДА ГО ЗАЛИЧИТЕ, ЗА ДА НЕ ОБЩУВАМЕ !
НЕКА ОБАЧЕ ДА СИ ДОВЪРША ПРЕЖИВЯВАНЕТО С ИНТЕРНЕТНИТЕ ШАШАРМИ ДЕТО МИ ГИ ВЪРТЯТ ТЕЗИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ НА СВЕТОВНИЯ ДЖАНДАР-И - МЕРИЗЪМ С НОВАТА ПАЙНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТЪ, КОЯТО Е НАРЕЧЕНА ?ДАНС? И ТИ СИ ДАЛ НОВО НАЗНАЧЕНИЕ НА СТАРИЯ НАЧАЛНИК НА ?ДАНС? ДА ПРОДЪЛЖИ ДА МЕ ПРЕСЛЕДВА И ГРАБИТЕ ПО ФАШИСТКИ!
ТРАХ МЕ Е ДА НАПИША МОДЕРНОТО ?ЮДО-ФАШИСТКИ  ПО УКРАИНСКИ?,И  ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СКАЧАТ МАЙМУНИТЕ, ЧЕ БИЛО ЕЗИК НА ОМРАЗАТА, А ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ 1944 НЯМА ИНФОРМАЦИЯ , КАКВО СА ПРАВИЛИ В ЗИМНИЦИТЕ НА ?СЛАВЯНСКА БЕСЕДА?, ДИРЕКЦИЯТА НА ?НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ ?ПОЛИЦИЯТА? И ВЕРОЯТНО АРХИВИТЕ ОТ МИНАЛОТО СТЕ ГИ ЗАЛИЧИЛИ, ИЗТРИЛИ ИЛИ ИЗГОРЕНИ В ИМЕТО НА САЩ ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ ДА МАНИПУЛИРА ТОГАВАШНИТЕ ЮДИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ДА СЛУЖАТ КАТО СОЛОМОН ПАСИ, ЗАЩОТО ЩЕ ИМ ИЗВАДЯТ ДОСИЕТАТА ?.
ТОДОР ЖИВКОВ ГО ПРИБИХТЕ ДА НЕ ПРОГОВОРИ, ЗАЩОТО ИМА НЯКОЙ ПОДМЕТКИ В ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КЛИПОВЕ ДЕТО СИ ПРИЗНАВА ГРЕХОВЕТЕ, НО ГОЛ-ЯМИЯ ГРЯХ НЕ ГО ИЗПРИКАЗВА !
-
БОЙКО БОРИСОВ МУ БЕШЕ ПАЗАЧ, НО НЕ ГО ОПАЗИ ОТ НОВИТЕ ГЛАВОРЕЗИ  УБИИЦИТЕ НА СВЕТОВНИЯ КОМУНИЗЪМ, КОЕТО СИ Е ВИД РЕЛИГИЯ КАТО ХРИСТИЕНСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ, ПРЕД КОЙТО СЕ КЛАНЯМЕ ВСЯКА ГОДИНА ПО ВЪЗКРЕСЕНИЕТО ? ? ТОЙ ?ХРИСТОС УМРЯ ДА ЖИВЕЕМ НИЕ ?ХАЛЕЛУЙЯ !? 
ТА ВРЪЩАМ СЕ ВЪ НАС ДОМЪТ МИ И ПУСКАМ КОМПЮТЪРА СИ И ОТКРИВАМ, ЧЕ НАЛИ ТИ ПИСАХ В БИБЛИОТЕКАТА  ГО НЯМА ТОВА ДЕТО СЪМ ПИСАЛ,  КОЕТО СЪМ ВНЕСЪЛ ВЪ ДОМА МИ САКАМ ДА ТИ КАЖЕМ, А В МОЯТ КОМПЮТЪР В СТРАНИЦАТА СИ ГО ИМА, КАТО СЕ ВЪРНАХ !
КАК ГО ПРАВИТЕ ТОЗИ ТЕХНИЧЕСКИ ХУВАВЕЛ ? ПИТАМ БЕ ПРЕЗИДЕНТЕ, ПИТАМ !
ТУКА ИМА , ТУКА НЯМА , ТОВА САМО МИСТЕР СЕНКО МОЖЕШЕ ДА ГО ПОКАЖЕ НА СЦЕНАТА, И ВЕРОЯТНО СЕ УЧИТЕ ОТ НЕГО , ЗАЩОТО И ТОЙ Е-БЕШЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ !
ЕТО, ТАЗИ ХУХАВЕЛА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ  НА БЪЛГАРИЯ И ОБЩНОСТТА ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НЕ МОГА ДА Я РАЗБЕРА?. , НО  ИМА И ДРУГИ НЕЩА, КАТО НАПРИМЕР ТЕЗИ ДЕТО МИ УЖКИМ ПАЗЯТ СТРАНИЦАТА, МИ Я СКРИХА ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТЕКСТОВЕ В СТРАНИЦАТА, И КАТО  ГИ ОТКИРЯ  НЯКЪДЕ ПО СТАРИ СТАТИИ И СМЕНЯ С НОВИТЕ АДРЕСИ ОТ НОВИЯ ДОМЕЙН, ТЕ СЕ ПОЯВЯВАТ.
ТИЯ НОВИ ТАШАКЛИИСКИ РАБОТИ НЕ ГИ РАЗБИРАШ, НО АЗ ГИ ОБЯСНЯВАМ, ЗАЩОТО ВСЯКО ИМЕ, КОЕТО СПОМЕНАВАМ В МОЯТА СТРАНИЦА ? ОБЩЕСТВЕНО , ТРЯБВА ДА СЕ ПОЯВЯВА В СВЕТОВНИ ИНТЕРНЕТ И ВСЕКИ, КОЙТО ВЛЕЗНЕ В МОЯТА СТРАНИЦА ЩЕ СЕ РЕГИСТРИРА И АЗ СЕ РАДВАМ НА БРОЯЧА ДЕТО РАБОТИ, НО И ТОЙ НЕЩО ЗАПОЧНА ДА СЕ КРИЕ, С КОЕТО МИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ НЯМА ДА МОГА ДА ПРОСЛЕДЯВАМ КЪДЕ ПО СВЕТА МЕ ЧАТАТ !
