tcholi_boli
|
 |
« on: October 28, 2015, 11:24:13 AM » |
|
До Районна Прокуратура Враца-28.10.2015 КОПИЕ – ОБЩЕСТВЕНИТЕ МЕДИИ ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ВРАЦА
ИЗЛОЖЕНИЕ От Стефан Димитров Чолаков, ул. Райна Княгиня № 20 А-12, 3000 Враца КАНДИДАТ ОТ ЛИСТАТА НА ПАРТИЯ „АТАКА” ЗА ОБЩИНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ВЪВ ВРАЦА - 2015-10-28
ГРАЖДАНИНО РАЙОНЕН ПРОКУРОР, На 21 октомври 2015 година бях нападнат на обявено събрание за кандидат кметовете в село Челопек от симпатизанти на кандидат кмета Борислав Банчев за Враца и кандидат кмета на село Челопек Красимир Тошев ръководители на формации „ДПС – Либерален Алианс” за избори 2015. Дал съм оплакване веднага в РУ – Враца вечерта на 21 октомври 2015 и съм написал, че ще дам ЖАЛБА пред Комисията по изборите в град Враца и Районна Прокуратура Враца, което направих на 22 октомври 2015. На 24 октомври 2015 съм посетил Комисията по изборите във Враца, който ми дадоха отговор, че техния отговор е поставен на таблото, но не съм го видял там и отново запитах и получих отговор, че е известена Районна Прокуратура Враца. На 25 октомври 2015 година съм посетил Районна Прокуратура Враца, за да разговарям с дежурния прокурор по движението ми в изборните комисии, за да мога да посетя пунктовете по време на броенето на бюлетините в края на изборния ден … ФОРМАЛЕН РАЗГОВОР СТАНА МЕЖДУ ПАЗАЧА НА СЪДЕБНАТА ПАЛАТА С РАЙОННИЯ ПРОКУРОР, КОЙТО МИ ОТКАЗА СРЕЩА В КАБИНЕТА МУ, КОГАТО ГО ПОСЕТИХ В СЪДЕБНАТА ПАЛАТА СТОЕЙКИ НА ПЪРВИЯ ЕТАЖ, А ТОЙ НА ТРЕТИЯ ЕТАЖ. ТОЙ БЕШЕ ОБЯВЕН РАЙОНЕН ПРОКУРОР В ДЕЙСВТИЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ИЗПИСАНИ В БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ. НЕГОВИТЕ АРГУМЕНТИ БЯХА, ЧЕ ДЕЛОВОДСТВОТО НА ПРОКУРАТУРАТА Е ЗАТВОРЕНА И НЯМА ДА МОЖЕ ДА ДИСКУТИРАМЕ ПО ПРОВЕЖДАЩИТЕ СЕ ИЗБОРИ И МОЯТА ЛИЧНА И ОБЩЕСТВЕН ПРОТЕСТ ОТ КОМИСИЯТА ПО ИЗБОРИТЕ. ПРИЕХ ОБЯСНЕНИЕТО, МАКР ЧЕ МОЯТА МИСИЯ ИМАШЕ ДРУГА ПОСОКА КАКТО КАЗАХ. На 27 октомври 2015 година посетих Районна Прокуратура Враца, за да получа отговор, какво е движението по моят случай с нападението, което беше направено от трима симпатизанти на ДПС – Либерален Алианс. АЗ ЖЕЛАЯ ДА РАЗБЕРА, КАКВА Е РАБОТАТА НА МВР – ПРОКУРАТУРА СРАВНЕНО С МОЕТО НАПАДЕНИЕ И ПОБОЙ В ЗАЛАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ЧЕЛОПЕК И БЪРЗАТА РЕКАКЦИЯ НА МВР – ПРОКУРАТУРА ПРИ НАПАДЕНИЕТО СРЕЩУ ВОДАЧА НА ПАРТИЯ „АТАКА” ВОЛЕН СИДЕРОВ СЛЕД ПОБОЯ МУ В СГРАДАТА НА ТВОРЦИТЕ НА ТЕАТРАЛНИ СКЕЧОВЕ НА УЛИЦА РАКОВСКИ В СОФИЯ. Районния прокурор, който срещнах поради липса на двамата ръководители ми даде отговор, че МВР - Районно Управление Враца работи по случая. И се окачва до края на деня или в утрото на 28-ми да пристигне отговор от МВР, след което Районна Прокуратура Враца ще даде обществен отговор или личен отговор на мен относно нападението срещу мен като „длъжностно лице” от ИЗОРИ-2015. Аз потърсих в РУ – Враца, следователя който движи моят въпрос с нападение в разлика от три часа съм посетил РУ, но човекът е работил по въпросът. Не можах да се срещна с него, за да разговарям и да дам МЕДЕЦИНСКИЯ документ отнасящ се до нападението над мен. ЕТО СЕГА ПРЕДСТАВЯМ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ РАЙОННА ПРОКУРАТУРА ВРАЦА, МЕДЕЦИНСКОТО СВИДЕТЕЛСТВО, ЗА ДА ГО ИМАТЕ ПРИ ВАС ПРИ ВЗЕМАНЕТО НА РЕШЕНИЕТО, ЗА ДА МОГА ДА ПРАВЯ ЛИЧНО СРАВНЕНИЕ КАКВА Е ПРИЛИКАТА И РАЗЛИКАТА ОТ НАПАДЕНИЕТО НАД МЕН И НАД ВОЛЕН СИДЕРОВ В СОФИЯ И КАК МВР – ПОЛИЦЕЙСКИ ЕКИПИ РАБОТЯ В СЪДЕСТВИЕ С ПРОКУРАТУРАТА.
С преклонно уважение към Вас, очаквам и отговорите, за да ги представя обществено !
Стефан д-р Д Чолаков 28.10.2015 - ВРАЦА
|