ЧЕТАТ МЕ ПО СВЕТА, НО ТРЯБВА МОЯТА СТРАНИЦА ДА ИМА ИЗЛАЗ ПРЕД СВЕТА, А ТОВА НЕ ГО ПРАВЯТ СЛУЖИЛИ  ОТ ?СУПЕРХОСТ.БГ? И ПИША И НА ТЯХ ПОСЛАНИЯТА СИ А ТЕ СИ МЪЛЧАТ И НЕ МИ ОТГОВАРЯТ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ КАКВО ДА ПРАВИМ ? ПЛАЩАМ ИМ БЕ ПРЕЗИДЕНТЕ ДА МЕ КРИЯТ ОТ ВАШЕ И ТВОЕ ИМЕ ! ТЕ СА ТВОИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ ЦЕНЗУРИ ПО ИНТЕРНЕТ, ЗАЕДНО СВЕТОВНИТЕ КОПОЙ МЕ ХВАЩАТ КАТО КУЧЕ НА СИДЖИМ, ПОЧТИ СЪЩОТО , КОЕТО НАПРАВИХА , ТРИМАТА БАБАИТИ И ДРУГАРКАТА ?ТЪРТО-НЕТКАТА В ПЛОВДИВА, ЗА ДА СЕ ПОДИГРАВАТ  С ЕДНО НЕЩАСТВО МОМЧЕ.
ТОВА СИ И ВИД ФАШИЗЪМ, НЕЩО КАТО РАСОВА ТЕОРИЯ ! НА ТОВА ЛИ СЕ УЧИМ ГЕНЕРАЛЕ, АЗ СЪМ СПАСИЛ 24 ЧОВЕШКИ ЖИВОТА, А КУРВИТЕ МЕ ОБВИНЯВАХА, ЧЕ СЪМ ОБИДИЛ ДРУГАРКАТА ДИРЕКТОРКА , КОЯТО ИМАЛА НАГРАДА ?100 ГОДИНИ ДРУГАРЯТ ЛЕНИН?
ОСТАВА ДА ПОПИТАМ КАК ГО ПРАВИТЕ ТОЗИ ШАШАВЛЪК ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНТ, ДОКЛАДВАЙ НА РЕДНИКА ЧОЛАКОВ, КОЙТО ТИ КУР-ЗЕРУВА ?
С ДОБРИ ЧУВСТВА ?
СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
10.04.2023 ? ВРАЦА БЪЛГАРИЯ
-
 ПИЛОН ЗА БЪЛГАРИЯ !
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2023&id=11165&p=poetbg&title=%CF%C8%CB%CE%CD+%C7%C0+%C1%DA%CB%C3%C0%D0%C8%DF+%21
      -
      На ?Роженските поляни в Родопите
      Ще бъде вдигнат пилон, пръв във светът !
      ПО ЛАЗАРОВ ДЕН, НАШАТА ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ !
      Да Ви напомним, че ние сме Българи !
      -
      Роженският събор се завръща на 14 юли
      -
      https://www.travelnews.bg/bg/news/16758634707628/rozhenskiyat-sabor-se-zavrashta-na-14-yuli
      -
      На Рожен
      111-метровият пилон с българското знаме ще е паметник на обединението
      -
      https://bnr.bg/post/101788357/pilon-na-rojen
      -
      -
      Да крещиш да живее България
      И да убиваш като Генерал Франко Испания
      Това не е национализъм, а фашистка прокоба !
      -
      Почти също е в Кралството Швеция
      Да рушиш неутралитет с векове
      И социален пример за целия свят? е ИНКВИЗИЦИЯ!
      -
      Първичен инстинкт за грабежи от НАТО
      Имат политици за световен грабеж
      БОГО-ИЗБРАНИТЕ ЮДИ, МАСКАРИТЕ С ПАРИ !
      -
      Предатели мътят във полози
      И вместо пилета змии от тама хвърчат
      Архи-оптерикси не гълъби за мирът !
      -
      Човечеството се бори за Мир
      Не колониални грабежи войни със НАТО и смърт
      БОГО-ИЗБРАНИТЕ ЮДИ СА ПРИМЕР ЗА ВЛАСТ ВЪВ СВЕТЪТ!
      -
      Тези идиоти ни лъжат ? НИЕ ПИЛОН ЩЕ СТРОИМ
      Най-висок е, рекордьор за светът
      НАРОДЪТ - След Бузлуджа символично Вървим !
      -
      Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2023&p=poetbg&title=%CF%CE%D1%CB%C0%CD%C8%C5+%CA%DA%CC+%C3%C5%CD%C5%D0%C0%CB%CD%C8%DF+%D1%C5%CA%D0%C5%D2%C0%D0+%CD%C0+%CE%CE%CD
      -
      СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТОВЪ ЧОЛАКОВЪ
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/11165
      -
       
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/11164
      -
       
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/11163
      -
       
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/11098
      -
       
      -
      http://stefan-tcholakov.eu/pic/10474
      -
       
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/11112
      -
       
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&p=poetbg&title=%D5%C0%C9-%CA%D3++%D1%D2%C8%D5++%C7%C0+%C2%C5%CD%D6%C8+%CC%C8%D6%C5%C2+%21
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2023&p=poetbg&title=%CF%CE%D1%CB%C0%CD%C8%C5+%CA%DA%CC+%C3%C5%CD%C5%D0%C0%CB%CD%C8%DF+%D1%C5%CA%D0%C5%D2%C0%D0+%CD%C0+%CE%CE%CD
      -
СТЕФАН Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ ЗА ШВЕДСКИТЕ КОМУНИСТИ В ИЗДИГНАЛИ ГО В  ?БЕЗДОМНИЯ ПОЕТ НА ШВЕЦИЯ?, А В БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ СОЦИАЛНА ПЕНСИЯ, ЩЕ МЕ ПРАВИШ ЛИ ЗАТВОРНИК ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ДА БЯГАМ ТАМ ЗА ЗАТВОРНИК ??
      -
      07.04.2023 ? Враца - БЪЛГАРИЯ
     
-
10.04.2023 ? ВРАЦА ПАЛАНКА ? БУЛГАРИСТАНСКИ САНДЖАТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!